Doğuma Hazırlık Devlet hastanesinde doğum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zehra1809

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2018
2.459
3.110
63
Günaydın bayanlar.

Buraya bu konu ile ilgili çok fazla konu açtım ve aslında özel hastane de doğum yapmakta kararlıydım bende eşimde öyle anlaştık ancak eşimin işyerinde yaşadığı bazı sorunlar yüzünden işinden çıkma isteği oluştu ve bu ay içinde işinden ayrılacak hali hazırda bulduğu gdip hemen çalışacağı bir işte yok benimde içim rahat değil çünkü 1 ay sonra doğum iznine ayrılma planları yapıyordum işyerininde haberi var sadece rapor almam kaldı geriye.

Eşimin ne zaman iş bulacağı belli değil hemende bulabilir uzun süre işsizde kalabilir. Bu yüzden belki maddi durumumuz özel hastanede doğuma el vermez diye devlet hastanesi arastırma kararı aldım.

Sizden ricam kendiniz veya çevrenizde ist. avrupa yakasında önerebileceğiniz devlet hastanesi ve doktoru var mı ? Şu gitmiş memnundu ya da bak burası kötü diyebileceğiniz ben ist. bağcılarda ikamet ediyorum. İnşallah bilgisi olan birileri çıkarda elimde bir kaç hastane tercihi olabilir.

Güngören'de ilgi hastanesini tavsiye ederim. Çoğu yerde doğum 3-5 binken orada bin tl idi. Devlet olarak da bence en iyisi Bağcılar Devlet Hastanesi. Kanuni'den uzak durun.

Bilmediğim için soruyorum. Nasil yani mecbur kalsada hayir baştan kaydınız yok mu diyorlar? İlginç..
Yok yok öyle birşey olur mu ne saçma. İçinde dursun o zaman doğurma mı diyecekler. Ben ikamet ettiğim şehirde özelde rutin kontrollerimi olup, memleketimde de devlet hastanesi daha iyi olduğu için son ay devlete gitmiştim ve doğumum orda oldu

Yani çok saçma hakkaten. Konu sahibi bağcılar medicine da fiyatı uygundu geçen sene şu an bilmiyorum ama arkadaşım çok memnun kalmişti.

Güngören'de ilgi hastanesini tavsiye ederim. Çoğu yerde doğum 3-5 binken orada bin tl idi. Devlet olarak da bence en iyisi Bağcılar Devlet Hastanesi. Kanuni'den uzak durun.
Kanuni yi çevremde tavsiye etmedi bağcılar devlet bize yakın normalde muayene için gidildiğinde yoğunluktan dolayı gözüme hoş gelen bir hastane değil ancak doğum konusunda nasıllar bir fikrim yoktu. İlgi hastanesinide listeme eklicem o meblağ çokta zora sokacak cinsten değilmiş :)

Kanuniden uzak durda diğerlerini hiç bilmiyorum.
Birde belli bir haftadan sonra devlette kaydın yoksa bakmıyorlar baksalar bile azarlayarak haberin olsun
Devletteki doğumlarda da bu azarlama olabiliyormuş açıkcası cevremde kanunıyı onermedı esenler kadın dogum var kontrole gıdıyorum ama orası da dogum ıcın hıc uygun degıl.

Kanuni hem çok pis, hem ilgi alaka yok. Herkes her şey başıboş. Kanlı çarşafı bile günlerce değiştirmezler.
Bağcılar kalabalık olsa da temiz ve genel olarak ilgili ve disiplinli bir hastane. Hergün çarşaf değişir.

Siz kaçıncı haftadasınız ki devlet hastaneleri belli bi haftadan sonra hamileleri almıyolar baştan kaydınız yoksa
Yok artik. Kimsenin öyle bir lüksü yok. Herkes doktorunu kendi secebilir ve gerekirse son haftasin da baska doktora gidebilir. Doktor ben sana bakmiyoruk diyemez.
Yanlis anlamayin sitemim size degil. Ben de bi saglik memuruyum. Atamam olmadan önce dev. Has. Kadin dogum da sekreter olarak calistim. Bunu deme lüksü yok doktorun ya ne munasebet.

Devletteki doğumlarda da bu azarlama olabiliyormuş açıkcası cevremde kanunıyı onermedı esenler kadın dogum var kontrole gıdıyorum ama orası da dogum ıcın hıc uygun degıl.
Ben pek develte gitmedim sadece 1 kez kanunıye muaneye gittim töbe ettim . Elbette iyi hastaneler vardır inşallah bulursun gönlüne uygun

Eğer bilinçli ve haklarını bilen biri olduğunuzu gösterirseniz azarlamaya cesaret edemiyorlar.

İstanbul u bilmiyorum ama acikcasi iki kez devlete kontrole gittim. Ozel hastane ile aralarinda bariz fark oluyor. İlgisizler en basta.

İstanbul çamlıca medipol hastanesi yeni açıldı. Doğum fiyatları uygun bir düşünün derim. Sezaryen Doğum 2000 lira.

Bilmediğim için soruyorum. Nasil yani mecbur kalsada hayir baştan kaydınız yok mu diyorlar? İlginç..
Alıyorlar canım. Ben son haftam da kontrol muayenesine gittim sehir hastanesine Ankara da burada mi doğum yapacaksınız die soruyor doktor. Tabi özelde yaptım o ayrı ama keşke devlette yapsaydım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…