çok geçmiş olsun bilgi verir misiniz birazBen şubat ayında istanbulda devlet hastanesinde ameliyat oldum.bilgi almak isteyen varsa yazablılr
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinBen hem küçültme hem dikleştirme oldum daha az tuttu .gidip önce muayene ol zten standart bi fiyat listesi var bana onu verdiler .yanı medikal malzemeler ile birlikte sütyen iplik ve bant aldırıyorlar onlrla birlikte yeterli bir miktar biriktirmişsin
Devlet hastanesi moBende yaptırdım. İstanbul. Bakırköy Araştırma HASTANESİ. 16 SUBAN iki ay olacak. Çok memnunum
Canim hangi devlet hastanesi, ben suleyman yalcinda gittim(eski goztepe SSK), bana 5000 dediler ama sıra cokmus, meme usg şu çektir tekrar randevu al dediler,usg yi ozelde çektirip randevu bulur bulmaz gidicem, birde neye dikkat etmek gerekiyor, doktora özellikle neyi sorup neyi solemek gerekiyorMerhaba Ben de yaptırmak istiyorum 21 yaşındayım kendimi bildim bileli kocaman göğüslerin var öğrenci olduğumdan para biriktirip olacağım ama özel hastanelere durumum yetmiyor devlet hastanesinde ortalama ne kadara yapıyorlar Bi de yapmama gibi Bi şansları var mı bilen yardımcı olabilir mi lütfen