Bilmediğim için soruyorum. Nasil yani mecbur kalsada hayir baştan kaydınız yok mu diyorlar? İlginç..Siz kaçıncı haftadasınız ki devlet hastaneleri belli bi haftadan sonra hamileleri almıyolar baştan kaydınız yoksa
Yok yok öyle birşey olur mu ne saçma. İçinde dursun o zaman doğurma mı diyecekler. Ben ikamet ettiğim şehirde özelde rutin kontrollerimi olup, memleketimde de devlet hastanesi daha iyi olduğu için son ay devlete gitmiştim ve doğumum orda olduBilmediğim için soruyorum. Nasil yani mecbur kalsada hayir baştan kaydınız yok mu diyorlar? İlginç..
26+4 günlük olduk ben 1 ay kala gidip kayıt olunabiliyor diye biliyordum ama belki bildiğim yanlıştır.Siz kaçıncı haftadasınız ki devlet hastaneleri belli bi haftadan sonra hamileleri almıyolar baştan kaydınız yoksa
Yani çok saçma hakkaten. Konu sahibi bağcılar medicine da fiyatı uygundu geçen sene şu an bilmiyorum ama arkadaşım çok memnun kalmişti.Yok yok öyle birşey olur mu ne saçma. İçinde dursun o zaman doğurma mı diyecekler. Ben ikamet ettiğim şehirde özelde rutin kontrollerimi olup, memleketimde de devlet hastanesi daha iyi olduğu için son ay devlete gitmiştim ve doğumum orda oldu
Kanuni yi çevremde tavsiye etmedi bağcılar devlet bize yakın normalde muayene için gidildiğinde yoğunluktan dolayı gözüme hoş gelen bir hastane değil ancak doğum konusunda nasıllar bir fikrim yoktu. İlgi hastanesinide listeme eklicem o meblağ çokta zora sokacak cinsten değilmiş :)Güngören'de ilgi hastanesini tavsiye ederim. Çoğu yerde doğum 3-5 binken orada bin tl idi. Devlet olarak da bence en iyisi Bağcılar Devlet Hastanesi. Kanuni'den uzak durun.
Devletteki doğumlarda da bu azarlama olabiliyormuş açıkcası cevremde kanunıyı onermedı esenler kadın dogum var kontrole gıdıyorum ama orası da dogum ıcın hıc uygun degıl.Kanuniden uzak durda diğerlerini hiç bilmiyorum.
Birde belli bir haftadan sonra devlette kaydın yoksa bakmıyorlar baksalar bile azarlayarak haberin olsun
Kanuni hem çok pis, hem ilgi alaka yok. Herkes her şey başıboş. Kanlı çarşafı bile günlerce değiştirmezler.Kanuni yi çevremde tavsiye etmedi bağcılar devlet bize yakın normalde muayene için gidildiğinde yoğunluktan dolayı gözüme hoş gelen bir hastane değil ancak doğum konusunda nasıllar bir fikrim yoktu. İlgi hastanesinide listeme eklicem o meblağ çokta zora sokacak cinsten değilmiş :)
Orayı da arar fıyat alırım en azından tesekkur ederim :)Yani çok saçma hakkaten. Konu sahibi bağcılar medicine da fiyatı uygundu geçen sene şu an bilmiyorum ama arkadaşım çok memnun kalmişti.
Yok artik. Kimsenin öyle bir lüksü yok. Herkes doktorunu kendi secebilir ve gerekirse son haftasin da baska doktora gidebilir. Doktor ben sana bakmiyoruk diyemez.Siz kaçıncı haftadasınız ki devlet hastaneleri belli bi haftadan sonra hamileleri almıyolar baştan kaydınız yoksa
Ben pek develte gitmedim sadece 1 kez kanunıye muaneye gittim töbe ettim . Elbette iyi hastaneler vardır inşallah bulursun gönlüne uygunDevletteki doğumlarda da bu azarlama olabiliyormuş açıkcası cevremde kanunıyı onermedı esenler kadın dogum var kontrole gıdıyorum ama orası da dogum ıcın hıc uygun degıl.
Eğer bilinçli ve haklarını bilen biri olduğunuzu gösterirseniz azarlamaya cesaret edemiyorlar.Devletteki doğumlarda da bu azarlama olabiliyormuş açıkcası cevremde kanunıyı onermedı esenler kadın dogum var kontrole gıdıyorum ama orası da dogum ıcın hıc uygun degıl.
Alıyorlar canım. Ben son haftam da kontrol muayenesine gittim sehir hastanesine Ankara da burada mi doğum yapacaksınız die soruyor doktor. Tabi özelde yaptım o ayrı ama keşke devlette yapsaydım diyorumBilmediğim için soruyorum. Nasil yani mecbur kalsada hayir baştan kaydınız yok mu diyorlar? İlginç..
O konu apayrı zaten bende hoşnut değilim ama yapacak şuan birsey yok gıbı. Bunu tartısmak ıcın yenı konu acmam gerekır o derece uzun :)İstanbul da değilim biliyorum ama eşiniz tam da bu dönemde neden ayrıldı ki. Biraz daha dişini sıkamaz mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?