Devlet hastanesinde meme küçültme ameliyatı olan varmı

Merhaba Ben de yaptırmak istiyorum 21 yaşındayım kendimi bildim bileli kocaman göğüslerin var öğrenci olduğumdan para biriktirip olacağım ama özel hastanelere durumum yetmiyor devlet hastanesinde ortalama ne kadara yapıyorlar Bi de yapmama gibi Bi şansları var mı bilen yardımcı olabilir mi lütfen

Ben şubat ayında istanbulda devlet hastanesinde ameliyat oldum.bilgi almak isteyen varsa yazablılr
çok geçmiş olsun bilgi verir misiniz biraz
Öncelikle kafamı karıştıran birkaç bişey var
En az 6 ay sonra sıra geliyor diye haberler dolaşıyor ınternette sizde nasıl oldu ve doktorun yapmama şansı var mı
Şu an para biriktiriyorum ortalama ne kadar biriktirmeliyim

merhaba tekrar.bana 1 aya sıra verdiler hemen.ücretli oldugunu belirterek ameliyat edeblceğini söyluypr zaten doktor.benim diğer hastalardanda duyduguma göre doğum yapıp emzirmeyi bitirip üstündende 6 ay geçtiyse ameliyatı yapıyorlar.baska öğrenmek istediğiniz birşey varsa sorabılırsınız.hangi hastanede olmayı düşünüyorsunz

Ben hem küçültme hem dikleştirme oldum daha az tuttu .gidip önce muayene ol zten standart bi fiyat listesi var bana onu verdiler .yanı medikal malzemeler ile birlikte sütyen iplik ve bant aldırıyorlar onlrla birlikte yeterli bir miktar biriktirmişsin

Ben hem küçültme hem dikleştirme oldum daha az tuttu .gidip önce muayene ol zten standart bi fiyat listesi var bana onu verdiler .yanı medikal malzemeler ile birlikte sütyen iplik ve bant aldırıyorlar onlrla birlikte yeterli bir miktar biriktirmişsin
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Merhaba ben de ameliyatı olmak istiyorum acaba işleyiş hakkında ne kadar süre de oldunuz hangi tetkikler yapıldı olcunuz neydi ne oldu memnun musunuz ve hangi hastane belirli Bi ödeme oldu mu bilgi verirmisiniz İstanbul da yaşıyorum.. Teşekkür ederim

Merhabalar bilgi verebilir misiniz nerde hangi dr a oldunuz ne kadar ödediniz ve de Su an nasıl memnun musunuz:)

Merhaba Ben de yaptırmak istiyorum 21 yaşındayım kendimi bildim bileli kocaman göğüslerin var öğrenci olduğumdan para biriktirip olacağım ama özel hastanelere durumum yetmiyor devlet hastanesinde ortalama ne kadara yapıyorlar Bi de yapmama gibi Bi şansları var mı bilen yardımcı olabilir mi lütfen
Canim hangi devlet hastanesi, ben suleyman yalcinda gittim(eski goztepe SSK), bana 5000 dediler ama sıra cokmus, meme usg şu çektir tekrar randevu al dediler,usg yi ozelde çektirip randevu bulur bulmaz gidicem, birde neye dikkat etmek gerekiyor, doktora özellikle neyi sorup neyi solemek gerekiyor

X