Devlet hastanesin de lavman

böbrek ameliyatı için annem hastanede beklerken ona da ben yapmıştım. hemşire yapmamıştı. çok da hemşirelik bir durum yok aslında. yeğenime ablam evde yapıyordu

Bizim şehirdeki hastanede bilmiyorsanız biz yaparız dediler ama kardeşim sağlık meslek lisesinde okuduğu için kendi yapmıştı.Bana çok garip geldi davranışları.

kiyamam ben ona. Benim bir arkadasimin kizida böyleymis cocuklardan sürekli lavman yapmak iyi degil sadece acil durumlarda yapilmali. Kizinizda kronik kabizlik var. Benim arkadasimin kizi 2 yil boyunca MOVICOL diye bir ilac kullandi cocuklar icin olani var. Türkiyede varmi bilmem bir doktorunuza sorbilirsiniz. Ben fissur ameliyatindan sonra yumusak olmasi icin mecbur almistim.

Özel hastanede yapabilirseniz kendiniz yapın, yapamazsanız biz yapalım diyorlar. Devleti bilmiyorum.

Iyi bir dr bulup yazin goturecegim. Burda hepsi bekle dedi. Kimse care bulmuyor

Uyuyamıyor demiş ya belki çocuğun karnı sancıdı ya da çok fena bir duruma geldi bilemeyiz. Kimse gereksiz yere acili meşgul etmez bence istisnalar vardır ama 15 günden bahsediyorlar mutlaka kötü bir durum yaşanmıştır bence.

Zaten sorun orda 15 gün olmuş çocuğun karnı tabi ağrır. Daha önceden polikliniklere gitmeleri gerekiyordu.

Biz ne zmaan kabızlık için gitsek şurup verildi çocuğa lavman verildiğini ilk defa duyuyorum

kimse gereksiz acili meşgul etmez ? hangi ildesinzi hanımefendi bir arkadasımı ayarlayayımda bir gün / gece acilde doktorun yanında kalın da bu pembe gözlüklerinizi cıkarın

Çocuk 15 gündür kabızsa doktora götürme zamanı gecenin bir yarısı değildir , adı üstünde acil servis hasta gerçekten acil bir durumu varsa gitmesi gerekir ama öyle insanlar varki 112yi ve acil servisi boşuna meşgul eden. Köyde yaşayan ilçeye pazara gitmek için ambulans çağıran insanlar var ve o ambulans 1 saat yolu gitmek zorunda.

kimse gereksiz acili meşgul etmez ? hangi ildesinzi hanımefendi bir arkadasımı ayarlayayımda bir gün / gece acilde doktorun yanında kalın da bu pembe gözlüklerinizi cıkarın
İstisnalar vardır dedim farkındaysanız? Türkiye gibi Bi yerde pek çok kişi pek çok şeyi gereksiz yere yapıyor zaten. İstisnalar vardır demem de bu gereksizlerin yaptığı davranışları belirtmekti işte. Pembe gözlüğüm yok isterseniz siz takın.

istisna değil gelen hastaların yüzde 70 bakın minimum 70 , acil olmayan sadece acili mesgul eden hastalar .
yüzde 70 e istisna demekte pembe gözlükten başka ne olur bilemedim

İnsanlara suç bulamıyorum artık hele çocuk konusunda. Poliklinikler 15 günden önceye randevu vermiyor, 182 mhrs yi arayıp deneyebilirsiniz. Check up yaptırmıyor sonuçta insanlar, çocuk bu hasta ki götürüyorlar kimse meraklı değil virüs bakteri dolu hastanelere taşınmaya. Hastalık hastalarını tenzih ediyorum.

Zaten kabız olan, 15 gündür tuvaletini yapamayan çocuğa poliklinikten 15 gün sonraya randevu alıp götürmeyi bekleyebilirler mi sizce?

Herkesin özel hastaneye gitmeye parası da olmayabilir. Sağlık sistemi herkes için kötü sadece doktorlar için değil.

güzel o zaman acilde kalabalık yüzünde kacırılan önemli vakalardan biri babanız yakınınız vs olursa da kendinize aynen bunları tekrarlarsınız

güzel o zaman acilde kalabalık yüzünde kacırılan önemli vakalardan biri babanız yakınınız vs olursa da kendinize aynen bunları tekrarlarsınız

O yüzden acillerde sarı alan, kırmızı alan, yeşil alan gibi ayrımlar var zaten, o yüzden değil mi?

Iyi o zaman çocuk 30 gün tuvaletini yapamasın ve bir doktor yüzü görebilmek için 1 ay beklesin, normal mi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…