Devlet hastanesinde estetik?

Beende az önce ayın 27sine Melihcan Sezgiç'e randevu aldım bakalım ne diyecek.. Önceki ameliyatlarını görmediğim için biraz tereddütteyim ama gidip görüşmekte fayda var ilk izlenim yaklaşımı vs de önemli. Herkes için hayırlısı olur inşallah :)
Bende görmedim buradaki yorumu görünce gideyim ne olacak dedim.:KK66:

Beende az önce ayın 27sine Melihcan Sezgiç'e randevu aldım bakalım ne diyecek.. Önceki ameliyatlarını görmediğim için biraz tereddütteyim ama gidip görüşmekte fayda var ilk izlenim yaklaşımı vs de önemli. Herkes için hayırlısı olur inşallah :)
Ben bugün aradım Hastanenizde burun estetiği ameliyatı başladımı diye ya evet ya hayır dedi anlayamadan yüzüme kapattı.😀Birde sen ara istersen ben anlayamadım sonra boşa çıkmayalım

Ben bugün aradım Hastanenizde burun estetiği ameliyatı başladımı diye ya evet ya hayır dedi anlayamadan yüzüme kapattı.😀Birde sen ara istersen ben anlayamadım sonra boşa çıkmayalım

Ay simdi gordum. Yarin ariyim bende mutlaka. Bu arada bugun onur aridasira instagramdan yazdim cevap vermisti şu şu numaradan asistanıma ulaşabilirsiniz diye aradım bende randevu aldım. Muayene ücretsizmiş, ameliyat özelde tabi. Detay isterseniz atarım:)

Ay simdi gordum. Yarin ariyim bende mutlaka. Bu arada bugun onur aridasira instagramdan yazdim cevap vermisti şu şu numaradan asistanıma ulaşabilirsiniz diye aradım bende randevu aldım. Muayene ücretsizmiş, ameliyat özelde tabi. Detay isterseniz atarım:)
Fiyat 7000 binden başlıyormuş:110:

Fiyat 7000 binden başlıyormuş:110:

Aynenn.. 8bin-10bin arası dedi. Devlete göre tabi fazla ama şuanki ortalamaya göre uygun geldi fiyatı. Instagramda yaptığı burunları paylaşmış beğendim açıkçası. Tipplasti düşünüyorum ben sadece bakalım görüşünce ne diycek:)

Ben hastaneyi bir kez daha aradım. Ameliyat yapmıyorlarmış. Korona bittikten sonra başlayacaklarmış. Ben de randevumu iptal ettim .

ben de devlette arıyorum ama komple bir estetik değil benim derdim. burun ucu düzelttirme sadece. önceden bir operasyon geçirmedim.. burada yazılan doktorlarla bir konuşup araştırayım

Ben Mehmet Bozkurt adını duydum ama kendisine ameliyat olmuş kişilerden de fikir almak isterim. Bilgi edinirseniz paylaşır mısınız?

Melihacan Sezgiç'ten randevu almak istiyorum pandemi sonrası ama hic fikrim yok hasta yaklaşımı nasıldır pozitif biri mi sosyal medyada bulamadım yaptığı burunları da göremedim. Ona ameliyat olmuş biri olarak biraz fikir verir misiniz

Bende bu hafta gidicem estetik olmak istiyorum mu dediniz yoksa burnunuzdaki bir sorunla beraber mi estetiği gerçekleştirdiler.Sonuçtan memnun musunuz ?

X