Ablalarım ve kız kardeşlerim öncelikle merhaba, size danışmak istediğim ve beni çok rahatsız eden bir konu var.Bundan 1 ay kadar önce bir şehir hastanesinde ilk vajinal ultrasonumu oldum 4 yıldır aynı kişiyle olmak üzere cinsel hayatım başladı ve devam ediyor şuanda nişanlıyız kısmetse seneye evleniyoruz.. en son hastaneye ergenlik dönemimde pcosum olduğu için 15 yaşımda gitmiştim zamanla geçeceği söylenmişti seneye hamilelik ve çocuk konuları gündeme geleceği için merak üzerine gittim iyi haber pcosum geçmiş ve benim bilmediğim bir mantar problemim de varmış sağ olsun çözdüler. Cahillik mi dersiniz yeterince araştırmamak mı dersiniz bilmiyorum ama vajinal ultrason probuna dikkatli bakmaya çalıştım üzerinde bir şey yok gibiydi veya çok şeffaftı günlerce içim içimi yedi hemen randevu alıp muayenemde orada olan hemşireye birebir sordum her hastada değiştirdiklerini söylediler fakat şeffaf olması benim görmemem hala beni çok rahatsız ediyor.Yeni açılan bir şehir hastanesi ve çok hasta gelip gidiyor poliklinik olduğu için kanseri atlatmış düzenli kontrollerine gelen insanlar dahi var o yüzden tehlikeye atmayacaklarını düşünsem de sizce böyle bir ihmal olabilir mi,kadın doğum hemşiresi veya düzenli jinekolojik kontrol yaptıran arkadaşlarım da yardımcı olursa çok sevinirim..