Devlet Hastanesinde Silikon Taktırılır mı ?

Gizist ben görsellerde hiç araştırma yapmamıştım bugün bi bakayım dedim mesela ( Göğüs Büyütme Ameliyatı, meme) bu linkte bulunan resimde sanki slikon olduğu çok belli gibi geldi bana senin göğüslerinde şuan bu şekildemi duruyor? Sanki böyle dışarıdan takma yapılmış gibi. Mesela bu resimde önceki hali sanki daha ii görünüyo gibi geldi bana off yaa umarım hata yapmıyorumdur pişman olmam inşallah doğallığı seven biriyim resimlerdeki görüntü yapmacık geldi bana ((

Senin şuanda bu linkteki ameliyat öncesi hali kadar mı göğüslerin? Benim belki daha bile azdı, o yüzden ne kadar ben de dogallıktan yana olsamda bu konuda düşünmeden karar verdim. Yani senin ne hissettiğin önemli bu konuda. Benim şuanki hali evet böyle duruyo biraz yapay ama sütyenle ya da bikiniyle toparlayınca çok güzel görünüyor. Çıplak hali de zamanla kendini biraz daha verip yumuşadığı zaman daha iyi duracak bunun içinde daha önce baktığım resimlerden anladığım kadarıyla 7-8 ay geçmesi gerekiyor.

Gelelim diğer randevu konusuna :)

İnternetten randevu alıp gittiğinde doktor ismi belirtemiyosun zaten. Ben de gittiğimde ordan herhangi biri almıştı muayeneye (Ali Bey dediğin top sakallı biriyse muhtemelen o) Ben Figen Hanım ya da Ömer Bey'le görüşmek istiyorum ona ameliyat olan arkdşlarımdan duydum demiştim. Zaten onlar yönlendirdiğinde de Ömer Bey'i görmek için direk Plastik Cerrahi katına çıkıp ameliyattan çıktığı ya da viziteye geldiği bir arayı bekleyip konuşman gerekiyor, genelde ameliyatta oluyor.

Fiyat konusundaysa bana da aynı şekilde zam gelecek dediler ama henüz gelmediyse ki benim daha 1 ay oldu, damla protez 1800tl ya da yuvarlak protez 1200tl nakit veriyorsun 700 tl ameliyat ücreti (kredi kartıyla verilebiliyor) ve 1 gece kalırsan ekstra özel oda ücreti isteniyor o ne kadar bilmiyorum 300 tl civarında sanırım. Yani Maksimum 2800-2900e gelmesi gerekiyor neden o kadar fazla söylemiş anlayamadm.

Sen eğer yarın gidersen dediğim gibi yönlendirmelerini iste, gitmezsende ben yarın öğlen ararım Ömer Bey'i ama muhtemelen bana akşam anca geri döner :)

bi de bana mail at gizist07@gmail.com irtibat kuralım daha ayrıntılı konuşuruz

şişli etfalde dün Volkan Medeni KIYAK adlı uzmana ameliyat oldum oldukça ilgililer şimdiye kadar herhangibi bi sorunla karşılaşmadım merakla sargılarımın açılmasını bekliyorum fiyat olarakta diğer yerlere göre çok uygun herkese tavsiye ederim gözü kapalı güvene bilirsiniz.Doktorumda ilgili bilgili başarılı çok anlayışlı birisi sabırla ilgileniyor ve oldukça güler yüzlü bu arada mentor 330 cc takıldı

Merhabalar ben arastirma hastanesinde ameliyat oldum ama eski devlet hadtanesi ayni kadro ile arastirma hastanesi oldu.ameliyat ilevilgili bir sorunum olmadi.

Merhabalar ben arastirma hastanesinde ameliyat oldum ama eski devlet hadtanesi ayni kadro ile arastirma hastanesi oldu.ameliyat ilevilgili bir sorunum olmadi.

bende Antalya eğitim araştırma hastanesinde olucam 22sinde...sizin süreç nasıldı?fotonuz var mı?

Canim ben ameliyati rahat gecirenlerdenim.foto var.konumu okursan ameliyat surecini anlattim.benim su an da ameliyatla ilgili tek sikintim daha byuksek profil yaotirsaydim konusu.yaklasik 20 gun oldu ameliyat olali hala dikkat etmem gerekiyor tabiki.agrili bir surec yassmadim

merhaba acaba sonradan ömer beye muayene olabildiniz mi ya da ücret konusunda değişiklik oldu mu? ben de hacettepeden 8 temmuz için ilk muayene randevusu aldım ama muayene için doktor ismi belirtemedim, doktora göre randevu vermiyoruz dediler. Ben şimdi bilmediğim kötü bir doktora denk gelmekten ve yüksek ücret talep etmelerinden korkuyorum. Sizde gelişmeler nasıl oldu sonradan öğrenebilir miyim?

sgk karşılıyormu bilen varmı

Sigorta karşılamıyor, bu tür işlemler için heyet raporu olması gerekiyor. Mesela bi kanser hastasının memesi alınırsa ve ya memeleri büyük olduğu için fıtık olan birinde tehlike oluyorsa gibi durumlarda. Diğer işlemlerde özel hasta oluyorsunuz zaten bütün devlet hastanelerinde de bu özel işlem yapılmıyor.
Ancak ilk muayene ve ameliyat öncesi tetkiklerde sigortalıysanız ücret ödemiyorsunuz. Ameliyat sonrası ilaçlarda da yine reçeteyle sigortadan alabiliyorsunuz ama özel ameliyat ücretini ve özel tek kişilik odalarda kalma ücretini hastaneye ödüyorsunuz, protez parasını da doktorunuz direk firmadan getirtiyor onu da doktorunuza ödüyorsunuz..

Merhaba evet sonradan gizist sayesinde Ömer Bey'e muayene oldum hatta pazar günü çağırdı beni muayeneye :) Ücret konusunda bir değişiklik olmadı. Beni ilk Ali Bey muayene etti ama ben Ömer Bey olmadığını anladığımda kendisine Ömer Bey'e ameliyat olmak istediğimi belirttim oda siz bilirsiniz dedi. Sonra gizist devreye girdi ve Ömer Bey'e muayene oldum. Eğer gizist devreye girmeseydi çarşamba günü için Figen Hanımdan randevu alabilmiştim. İsterseniz direk plastik cerrahi sekreterliğini arayıp Figen Hanimdan randevu alabilirsiniz Ömer Bey ve Figen Hanım aynı gruptalar ameliyata beraber giriyorlar Ömer Bey için randevu vermiyorlar ya da kendisine ben ulaşayım uygunsa size numarasını mail atayım ordan kendiniz görüşün ben o şekilde muayene oldum kendisine gizist sayesinde :))) Ona burdan tekrar çok teşekkür ederim :)))

adostin ayıptır sorması ücret ne verdin? bir de senin ki dikleştirme mi yalnızca protez mi? daha önce cevapladıysan bu soruyu kusura bakma 63 sayfa konuşma nevrim döndü (=

bencede çok karışık bi durum

dr ismı yazmam ygun olmaz dıye dusundum canım.cunku bu dr devlet hastanesınde yaptıgı ıcın sorun olabılır.2000 tlye mal oldu yanlız.isteyen olursa dr ismını özelde yazabılırım...

Merhaba bende silikon taktırmak istiyorum ama kararsızım ben ıstanbuldayım siz hangi hastane ve hangi doktora ameliyat olduz

geçmiş olsun tatlım...güle güle kullan...kaç cc ve nasıl bir yöntem ile yaptırdın..birde arkadaşlık gönderdim kabul edersen sevinirim...10 gün sonra bende ameliyat olacağım fakat sadece cc konusunda kararsız kaldım 325 cc düşünmüştük sonrasında küçülme olurmu diye ...endişe ediyorum...

dr ismı yazmam ygun olmaz dıye dusundum canım.cunku bu dr devlet hastanesınde yaptıgı ıcın sorun olabılır.2000 tlye mal oldu yanlız.isteyen olursa dr ismını özelde yazabılırım...

canım nerde hangi hastane hangi doktor özelden bana da söyleyebilir misin ? ben mesaj atamıyorum da kısa bır süre içinde bende yaptırmayı düşünüyorum yardımcı olursan cok sevınırım

merhaba yazılarınızda gordum sanırım ıstanbuldasınız ben meme buyutme amelyatı olmak ıstıorym yenı yenı arastırmaya basladım ozeller cok pahalı devlet hastanesınde 3.500 gıbı bı rakam verdıler taysıyenız var mı ?

Arkadasim bende ameliyat olucm ins. Temmuzda olucam.randevu aldiktan ne kadar zmn sonra ameluyat gunu veriyorlar.kan testi fln istylrsa onden gotureyim.ayni zmnda yag enjksiyonu ameliytida olcm.ama o ozelde.iki ameliyat tarihini iyi planlamam gerek.2 cocuktan sonra gobek ve minik gogusler kaldi estetik cerrahlar olmasa napardk bilmem.

Arkadaslar ist. Hangi devlet hastanelerinde silikon yapiyorlar.arastirm s biri isimlerini verebilirmi.bn bostancida oturuyorum.anadolu tarafinda bu ameliyati ypn hastaneler varmi.
Birde emzirme donemindn ne kdr sonra ameliyat yapiliyo biliyomusinuz.

arkadaşlar koltukalti kesisi ile ameliyat olan varmi.iz cok belli oluyormu.izin gecmesi kac ayi buluyor acaba.

Mrb benide bilgilendirirseniz cok sevinirim. Arkadaslik teklifimi kbul edip bnada özelden yazar saniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…