• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Devlet hastanesinde varikosel ameliyatı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bende çok korkuyorum. Hiç araştırmadım.O ihtimali hiç düşünmek istemiyorum.Düzelecek hepimizin değerleri bak buraya yazıyorum.Yani İşallah.

Canim ayni şeyleri yasiyoruz, daha dun benden 1 sene sonra evlenen arkadasima bebek kutlamasina gittim öylesine imrendim ki.... Ablam 3.te istemeden hamile kaldi bana bile soylemeyedi... Daha neler neler için için çok agladim agliyorum da... Ama geçecek biliyorum bizim de bebisimi saglikla hayirlarla gelecek insalllah. Aşilamaya gelince ben ki iğneden bile tirsan insan o kadar kolay geçirdim ki. Hicbir zorluğu yok arkadaşim çok basit hicbir şey hissetmediğin bi olay. Korkma sakin hem bak yendim diyorsun artik onu da düşünme[/QUOTE]
Yendim ama o doktor çubuğu falan girerken çok kasiyorum ben söylemeden doktorlar anlıyor :(

Bu arada ya benim telefonumda sıkıntı var ya da sitede alinti yapinca doğru düzgün yazmama izin vermiyor.. Yazdiklarim anlasiliyordur umarim :)
Evet cnm alıntı yapınca o da karışıyor yazıya anlamadim durumu :)

Ufacik şırınga, dusunmemeye calis artik canim. Ama ben hala diyorum asilama bizler için zaman kaybi. Erkek sorununda tüp bebek daha faydali

Ufacik şırınga, dusunmemeye calis artik canim. Ama ben hala diyorum asilama bizler için zaman kaybi. Erkek sorununda tüp bebek daha faydali
cnm devlet desteği almalıyız yoksa maddi yönden çok etkileniriz.bunun için iki aşılama şartı var.

Ben çocukken kanser hastaligi geçirdiğim için çok fazla hormon ilacı almadan nasil bebek sahibi olabilirim diye düşünmekten onu dusunemedim kusura bakma. Tüp bebek 10.000 bulabiliyormus sanirim daha tam arastiramadim onu :( Rabbim bebegimizi versin de bunlar ödenir er geç

Ben çocukken kanser hastaligi geçirdiğim için çok fazla hormon ilacı almadan nasil bebek sahibi olabilirim diye düşünmekten onu dusunemedim kusura bakma. Tüp bebek 10.000 bulabiliyormus sanirim daha tam arastiramadim onu :KK43: Rabbim bebegimizi versin de bunlar ödenir er geç
çok geçmiş olsun cnm inşş bebişlerimiz olur

Konuyu açıp okuyup bilgi almak isteyen olursa diye yazıyorum. 2 tane Devlet hastanesiyle görüştük. microcerrahi yöntemi ile ameliyat yapmıyorlar. Hatta bir doktor microcerrahi yöntemi ile yapılmayan ameliyatların çok riskli olduğunu söyledi.

Konuyu açıp okuyup bilgi almak isteyen olursa diye yazıyorum. 2 tane Devlet hastanesiyle görüştük. microcerrahi yöntemi ile ameliyat yapmıyorlar. Hatta bir doktor microcerrahi yöntemi ile yapılmayan ameliyatların çok riskli olduğunu söyledi.
Bizde mersin ünv. Hastanesi'nde olduk canım inanki bende unuttum sormayı mikrocerrahimiydi diye :olamaz:doktor çok başarılı geçtiğini söyledi bi akraba falan varsa bu başvurun sırayı beklersiniz yine canım 6 ay oldu bizim de olalı 3.derece olduğu için 1yil beklemek gerekiyormuş yani sağlık bu tekrar olması gerekmesin bence.

Konu eski ama yorum yazanlar ameliyattan sonra mi hamile kaldınız ve doğal yolla mi

Siz yazınca bildirim geldi, bakayım dedim. Görüyorum ki birçoğumuz hamile :KK200::anneadayı:
Umutsuz olmayın sakın
Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. :dua:

Back
X