Devlet Hastanesinde Meme Büyütme Ameliyatı

Ben özelde yaptırdım nakitta 37 bin verdim. Sadece protez takılıyorsa 39.500 dediler ve taksit imkanı vardı kredi kartına . Ben 28 ocakta oldum Şubat'ta fiyat artacak dediler şuan ki fiyatı bilmiyorum. Ama çok memnun kaldım her açıdan.
Hangi hastane kime yaptırdınız bilgi alabilir miyim?

Şuan nasılsınız toparlayabldinizmi ?
Ameliyatsi sürecinizi paylaşırmısınız
Normal hayata döndüm diyebilirim. Sadece baskı hisai var o da normal. Kollarımı tamamen uzatabiliyorum. Yataktan kendim kalkabiliyorum. Bugün 9.gün. ilk 4 gün yardımla yataktan kalktım sabahları özellikle. İlk günden beri WC yemek kendim hallettim. Diren takılmadı. Memelerde morarma olmadı.çok hafif ödem var o da normal. Şuan her şeyi kendim yapıyorum. Sadece yorulunca baskı hissi oluyor. Onun dışında sıkıntı yok. Yukarı çok uzanırsam rahatsız ediyor . Normalde yasak ama ben duramıyorum diyelim. 4.gün yemek yaptım çamaşır katladım. Ameliyat cumartesi günü oldu en son ameliyattan sonraki pazartesi ağrı kesici aldım . Bir daha da ihtiyaç duymadım. Ağrı eşiği yüksek biriyim. Hasta psikolojisine girip yatabilen biri değilim. O yüzden şuan üstünden 1 ay geçmiş gibi hissediyorum. Korktuğumdan çok daha hızlı iyileştim diyebilirim.

Bir de çok hareket edince protezden lıkır lıkır ses geliyor o da normalmiş. Eğilip kalkınca garip hissediyorum ama daha çok yeni. Uğur hocayla alakalı yorumları hastanenin yorumlarına bakarak da bulabilirsin. Ben öyle yapmıştım.

Yaaa doktorunuzla görüşebildinizmi neden sıvı geliyor acaba çok geçmiş olsun 😔 en çok ne zorluğu oldu acaba
İlk 3,4 gün ağrısı baskısı bugün 9uncu gün ağrım yok sadece kollarım kalkmıyor aşırı yukarı. 270cc yapıldı bana .300 dediğimiz halde daha büyük isterdim

İlk 3,4 gün ağrısı baskısı bugün 9uncu gün ağrım yok sadece kollarım kalkmıyor aşırı yukarı. 270cc yapıldı bana .300 dediğimiz halde daha büyük isterdim
Devlet hastanesinde cc sıkıntısı var galiba okuduklarıma göre keşke yapsalardı ama hiç olmamasından iyidir eminim iyileştikten sonra güzel olacaktır. Sakıncası yoksa özelden paylaşım yaparmısınız çok merak ediyorum 😊

Merhaba oldunuz mu ameliyat acaba istanbulda hangi devlet hastanesi?
Merhaba devlet hastanesnde olmayacağım rn son gittiğimde fyatın yükseldiğini 40bini bulabileceğini sıranın çok olduğunu söylediler.
Benre forumda ameliyat olmuş birinin önerisyle estethica diye bi hastaneyle anlaştm 40 bin fiyat verdiler 2 mayısta ameliyata gireceğim. Ameliyatımı yapacak olan doktor uğur bey çok şeker bütün hastaları neredeyse memnun. Hiç kötü yorum denk gelmedim.

Merhaba devlet hastanesnde olmayacağım rn son gittiğimde fyatın yükseldiğini 40bini bulabileceğini sıranın çok olduğunu söylediler.
Benre forumda ameliyat olmuş birinin önerisyle estethica diye bi hastaneyle anlaştm 40 bin fiyat verdiler 2 mayısta ameliyata gireceğim. Ameliyatımı yapacak olan doktor uğur bey çok şeker bütün hastaları neredeyse memnun. Hiç kötü yorum denk gelmedim.
Bende görüştüğüm özelde ki doktorlar 50 60 bin fiyat verdiler . Ocak ayında şuan artmıştır 40 bine olacaksanız çok iyi

X