• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet hastanelerinde ultrasona prezervatif takılmaması

Hanımefendi olay para pul yada kondomu sakınmak değil zaten ihmal dalgınlık unutulmuşluk bende zannetmiyorum bilerek takmadığını ama ihmal ihmaldir çıkarmışlar ve geri takmamışlar emin olun sizin haklı olmanızı canı gönülden isterdim durumumu tahmin dahi edemezsiniz 2 aydır yaşadığımı ben biliyorum kendi evimde tuvalete oturmaya bile çekinir oldum
Tamam gidip test verin durumu anlatın. İnşallah bir şey çıkmaz.

U userser ya zaten vajinal ultrason dediğiniz sey yarim metre nerdeyse. Seneye baska hastaneye gidin, orda da yarim metrelik bir aleti icinizde bastira bastira muayene edecekler. 10 yili askin suredir vajinal muayene oluyorum, sayısız hastane ve dr a gitmisimdir hepsi ayni bunlarin. Karina yapilan ultrason aleti gibi minicik bisey gormeyeceksiniz hicbir zaman

U userser ya zaten vajinal ultrason dediğiniz sey yarim metre nerdeyse. Seneye baska hastaneye gidin, orda da yarim metrelik bir aleti icinizde bastira bastira muayene edecekler. 10 yili askin suredir vajinal muayene oluyorum, sayısız hastane ve dr a gitmisimdir hepsi ayni bunlarin. Karina yapilan ultrason aleti gibi minicik bisey gormeyeceksiniz hicbir zaman
Ama daha 1 hafta önce özel hastaneye gittim onun ultrason aleti internetteki fotoğraflar gibiydi ucuda inceydi bu devasa bir şeydi gerçekten ucu bile kalındı büyük ihtimalle kaliteli bir alet görüntü olarak burasında sıkıntı yok zaten en iyi donanımlara sahip olduklarını biliyorum hijyenimi de gözden kaçırmamış olsalardı sadece tek isteğim buydu

2 aydır yaşadığımı ben biliyorum hayatım durmuş gibi bunun düşüncesiyle geçiyo her günüm daha önümde böyle geçecek bir 6 ayım daha var sevdiğim insana yaklaşamıyorum bile nolur nolmaz tehlikeye atmayayım diye evliliğe giden ilişkimi bunun için bitirmek üzereyim ama hala dalga geçiliyorum ben istemez miyim bunların hiçbirini yaşamamış olmayı inşallah yorum yapan herkes haklıdır o kadar yok gibidir ki ben görmemişimdir
Öyle düşünmeyin inşallah bişey olmamıştır gönlünüzü ferah tutun bunun için sevdiğiniz insandan vazgeçmek zorundaymişsiniz gibi düşünmeyin bunun suçlusu siz degilsiniz gerekirse onada anlatın böyle bı olay oldu diye desteği size iyi gelir testler ne zaman yapılır bilmiyorum mantar dışında hastalıklardan pek anlamiyorum da ama illaki erken bakilabilecek testler vardır biraz sordurun psikolojik olarak çok etkilenmişsiniz ama illa kaşıntı akıntı yara gibi belirtilerle baş gösterirdi bu 2 ay içinde öylede düşünün inşallah biran önce atlatirsiniz🙏🏻🙏🏻

Öyle düşünmeyin inşallah bişey olmamıştır gönlünüzü ferah tutun bunun için sevdiğiniz insandan vazgeçmek zorundaymişsiniz gibi düşünmeyin bunun suçlusu siz degilsiniz gerekirse onada anlatın böyle bı olay oldu diye desteği size iyi gelir testler ne zaman yapılır bilmiyorum mantar dışında hastalıklardan pek anlamiyorum da ama illaki erken bakilabilecek testler vardır biraz sordurun psikolojik olarak çok etkilenmişsiniz ama illa kaşıntı akıntı yara gibi belirtilerle baş gösterirdi bu 2 ay içinde öylede düşünün inşallah biran önce atlatirsiniz🙏🏻🙏🏻
Tabiki de zorundayım riskim olduğu için kendisine dokunmaya bile çekiniyorum kendimi kötü hissediyorum kimse hastalıklı bir insanı hak etmez maruz da bırakmam böyle bir durumla da karşılaşırsam ki inşallah karşılaşmam zaten hastalığı iyileştirmeye dahi çalışmam taş taş üstünde kalmaz ben de kalmam insan sağlığı ihmal edilebilecek kadar, unutmuşuz işte ya denilecek kadar ömrü boyunca taşıyacağı bir hastalık hediye edilecek kadar basit bir şey değil hastaneye gidip sağlığından olmak diye bir şey yok çünkü en azından benden sonra benim gibi başkalarına unutulmaz

Alet öyle bir alet değildi onu anlatamıyorum yorum yapan arkadaşlara normal sizin gördüğünüz küçük vajinal ultrasondan değildi odanın sahibi zaten erkek bir doktordu ama içerde kadın asistan doktor vardı tek eliyle titreye titreye jel döktü alete taşıyamıyordu içime koyduğunda da afedersiniz bildiğiniz duvarıma dayadı yani o kadar tutamıyodu işine karışmayım diye gık bile demedim o aletten el çabukluğuyla çıkarıp atması imkansız 60 cmlik bir aletten bahsediyorum tutma kolu yaklaşık 35-40 cm vardı zaten
Çok geçmiş olsun çok üzücü bir durum gerçekten umarım hak yolunu bulur

Böyle bir gerçek olduğunu bilmiyordum ama bu tamamen hastanenin kullanıp kullanmak istememesine bağlı sanırım kimse devlet hastanesinde vajinal ultrason aletine prezervatif takıldığını görmüyor direkt jeli sürüp öyle muayene ediyolar zaten bir hasta çıkar çıkmaz diğeri giriyor aralarında aleti temizlemek prezervatifi değiştirmek için yeterli bir süre bile yok bunu keşke en başında bilseydim özele giderdim resmen para vermiyosan sağlığını hiçe sayarım diyorlar devlet hastanesini sadece maddiyattan değil deneyimlerine güvendiğimiz için de seçiyoruz bu muamele akıl alır gibi değil hindistanda bile yapılmaz bu inşallah hastalık kapmamışımdır test bile yaptıramıyorum çoğu hastalık aylar sonra belirti veriyor pişmanlıktan başka bir şey değil
Olur mu ya izmir de her sene smear testini devlette yaptırıyorum, rutin kontrol de oluyorum. ve her zaman prezervatif takıyorlar.ozellike dikkat ediyorum.Zaten takılmasa ben kabul etmem

Bütün herkes deneyimlerini anlatıyor ama siz hiç birine inanmiyorsunuz evet o aletler gayet kafası kocaman şeyler ben yumurtaliklarimda ağrı hissediyordum çunkü oraya kadar gidiyor bakmak için özeldeki öyleydi böyleydi oraya gidin artık
Deneyimlerinizi anlatmanız size prezervatifli bakılmış olması bende de aynı prosedür uygulandığını göstermiyor ama anlamadığınız şey bu aletin sadece kafası kocaman değildi yarım metrelik bir aletten bahsediyorum 2 yaşında bir çocuk boyunda tek elle tutulamayacak zorlanılacak şekilde de ağır özele gidilecek bir durumum yok verdikleri zarar ortaya çıkmadığı sürece sağ olun.

Yoksa bilerek öyle kullandıklarını düşünmüyorum öyle kullansalar ortalık şimdiye kırılırdı unutmuş olmaları yüksek ihtimal zaten hep bir acele kaos hakim gözden kaçırılmış olmasına şaşırmıyorum
Bana kullanılmadıysa kimseye kullanılmıyordur çünkü bana garezleri olacak hali yok tanımadıkları insana bilerek kullanmamazlık yapmazlar
kendi sözlerinizle çelişkilisiniz lütfen kafanızı rahatlatın ve böyle bir ihtimalin söz konusu olmadığını düşünün bolca çok geçmiş olsun.

Olur mu ya izmir de her sene smear testini devlette yaptırıyorum, rutin kontrol de oluyorum. ve her zaman prezervatif takıyorlar.ozellike dikkat ediyorum.Zaten takılmasa ben kabul etmem
Ne kadar güzel bende hiçbir şey takılmadı girer girmez muayene başladı keşke olmadan önce öğrenmiş olsaydım sorardım

kendi sözlerinizle çelişkilisiniz lütfen kafanızı rahatlatın ve böyle bir ihtimalin söz konusu olmadığını düşünün bolca çok geçmiş olsun.
Bu şekilde düşünmekten başka çarem olmadığı için olabilir mi aciz bir şekilde kendimi rahatlatmaya çalışıyorum önümde hiçbir şey takılmamasına ve üstünde hiçbir şey görmemiş olmamama rağmen ve çıkış yolu arıyorum çünkü haklı olmak istemiyorum

Deneyimlerinizi anlatmanız size prezervatifli bakılmış olması bende de aynı prosedür uygulandığını göstermiyor ama anlamadığınız şey bu aletin sadece kafası kocaman değildi yarım metrelik bir aletten bahsediyorum 2 yaşında bir çocuk boyunda tek elle tutulamayacak zorlanılacak şekilde de ağır özele gidilecek bir durumum yok verdikleri zarar ortaya çıkmadığı sürece sağ olun.
ay elinize alıp kaldırdınız mı ayrıca o kadar büyük bir alet değil allah aşkına bu ne saçmalık gerçekten çok kuruyorsunuz kafanızda ben minicik bir ilçede yaşıyorum cihazlar resmen antika yine de minicik bir alet kafanızdan silin artık şu durumu

ay elinize alıp kaldırdınız mı ayrıca o kadar büyük bir alet değil allah aşkına bu ne saçmalık gerçekten çok kuruyorsunuz kafanızda ben minicik bir ilçede yaşıyorum cihazlar resmen antika yine de minicik bir alet kafanızdan silin artık şu durumu
Tek tip olmuyor bu aletler çeşitleri var özel hastanede gittiğim sizin dediğiniz boyuttaydı devlet hastanesinde tek elle kaldırmakta zorlanacağı şekildeydi çünkü aleti yerinden alırken ve jele uzanırken doktorun aleti tuttuğu elinin zorlandığını gördüm uydurmuyorum ne gördüysem onu söylüyorum

Bu arkadaşa birşey anlatamazsınız arkadaşlar artık anlayın kafasında kurmuş ve inanmış ne dersek diyelim değişmiyecek bence bi daha dr a gidin ama psikiyatri bolümüne
Tövbe yarabbim emin olun bende sizin haklı çıkmanızı istiyorum sizin yanılmanız demek benim sonum demek ama sizin bahsettiğiniz hiçbir şey bende yapılmadı sorun orda önümde bir şey takılmadı muayene bittikten sonra üstünden bir şey çıkarılmadı aldığı gibi yerine konuldu oturduğum peçeteye kadar değiştirmişlerdi ama bunu unutmuşlardı çok saçma çok garip farkındayım ama ben neden böyle olmasını isteyeyim

Back
X