- 29 Eylül 2022
- 295
- 534
-
- Konu Sahibi citircerez
Merhaba yakında devlette ameliyat olacağım bana verilen fiyat 30bin nagor markaMerhabalar,
Devlet hastanesinde meme büyütme ameliyatı olan var mı? Süreç nasıl işliyor, özellere göre fiyat ne kadar fark ediyor ve işlemden memnun kaldınız mı çok merak ediyorum açıkçası. Cevaplarsanız çok sevinirim.
Merhaba hangi hastane ile görüştünüz? Net tarih belli mi ?Merhaba yakında devlette ameliyat olacağım bana verilen fiyat 30bin nagor marka
Evet 9şubat şehir hastanesiMerhaba hangi hastane ile görüştünüz? Net tarih belli mi ?
Çok pahalıymış ya. İstediğiniz gibi olur inşallahMerhaba yakında devlette ameliyat olacağım bana verilen fiyat 30bin nagor marka
Merhaba siz nerede oldunuz inşallah hepimizin istediği gibi olurÇok pahalıymış ya. İstediğiniz gibi olur inşallah
Ben olmadım. Konu dikkatimi çekti baktım öyle. Bende istiyorum ama cesaretim yok pekMerhaba siz nerede oldunuz inşallah hepimizin istediği gibi olur
Kaç ayda sıra geldi acaba? Hangi şehir hastanesi?Evet 9şubat şehir hastanesi
Ankara şehir hastanesi 1 ay sonrasına ameliyat günü verdi öyle düşününKaç ayda sıra geldi acaba? Hangi şehir hastanesi?
Çok iyimiş beni sıraya aldılar bekliyorum malesef gün falan vermedilerAnkara şehir hastanesi 1 ay sonrasına ameliyat günü verdi öyle düşünün
Hangi şehirdesinizÇok iyimiş beni sıraya aldılar bekliyorum malesef gün falan vermedilerameliyattan sonra bizi bilgilendirirseniz çok memnun olurum
İstanbulHangi şehirdesiniz
Banada şuan için 30bini gözden çıkarın dediler. Ama sıra 3 ve 6 ay gelebilir denildi bu sürede protezin fiyatının artması söz konusuİnşallah çabuk sıra gelir size fiyat söylendi mi
Fırsatınız varsa ankara öneririm en azından tarih açısından ama doktor önerisini ancak ameliyattan sonra yapabilirim memnun kalırsamBanada şuan için 30bini gözden çıkarın dediler. Ama sıra 3 ve 6 ay gelebilir denildi bu sürede protezin fiyatının artması söz konusu10 şubata tekrar randevu aldm gidip görüşeceğim fiyat artmadan ameliyatı öne çekebilirlermi diye
Malesef ankarada olabilme imkanım yok. İnşallah iyi bir doktora denk gelmişsinizdir süreçle ilgili irtibatta olalımFırsatınız varsa ankara öneririm en azından tarih açısından ama doktor önerisini ancak ameliyattan sonra yapabilirim memnun kalırsam
İnşallah yaa umarım her şey güzel geçer stresli bi dönem bekleme süreciMalesef ankarada olabilme imkanım yok. İnşallah iyi bir doktora denk gelmişsinizdir süreçle ilgili irtibatta olalım
Hangi bölümden randevu alıyoruzAnkara şehir hastanesi 1 ay sonrasına ameliyat günü verdi öyle düşünün
Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik CerrahiHangi bölümden randevu alıyoruz
Teşekkür ederimPlastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi