Doğuma Hazırlık Devlet hastanesinde doğum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Eski konularından da biliyorum eşin biraz sorumsuz düşüncesiz biri bence. İşinden çok memnun olan az insan var hepimiz sıkıntı yaşıyoruz ama ekmek parası için bazı sıkıntıları çekmek zorundayız ki bide bebek glricek. Resmen keyfi Bi hareket bu.

çok teşekkür ederim bakırköy annemınde onerısı ben bıle orada dogmusum 91 yılında ıyıdı dıyor annem ve sımdı daha ıyı olmustur dıye tahmın yurutuyor :)
90 li yillarda bakirkoyde dogum evi vardi bende orda dogmusum ama suan o dogumevi oradan tasindi suan.normal devlet hastanesi var bakirkoy o da iyidir sonucta ama buna bi aciklama getirmek istedim sdece. Bahcelievler dwvlet jastanesiini oneriyorum bende arkadsm orda dogum yapti memnundu bende muayene icin gittm gidiyorum kadin doguma yilda 1 2 memnunum gayet demet hanim cok iyi ve bilgili . Sadece muayene icin gittifn doktor senin dogumuna girecek olayi olmuyor doguma gittgnde hangi doktor varsa o yaptiriyor dogumu ama hastane yenj ve temiz ozel hastane gbi ici ama tabi yogun . Esinin disini sikmasni oneririm senin dogumun olaana kadar . Kmse isinden memnun degl ama mecburiyet devreye giriyor calisiyor yani

Özelde normal olsun sezeryan olsun doktor girer ben izmitte yaşıyorum burda ki tüm özel hastaneler de öyle.ben de 4 ay önce doğum yaptım özelde yaptım normalden sezeryana döndü doktorum ilgilendi hepsinde de.ben ambulansta çalısıyorum çok doğum haneye acil vaka soktum takibi ister orda olsun ister olmasın doğuma almak zorunda.sana doktoruna git derse ara sağlık bakanlığını anında seni alırlar.öyle bi dünya yok.adam memleketten akraba ziyaretine geliyor sancısı tutuyor ne yapacak memelekete mi dönecek.sadece devlette normal doğuma ebeler girer bebeği doğurtur doktor en son muayaneye gelir.sezeryanda da o gün ki nöbetçi hekim girer çok sıkıntılı bi hastaysa yani gebeliğinde problem varsa takipli olduğu doktoru çağarırlar.devlette ki bi sıkıntıda eş dışında erkek almazlar oda ziyaret saatinde özelde öle bi durum yok tabi.zaten kişiye ait oda olur.

Bakırköy devlet sadi konuk ,en iyisi
Çevredeki özellerde doğumu sezeryana çevirmeyip anneye 25 dikiş atanıda biliyorum ,kardeşimin eşide doğum yaptı aynı hastanede sorun olmadı

İş konusunda yeterince canınız sıkkındır biliyorum ama söylemeden durmayacağım .Madem eşiniz düşüncesizlik ile işten ayrılıyor ,o zaman bir zahmet Doğum parasını da bulacak .Ben olsam hiç taviz vermezdim ve düşündüğüm hastaneye giderdim .
Bebek demek masraf demek ,sonrasında ne olacak peki ,iş öyle hemen bulunuyor mu ?çok kızdım eşinize

Benim yasadigim sehirde devlet hastanesi butun odalar tek kisilik ve cok yeni ister es ister anne rafkatci kalabiliyor, doghanede de sanci odalari da dogum odalari da tek kisilik ve dogumhaneye bayan olmak sartiyla refakatci aliyorlar ve nobtci de hep var ama ebeler cok daha iyi, yenidogan yb da cok iyiydi hatta bebegi kalan anneler icin anne oteli vardi orasi da cok gerekli ve gayet guzeldi ama istanbulun hastanelerinj cok iyi bilirim orda olsam ozelde dogum yapardim kesinlikle esin keske sprumsuzluk yapmasaydi da seni zor durumda birakmasaydi...
Aslinda boyle adama vermiycen paran ayircaksin kendi maasini dogumuna evi nasil gecindiriyorsa gecindrsin, sen hamile halinle katlan beyefendi zordu deyip isten ciksin sanki herkes isine bayiliyor

Esenlerde kadın dogum yeri acılmış.. Memnun kaldıgını söylemişti komşum.. Google baktım emin olmak icin. Kadın dogum yazdım hemen ilk cıkıyor. Cocuk hastalıklarıyla beraber sanırım.

Neredeymiş böyle hastane? Türkiye de mi?

çok teşekkür ederim bakırköy annemınde onerısı ben bıle orada dogmusum 91 yılında ıyıdı dıyor annem ve sımdı daha ıyı olmustur dıye tahmın yurutuyor :)
Bende 95 de bakırköyde doğmuşum ama o zamanki bakırköydeki kadındoğum yenimahalledeydi ayrı bir hastaneydi orası kapandı bilginiz olsun :) şuan kendi incirlideki yerde sadece kadın doğum çocuk için olan binası var temiz filan ama yinede devlette doğurmanızı tavsiye etmem bakırköyde rahatsızlandığımda kadın doğum acilinde yanımdaki kadın doğuruyordu ve doğumhaneye daha almamışlardı kadın inliyordu sıvısı geldi altına bi çöp kovası itekleyip birde hasta bezi gibi bişey verdiler çatısı tam açılmadan doğum haneye almadılar yatakda da değildi öyle bi sedyede kendi başınaydı eş yada aileden biri alınmamıştı birazda hoş muamele yapılmamıştı. Yani özel daha rahat olur.

Eşinizmi kaldı yanınızda bende doğum yapıcam ama eşimden başka kalacak kimsem yok

Eşinizmi kaldı yanınızda bende doğum yapıcam ama eşimden başka kalacak kimsem yok
Sezaryenla idi doğumum. Devlette erkek refakatçi almıyorlardi kadın doğum bölümüne (5yil once). Ama tanıdık bi hemşire vardı kalsın eşin ben idare ederim demişti. 3 gün yatirmislardi. iki gün annem, bir gün de eşim kaldı.
İkinci doğumumu özelde yaptım. Zaten orda erkek refakatçi alıyorlardi ve bir gece yatıriyorlardı sorun olmadı.
Eşiniz kalabilir diye düşünüyorum, inşallah kolayca olur doğumunuz, Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…