Devlet hastanesinde estetik?

Aa oyle mi oldu? Bana arkadaş tavsiye etti kendisi Melih beye ameliyat oldu memnun kaldı. Bende şans eseri randevu buldum gittim bir goruseyim dedim gittiğimde ilk asistani karşıladı sonrasında Melih bey geldi muayene etti gayet ilgili pozitifti aynı gün tahlil yaptırdım bir kaç gün sonra anesteziste dosya almaya gittim tekrar Melih beye gittim bu sefer asistanı karşıladı Melih beyin ameliyatta olduğunu söyledi numaramı aldı daha sonrasında size gün için ulaşacak diye ertesi gün asistanı aradı 11 eylüle ameliyat olucam bakalım.
Kafamdaki bir kaç soruyu asistana sordum bende ameliyat öncesi ve sonrası odama gelicek mi muayene edecek mi diye asistanda tabi Melih bey burun hastaları konusunda çok ilgili dedi öyle yani ben memnun kalırım inşallah size de tavsiye ederim bana şans dileyin kızlar çok heyecanlıyım :KK70:
Bol şanslar inşallah güzel olur. Çok heyecanlıyım mesajını görür görmez bende pazartesi gününe randevu aldım. Aylardır burun ameliyatı için doktor arıyordum. Muayene olunca hemen anesteziye mi yönlendirdi seni. Bir de anestezistten sonra gün içerisinde hemen vezneye ödeme yaptınız mı yoksa ameliyat günü mü ödeme yapılıyor. Doktorun yaptığı burunları görmedim hiç bir fikrim yok ama gideceğim, burnum psikolojimi çok bozuyor gülemiyorum sürekli elimle ağzımı kapıyorum fotoğraf çektirmiyorum :KK43: estetisyenden önce piskologa da gittim benim için son çareydi ve kararımı verdim. Ama ücretleri çok pahalı 10bin istiyorlar ve öyle bir durumum yok maalesef. 1000lira zar zor biriktirdim o yüzden bu saatte bu mesajı görmek bana ilaç gibi geldi. Cevap verirseniz çok sevinirim...

Bol şanslar inşallah güzel olur. Çok heyecanlıyım mesajını görür görmez bende pazartesi gününe randevu aldım. Aylardır burun ameliyatı için doktor arıyordum. Muayene olunca hemen anesteziye mi yönlendirdi seni. Bir de anestezistten sonra gün içerisinde hemen vezneye ödeme yaptınız mı yoksa ameliyat günü mü ödeme yapılıyor. Doktorun yaptığı burunları görmedim hiç bir fikrim yok ama gideceğim, burnum psikolojimi çok bozuyor gülemiyorum sürekli elimle ağzımı kapıyorum fotoğraf çektirmiyorum :KK43: estetisyenden önce piskologa da gittim benim için son çareydi ve kararımı verdim. Ama ücretleri çok pahalı 10bin istiyorlar ve öyle bir durumum yok maalesef. 1000lira zar zor biriktirdim o yüzden bu saatte bu mesajı görmek bana ilaç gibi geldi. Cevap verirseniz çok sevinirim...

Şuan deneyimlerimi paylaşmak benide o kadar mutlu ediyor ki çünkü banada yardımcı olan sorularimi cevaplayan kişi olmadı olduysada ağzından kerpetenle aldım nerdeyse :KK70: öncelikle seni destekliyorum canım arkadaşım inşallah güzel burunlarımiz olur. ((:-)

Benim şöyle oldu; randevu günü gittim doktor beni muayene etti ve tahlil yaptirman gerek dedi dış kapıdaki danismana yönlendirdi ondan bir kağıt aldım üzerinde yapılacaklar yazıyordu aynı gün içinde EKG çekildi kan alındı vs. Bunları aynı gün icinde yapabiliyorsun fakat aynı gün içinde anesteziste randevu bulamazsın o yüzden en yakın tarihe anesteziste gidip dosya imzalatiyorsun ardından tekrar doktorun yanına gelip tarih alıyorsun hepsi bu canım.
Ödemeyi henüz yapmadım benim ameliyat 11 Eylül 10unda gidicem fotoğraflarım cekilcek sisteme girilcek sanırım o gün yapicam ödemeyi. Surecinden beni haberdar et canım beraber atlatalim ((:-)

Bu arada nefes alma gibi problemin var mı yoksa sadece görünüş olarak mi canım.
Benim içinde herhangi bir problem yoktu ne nefes olarak ne eğrilik olarak. Eğer burnun cok problemliyse (nefes,aşırı eğrilik vs) KBB yede bakabilirsin

Benim içinde herhangi bir problem yoktu ne nefes olarak ne eğrilik olarak. Eğer burnun cok problemliyse (nefes,aşırı eğrilik vs) KBB yede bakabilirsin
Yaaaa çok teşekkür ederiiimmm. Gerçekten çok yardımcı oldun içim rahatladı. Benim burun kanatlarım aşırı derecede geniş rahatsızlık veren şey o. Yoksa öyle kemikli kavisli falan değil ama çok geniş olması beni rahatsız ediyor yüzümde çok dikkat Çekiyor burnum. Şöyle ki herkeste olan ufak bi deviasyonum var bir de burnumda yine küçük-orta et var. Kbb doktorlarından randevu alamıyorum özele yönlendiriyorlar. Eyüpte oturuyorum ben gebzeden doktora yazdım 8000 istedi. Başka bi kbb doktoru 6000 diyor. Öyle acil ameliyatlık bir sağlık problemim yok eststik doktoru da zaten ameliyat ederken eti alıyor ya o yüzden artık estetistik doktorlarına bakıyorum devlette. Kbb ler estetik cerrahlardan bile daha fazla istiyor maalesef. Üstelik devlette deviasyon ücretsiz deviasyon hastalarını bile yer yok özele gel diyip almıyorlar 🤷🏻‍♀:/ inşallah olur benim ameliyatım bu sefer😜. Senin içinde dua edeceğimmm

Bu arada doktorun yaptığı burunları göremiyoruz değil mi :/ sosyal medyası falan yok devlette de doktora portföy gösteir misin diyemeyiz herhalde bilemiyorum 😂 her ne kadar çok istesemde ameliyat olmayı mandal burunla gezmek de var. Yeni uzman olduğu için doktor endişeyle karşılık heyecanlıyım. Umarım güzel olur ikimizinkide ve inşallah buraya Harika bir doktor önerisi diye başlık açarız fotoğraflı 😂🙏🙏🙏🙏🙏

Yaaaa çok teşekkür ederiiimmm. Gerçekten çok yardımcı oldun içim rahatladı. Benim burun kanatlarım aşırı derecede geniş rahatsızlık veren şey o. Yoksa öyle kemikli kavisli falan değil ama çok geniş olması beni rahatsız ediyor yüzümde çok dikkat Çekiyor burnum. Şöyle ki herkeste olan ufak bi deviasyonum var bir de burnumda yine küçük-orta et var. Kbb doktorlarından randevu alamıyorum özele yönlendiriyorlar. Eyüpte oturuyorum ben gebzeden doktora yazdım 8000 istedi. Başka bi kbb doktoru 6000 diyor. Öyle acil ameliyatlık bir sağlık problemim yok eststik doktoru da zaten ameliyat ederken eti alıyor ya o yüzden artık estetistik doktorlarına bakıyorum devlette. Kbb ler estetik cerrahlardan bile daha fazla istiyor maalesef. Üstelik devlette deviasyon ücretsiz deviasyon hastalarını bile yer yok özele gel diyip almıyorlar 🤷🏻‍♀:/ inşallah olur benim ameliyatım bu sefer😜. Senin içinde dua edeceğimmm

Anladım canım hani içinde nefes problemi varsa ondan söyledim seninkide plastik bölümü o zaman :KK70: ben kuzenimle murat ustundaga gittim kuzenimin burnu ama çok sorunlu gerçekten çok iri ve yamuk bir burnu var mesela ona dedi ki sen olursan mutlaka kbbciye ol çünkü içide sıkıntılı. banada sen istersen plastikte yapar demişti ordan aklıma geldi :KK70:

Bu arada doktorun yaptığı burunları göremiyoruz değil mi :/ sosyal medyası falan yok devlette de doktora portföy gösteir misin diyemeyiz herhalde bilemiyorum 😂 her ne kadar çok istesemde ameliyat olmayı mandal burunla gezmek de var. Yeni uzman olduğu için doktor endişeyle karşılık heyecanlıyım. Umarım güzel olur ikimizinkide ve inşallah buraya Harika bir doktor önerisi diye başlık açarız fotoğraflı 😂🙏🙏🙏🙏🙏

Sen görüşmeye gittiğinde sor belki gösterir yardimci olur ((:-) benim dediğim gibi arkadaşınkini gördüm ve çok pozitif anlattı doktoru ona güvendim yani :KK70: aynen inşallah sonuç güzel olur ama doktor kim olursa olsun
Kötü sonuç ihtimali var prof olsa bile bu korku içimizde olucak o yuzden biraz cesaret biraz inanç lazım :)))) Ayrıca kafana yatmassa içine sinmezse başka doktor bakarsın bende çok araştırdım belki bundan sadece görüşüp çıkıp başka doktor bakicaktim ama bir anda oldu her şey bakmisim tarih almışım (((:-)

Sen görüşmeye gittiğinde sor belki gösterir yardimci olur (:-)-) benim dediğim gibi arkadaşınkini gördüm ve çok pozitif anlattı doktoru ona güvendim yani :KK70: aynen inşallah sonuç güzel olur ama doktor kim olursa olsun
Kötü sonuç ihtimali var prof olsa bile bu korku içimizde olucak o yuzden biraz cesaret biraz inanç lazım :)))) Ayrıca kafana yatmassa içine sinmezse başka doktor bakarsın bende çok araştırdım belki bundan sadece görüşüp çıkıp başka doktor bakicaktim ama bir anda oldu her şey bakmisim tarih almışım ((:-)-)
ya inşallah güzel olacak :KK22: çok teşekkür ederim cevap verdiğin için içim rahatladı:halay:

Aynen sormayın. Bir doktor bulmuştum Onur Aridasir diye instagramdan baktım beğendim Bahçelievler devlet hastanesinde kendisi devlet doktoru kbbci. Görüşmeye gittim bana dedi ki devlette sorunlar var o yüzden özelde yapıyorum bu ay 5 bin ama 6 bin yapicam gelecek aya. Devlet doktorlarının özelde yapmasına nasıl izin veriyorlar bilmiyorum.
Arastirmaktan vazgecmeyin inşallah bulursunuz :))))))))
Bakırköyde Dr. Mirza Fırat vardı gitti; Bağcılarda Karaca Başaran vardı o da özel muayene açtı. ikisinin ortak özelliği tecrübesi ve hastalara olan güzel yaklaşımıydı. Yani her ameliyat olandan bunu duydum.
Şans işte ☺
Size booool şans diliyorum 🙂

Sen görüşmeye gittiğinde sor belki gösterir yardimci olur (:-)-) benim dediğim gibi arkadaşınkini gördüm ve çok pozitif anlattı doktoru ona güvendim yani :KK70: aynen inşallah sonuç güzel olur ama doktor kim olursa olsun
Kötü sonuç ihtimali var prof olsa bile bu korku içimizde olucak o yuzden biraz cesaret biraz inanç lazım :)))) Ayrıca kafana yatmassa içine sinmezse başka doktor bakarsın bende çok araştırdım belki bundan sadece görüşüp çıkıp başka doktor bakicaktim ama bir anda oldu her şey bakmisim tarih almışım ((:-)-)
Tekrar beeen rahatsız ediyorum amaa. Ben geçen gün son dk doktor değiştirip muayene oldum aynı hastahanede başka doktora bana 2500 lira fiyat çıkardılar 😂😂 sadece estetik standart ücret :/ acaba sizin doktora özel bir fiyatlandırma mıydı. 900dü dimi ben yanlış anlamadım 🙈 çünkü gittiğim doktorun asistanı bana 900e ameliyat yapılmaz diyip dalga geçer gibi güldü. Tekrardan sizin gittiğiniz doktora da görünücem randevu bulabilirsem:KK43:. 2500 de iyi tabi ama o başka bir şeydir 900 olmaz, o fiyata dolgu yapılmıyor falan dedi. Zaten doğru düzgün muayne etmedi, ağzımı açamadım biraz moralim bozuldu o yüzden :KK43:

merhaba amelıyat oldunuz mu
Aynen sormayın. Bir doktor bulmuştum Onur Aridasir diye instagramdan baktım beğendim Bahçelievler devlet hastanesinde kendisi devlet doktoru kbbci. Görüşmeye gittim bana dedi ki devlette sorunlar var o yüzden özelde yapıyorum bu ay 5 bin ama 6 bin yapicam gelecek aya. Devlet doktorlarının özelde yapmasına nasıl izin veriyorlar bilmiyorum.
memnun musunuz

arkadasınızın ve sızın
fotografınız varmı burnunuzun

Yaptınız nımı

Arkadaşlar ben de İzmir’de devlet hastanesinde burun estetiği ameliyatI olacağım 1 hafta sonra. Veznede fiyat hesaplattım 2500-3000 arası dediler. Ben bekarım, çalışmıyorum ve babamın emekli bağkurundan yararlanıyorum. Biz bu parayı vereceğiz ameliyat günü. Peki babamın emekli maaşından bir kesinti olacak mı? Bilgisi olan veya tahmini olan var mi??

Yaptınız mı

Arkadaşlar ben 27.10.2020 tarihinde Melihcan Sezgiç'e randevu aldım. Eğer gidebilirsem sizi her türlü bilgilendiririm.1100 tl çok ucuz bir fiyat bu kadara olacağını sanmıyorum. Ne zaman ameliyat günü filan veriyor hep soracağım

Arkadaşlar ben 27.10.2020 tarihinde Melihcan Sezgiç'e randevu aldım. Eğer gidebilirsem sizi her türlü bilgilendiririm.1100 tl çok ucuz bir fiyat bu kadara olacağını sanmıyorum. Ne zaman ameliyat günü filan veriyor hep soracağım

Beende az önce ayın 27sine Melihcan Sezgiç'e randevu aldım bakalım ne diyecek.. Önceki ameliyatlarını görmediğim için biraz tereddütteyim ama gidip görüşmekte fayda var ilk izlenim yaklaşımı vs de önemli. Herkes için hayırlısı olur inşallah :)

X