Devlet hastanelerinde ultrasona prezervatif takılmaması

Vardı sen kafamda kuruyorsun hemsire bile taktık demiş daha ne desin insanlar size bilmem kaç milyonluk makinaları öyle pis kullanıyorlardir yani
Yoksa bilerek öyle kullandıklarını düşünmüyorum öyle kullansalar ortalık şimdiye kırılırdı unutmuş olmaları yüksek ihtimal zaten hep bir acele kaos hakim gözden kaçırılmış olmasına şaşırmıyorum

Ömrüm kadın doğumda geçti neredeyse çok muayeneye girdim.Şuana kadar hiç böyle birşeye denk gelmedim.Özelliklede bakarım herzaman.Asistan dr un dalgınlığına ve ihmalkarlığına denk gelmiş olabilirsiniz.Keşke uyarsaydınız ve buna izin vermeseydiniz.

Kadın prezervatif görmedim diyor siz takmıştır diyorsunuz aynısını bende yaşadım eve gelince neler yaşadım ben bilirim. Bu yasak biliyoruz tabiki de devlet hastanesinde mahrem diye bir şey de kalmıyor çatalda ki kadını gördüm ben normal sedyeye beni alırken görmedim diyor hayır vardı nereden biliyorsunuz ya

Ben herhangi bir devlet hastanesinde bunu yapacaklarını zannetmiyorum çünkü çok riskli bir durum. Elleri çok çabuk oluyor büyük ihtimalle o yüzden fark etmemişsinizdir diye düşünüyorum. Ben karından çekildiğimde bile asistan doktorlar ben toplanırken makineyi temizledir. Biraz zaman geçince gerekli testlerinizi yaptırmakta fayda var tabii ki. Bu konuda anksiyete bozukluğu yaşıyorsunuz sanırım. Çok düşünmeyin, düşündükçe daha kötü olursunuz. Umarım düşündüğünüz gibi çıkmaz.

Keşke direk başhekimliğe çıksaydınız ben birçok özel ve devlet hastanesine gittim prezervatif olmasa bile ellerinde poşet eldiven takıyorlar önümde takıp işlem sonrası masa altındaki çöpe çıkarıyorlar inşallah kötü bişeyle sonuclanmaz ama anında başhekimliğe şikayet etseydiniz ilgilenmeseydiler bile sağlık bakanlığı cimer gibi yerlere şikayet iletseydiniz sağlık bu bizde insaniz dünyaca hastalık var mezbahane değil sonuçta

Vardı sen kafamda kuruyorsun hemsire bile taktık demiş daha ne desin insanlar size bilmem kaç milyonluk makinaları öyle pis kullanıyorlardir yani
Bulas ihtimalini en iyi bilen doktor , 3 -5 liralık kondom için mesleğini riske atar mı ?

Ziyaretlerim kısmından baktınız dimi
Evet e nabızdan baktım orada bir şey göremeyince sgkdan da baktım
ilk muayenemdi daha önceden şahit olsam yada duymuş olsam emin olun dikkat ederdim ama o ortamda zaten altınız açık ortam karanlık sadece doktora güveniyosunuz ben en mahrem ve en güven hissetmem gereken anımda bile bunları düşüneceksem zaten yazıklar olsun özele gitmediğime bin pişmanım keşke zamanı geriye alabilsem de o yoldan dönmüş olsam

Bulas ihtimalini en iyi bilen doktor , 3 -5 liralık kondom için mesleğini riske atar mı ?
Hanımefendi olay para pul yada kondomu sakınmak değil zaten ihmal dalgınlık unutulmuşluk bende zannetmiyorum bilerek takmadığını ama ihmal ihmaldir çıkarmışlar ve geri takmamışlar emin olun sizin haklı olmanızı canı gönülden isterdim durumumu tahmin dahi edemezsiniz 2 aydır yaşadığımı ben biliyorum kendi evimde tuvalete oturmaya bile çekinir oldum

Sağlık bakanlığına dosya oluşturdum ama geri dönmediler yarın tekrardan arayacağım başhekimliğe çıkamadım çünkü oradayken bir şey anlamadım evde araştırırken gördüm videolarda herkes prezervatif takıyo benimkinde olmadığı aklıma gelince zaten her şey bitti bir belirti yada başka bir problemim olmadığı için gidemiyorum da yoksa ortalığı yıkardım emin olun

Doktor hızlı bir şekilde çıkarmıştır belki pratik oluyorlar bazen diğer hastalar için
Alet öyle bir alet değildi onu anlatamıyorum yorum yapan arkadaşlara normal sizin gördüğünüz küçük vajinal ultrasondan değildi odanın sahibi zaten erkek bir doktordu ama içerde kadın asistan doktor vardı tek eliyle titreye titreye jel döktü alete taşıyamıyordu içime koyduğunda da afedersiniz bildiğiniz duvarıma dayadı yani o kadar tutamıyodu işine karışmayım diye gık bile demedim o aletten el çabukluğuyla çıkarıp atması imkansız 60 cmlik bir aletten bahsediyorum tutma kolu yaklaşık 35-40 cm vardı zaten

Geçmiş olsun kötü deneyim olmuş üzerinde durun lütfen başkalarıda mağdur olmasın yazık günah sağlığımız bile artık kimsenin umrunda değil maalesef işimi bitireyim derdinde herkes

Anksiyete bozukluğu yaşamıyorum ömrüm boyunca taşıyacağım bir cinsel hastalığım olsun istemiyorum hem de böyle saçma sapan bir şekilde takdir edersiniz ki inşallah bir şey olmaz ama bu şartlar altında olmaması çok mümkün gözükmüyor

Geçmiş olsun kötü deneyim olmuş üzerinde durun lütfen başkalarıda mağdur olmasın yazık günah sağlığımız bile artık kimsenin umrunda değil maalesef işimi bitireyim derdinde herkes
2 aydır yaşadığımı ben biliyorum hayatım durmuş gibi bunun düşüncesiyle geçiyo her günüm daha önümde böyle geçecek bir 6 ayım daha var sevdiğim insana yaklaşamıyorum bile nolur nolmaz tehlikeye atmayayım diye evliliğe giden ilişkimi bunun için bitirmek üzereyim ama hala dalga geçiliyorum ben istemez miyim bunların hiçbirini yaşamamış olmayı inşallah yorum yapan herkes haklıdır o kadar yok gibidir ki ben görmemişimdir

Aleti icinizden cikarinca, ulstrason cihazindaki yerine takmadan evvel prezervatifi cikarip atiyolar. Ben hep bakarim. Hatta devlet hastanesinde prezervatif yerine tek kullanimlik eldiven takiyolar cogu zaman

Aleti icinizden cikarinca, ulstrason cihazindaki yerine takmadan evvel prezervatifi cikarip atiyolar. Ben hep bakarim. Hatta devlet hastanesinde prezervatif yerine tek kullanimlik eldiven takiyolar cogu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…