- 2 Nisan 2018
- 12
- 0
Bol şanslar inşallah güzel olur. Çok heyecanlıyım mesajını görür görmez bende pazartesi gününe randevu aldım. Aylardır burun ameliyatı için doktor arıyordum. Muayene olunca hemen anesteziye mi yönlendirdi seni. Bir de anestezistten sonra gün içerisinde hemen vezneye ödeme yaptınız mı yoksa ameliyat günü mü ödeme yapılıyor. Doktorun yaptığı burunları görmedim hiç bir fikrim yok ama gideceğim, burnum psikolojimi çok bozuyor gülemiyorum sürekli elimle ağzımı kapıyorum fotoğraf çektirmiyorum estetisyenden önce piskologa da gittim benim için son çareydi ve kararımı verdim. Ama ücretleri çok pahalı 10bin istiyorlar ve öyle bir durumum yok maalesef. 1000lira zar zor biriktirdim o yüzden bu saatte bu mesajı görmek bana ilaç gibi geldi. Cevap verirseniz çok sevinirim...Aa oyle mi oldu? Bana arkadaş tavsiye etti kendisi Melih beye ameliyat oldu memnun kaldı. Bende şans eseri randevu buldum gittim bir goruseyim dedim gittiğimde ilk asistani karşıladı sonrasında Melih bey geldi muayene etti gayet ilgili pozitifti aynı gün tahlil yaptırdım bir kaç gün sonra anesteziste dosya almaya gittim tekrar Melih beye gittim bu sefer asistanı karşıladı Melih beyin ameliyatta olduğunu söyledi numaramı aldı daha sonrasında size gün için ulaşacak diye ertesi gün asistanı aradı 11 eylüle ameliyat olucam bakalım.
Kafamdaki bir kaç soruyu asistana sordum bende ameliyat öncesi ve sonrası odama gelicek mi muayene edecek mi diye asistanda tabi Melih bey burun hastaları konusunda çok ilgili dedi öyle yani ben memnun kalırım inşallah size de tavsiye ederim bana şans dileyin kızlar çok heyecanlıyım