Devlet hastanesinde estetik?

Busraxp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
4
0
28
Arkadaslar merhaba. Özel de estetik olacak durumum yok. Giderek psikolojim bozuluyor. Devlet hastanesinde burun estetigi olmak istiyorum. Lakin her hastane iyi deği. Lutfen istanbul da bildiğiniz iyi hastaneleri söyler misiniz? ( yaptırma, devlette estetik yok vs vs gibi şeyler lutfen yazmayın)

Bence devlet ya da özel hatta prof. ya da asistan bile kıstas değil, o kadar çok kişi gördüm ki milyarlar akıtmış şöyle prof.a gittim diyip çöp gibi burunla gezen. Ha diğer taraftan benle aynı doktora ameliyata gidip benim kadar mutlu olmayanı da var. Yani bir doktorun yaptığı her ameliyat mükemmel olacak diye bir şey yok sonuçta doktor aynı ama burunlar farklı. Öncelikle ne istediğinizi iyi bilin. Ben her şeyi söylemiştim iyice konuştuk doktorla ne olsun ne olmasın diye. Doktorla da ayrıntılı konuşun ne yapabilir diye. Burun yapısı, derisi vs önemli, yüzünüzün genel görüntüsü önemli eh bir de biraz gerçekçi olmak gerek. Bana herkes ilk bir ay kendimden nefret edeceğimi söylemişti, ateller çıktığı andan itibaren kendime aşık oldum çünkü hayal aleminde değildim yüzümün diğer kısımlarının farkındaydım

Tamamen nasip şans, ben ilk ameliyatımı devlette oldum. Doktorun ameliyatları çok hoştu canlı olarak gördüm. Ama benimki fiyaskoydu. Şimdi özel doktora revizyon oldum 4 yıl sonra umarım içime siner alçı çıkınca.

Instagram doktorlari o kadar fazla fiyat veriyolar ki ben de cok caresiz kaldim.. Surekli doktor araştırıyorum bugün opdrcemilyurtseven e denk geldim instagramda KBB fiyat aralığı 6000-9000 mis bakmak isterseniz guzel burunlar yaptigini dusunuyorum ben de ona muayene olmaya gidecegim Aceleye gelmez tabi bu işler ...

2 mesaj atmışsınız ikisinde de aynı doktorun adını yazıyorsunuz pr çalışmanız çok kötü

Hangi hastanede oldunuz? Yine de bi araştırmak bakmak isterim

Kizlar bende Bağcılar devlete gittim bir arkadaşım orda oldu plastik estetik doktoruna. Yarın tarih almaya gidicem çok heyecanlıyım

Devlet hastanesinde yapıyorlsr mı nasıl bşr sağlık sorunu olmadan tamamen estetik amaçlı mı?

Devlet hastanesinde yapıyorlsr mı nasıl bşr sağlık sorunu olmadan tamamen estetik amaçlı mı?

Evet canım bazı devlet hastanelerin de plastik rekonstrüktif ve estetik bölümü var ve bu estetik amacını da karşılıyor. Bugün gittim vezneden fiyat aldım 900 küsür bir masraf çıktı Özeller gerçekten ateş pahasi kızlar ya daha geçen sene sorduğum 5 bin olan doktor bu sene 10 bin yapmış tabi talep çok olunca fiyatlar artıyor

Ay allah aşkına İstanbul’da iyi bir hastane doktor banada önerin o zaman ya

Ben de devlette doktor araştırıyorum.Daha önce Bağcılar'a Mehmet Bozkurt için gittim. Ama asistanı bakıyor, kendisi uygun bulursa doktora yönlendiriyormuş. Muayene bile etmedi, yerinden kıpırdamadı bile. Keşke böyleleri doktor olmasa.

Melih bey nasıl, ilgili mi? Biraz gençti galiba. Güvenebildiniz mi?

Aa oyle mi oldu? Bana arkadaş tavsiye etti kendisi Melih beye ameliyat oldu memnun kaldı. Bende şans eseri randevu buldum gittim bir goruseyim dedim gittiğimde ilk asistani karşıladı sonrasında Melih bey geldi muayene etti gayet ilgili pozitifti aynı gün tahlil yaptırdım bir kaç gün sonra anesteziste dosya almaya gittim tekrar Melih beye gittim bu sefer asistanı karşıladı Melih beyin ameliyatta olduğunu söyledi numaramı aldı daha sonrasında size gün için ulaşacak diye ertesi gün asistanı aradı 11 eylüle ameliyat olucam bakalım.
Kafamdaki bir kaç soruyu asistana sordum bende ameliyat öncesi ve sonrası odama gelicek mi muayene edecek mi diye asistanda tabi Melih bey burun hastaları konusunda çok ilgili dedi öyle yani ben memnun kalırım inşallah size de tavsiye ederim bana şans dileyin kızlar çok heyecanlıyım

Sizin adınıza çok sevindim , doktor çok önemli gerçektende. iyi tarihi de yakın zamana vermişler. inşallah herşey gönlünüze göre olur.
Ben karın germe ve liposuction için araştırma yapıyorum. Tam doktoru buldum diyorum hooop doktor özele geçiyor var bi kısmetsizlik..
Güzel haberlerinizi bekliyorum

Aynen sormayın. Bir doktor bulmuştum Onur Aridasir diye instagramdan baktım beğendim Bahçelievler devlet hastanesinde kendisi devlet doktoru kbbci. Görüşmeye gittim bana dedi ki devlette sorunlar var o yüzden özelde yapıyorum bu ay 5 bin ama 6 bin yapicam gelecek aya. Devlet doktorlarının özelde yapmasına nasıl izin veriyorlar bilmiyorum.
Arastirmaktan vazgecmeyin inşallah bulursunuz :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…