Üst üste taksalar kalıp gibi üstünde dururdu artık çünkü benden önce 6 kişi girdi ve de yırtılırdı birbirlerine sürtündükleri için üst üste takamazlar.Benim de devletti ama benim gözümün önünde takılmadı alete baktığımda üstünde prezervatife benzer bir şey de yoktu parlaklığı bile yoktu aleti muayene biter bitmez geri yerine taktı alet büyüktü zaten tutma koluyla ultrason probunun arasında 30cmden daha fazla bir mesafe vardı devlette ihmal olmaz diye güvenip gitmiştimTakmama inisiyatife kalma durumu olamaz. Bundan dava açılır. Ben ozel ya da devlet muayane oldm hepsinde de taktılar. Belki üst üste takıyorlar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Devlet hastanelerinde ultrasona prezervatif takılmaması
- Konu Sahibi userser
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ocak 2015
- 9.325
- 13.273
- 248
- 40
Keske sorsâydiniz ? İçinizde endise kalmazdiÜst üste taksalar kalıp gibi üstünde dururdu artık çünkü benden önce 6 kişi girdi ve de yırtılırdı birbirlerine sürtündükleri için üst üste takamazlar.Benim de devletti ama benim gözümün önünde takılmadı alete baktığımda üstünde prezervatife benzer bir şey de yoktu parlaklığı bile yoktu aleti muayene biter bitmez geri yerine taktı alet büyüktü zaten tutma koluyla ultrason probunun arasında 30cmden daha fazla bir mesafe vardı devlette ihmal olmaz diye güvenip gitmiştim
O an soramadım çünkü ilk defa muayene oluyordum prosedür nedir ne değildir bilmiyordum birkaç gün sonra evde araştırınca anladım çok önemli olduğunu 1 hafta sonraya randevu alıp gittim sordum ben üstünde bir şey görmedim diye hemşirede her hastada değiştiriyoruz dedi ama içime su serpmedi çok robot gibiydi ince olabilir alete tam oturuyo olabilir ama hiç yokmuş gibi duracak kadar da olamaz yani en azından bi parlaklık olur o da yoktuKeske sorsâydiniz ? İçinizde endise kalmazdi
- 18 Ekim 2017
- 6.142
- 38.567
- 548
- 33
- 12 Temmuz 2022
- 24.846
- 3
- 89.133
- 528
Ettim zaten sağlık bakanlığına dosya oluşturdum ben hiçbir şey görmedim o yüzden kullanıldığına dair satın alma biriminden beni aramalarını talep ettim 1 ay oldu hiçbir şekilde geri dönüş yok bu kadar önemsiz yani kendileri içinYahu günde en az 100 kadına aynı probu şak şak sokup çıkarırlar mı? Çok eminseniz arayın sağlık bakanlığına şikayet edin. Ama bana fazlaca aksiyete dolu geldiniz.
- 29 Temmuz 2024
- 456
- 155
- 18
Mümkün değil staj yaptım zamanında siz görmemişsinizdir bizler direk hasta çıktığında herşeyi yenileyip temiz prezervatif takıyordukBöyle bir gerçek olduğunu bilmiyordum ama bu tamamen hastanenin kullanıp kullanmak istememesine bağlı sanırım kimse devlet hastanesinde vajinal ultrason aletine prezervatif takıldığını görmüyor direkt jeli sürüp öyle muayene ediyolar zaten bir hasta çıkar çıkmaz diğeri giriyor aralarında aleti temizlemek prezervatifi değiştirmek için yeterli bir süre bile yok bunu keşke en başında bilseydim özele giderdim resmen para vermiyosan sağlığını hiçe sayarım diyorlar devlet hastanesini sadece maddiyattan değil deneyimlerine güvendiğimiz için de seçiyoruz bu muamele akıl alır gibi değil hindistanda bile yapılmaz bu inşallah hastalık kapmamışımdır test bile yaptıramıyorum çoğu hastalık aylar sonra belirti veriyor pişmanlıktan başka bir şey değil
Bilemiyorum olup olmadıklarını ama hastanın güvende hissetmesi için en azından önünde takılır hızlı olmaları lazım tamam önümde olmasın ama görebileceği bir düzeyde olur çırılçıplak durmaz parlamıyordu bile mesela özel hastanede direkt taktılar kullanır kullanmaz da kondom üstünden gitmişti devlette benim ardımdan 1 dakika içinde hasta alırken nasıl bana kullandıkları pis kondomu o kadar saniye içinde çıkartıp probu temizleyip yenisini takabilecekler bunu anlayamıyorum benden aleti çıkardıklarında bile olduğu gibi yerine taktılarNeden bu riski alsınlar ruh hastası mı hastane çalışanları?
- 11 Şubat 2023
- 9.770
- 1
- 21.512
- 268
Size öyle denk gelmiş ben düzenli gidiyorum bazen o kadar kalabalık oluyor doktor hiç aksatmadan değiştiriyor. Hatta beni muayene edip bitirdikten sonra direk çıkarıp atıyor ben toparlaninca hemşire gelip silip yeni prezervatif takiyor.Böyle bir gerçek olduğunu bilmiyordum ama bu tamamen hastanenin kullanıp kullanmak istememesine bağlı sanırım kimse devlet hastanesinde vajinal ultrason aletine prezervatif takıldığını görmüyor direkt jeli sürüp öyle muayene ediyolar zaten bir hasta çıkar çıkmaz diğeri giriyor aralarında aleti temizlemek prezervatifi değiştirmek için yeterli bir süre bile yok bunu keşke en başında bilseydim özele giderdim resmen para vermiyosan sağlığını hiçe sayarım diyorlar devlet hastanesini sadece maddiyattan değil deneyimlerine güvendiğimiz için de seçiyoruz bu muamele akıl alır gibi değil hindistanda bile yapılmaz bu inşallah hastalık kapmamışımdır test bile yaptıramıyorum çoğu hastalık aylar sonra belirti veriyor pişmanlıktan başka bir şey değil
Tamam bana bunlar yapılmadı işte hiçbirini yapmadılar ne değiştirildiğini gördüm ne benden sonra çıkarıldığını ve sağlığım tehlikeye atıldı bu durumdan sırf tuzunuz kuru olduğu için size öyle denk gelmiş diye bahsedemezsiniz ortada sağlık söz konusu bana denk geldiği için şimdi cinsel hastalık kapabilme ihtimalimin olması çok mu normal bir şey tek ben de değilim bu problemi yaşayan hem bu forum hem şikayetvar bu şekilde işlem yapılan kadınlarla doluSize öyle denk gelmiş ben düzenli gidiyorum bazen o kadar kalabalık oluyor doktor hiç aksatmadan değiştiriyor. Hatta beni muayene edip bitirdikten sonra direk çıkarıp atıyor ben toparlaninca hemşire gelip silip yeni prezervatif takiyor.
- 9 Ekim 2024
- 49
- 24
- 3
- 26
E nabızda kullanılan tıbbi malzemeler görünüyor orda eğer kullanıldıysa mutlaka yazıyor olmalı isterseniz bir inceleyin
Böyle bir gerçek olduğunu bilmiyordum ama bu tamamen hastanenin kullanıp kullanmak istememesine bağlı sanırım kimse devlet hastanesinde vajinal ultrason aletine prezervatif takıldığını görmüyor direkt jeli sürüp öyle muayene ediyolar zaten bir hasta çıkar çıkmaz diğeri giriyor aralarında aleti temizlemek prezervatifi değiştirmek için yeterli bir süre bile yok bunu keşke en başında bilseydim özele giderdim resmen para vermiyosan sağlığını hiçe sayarım diyorlar devlet hastanesini sadece maddiyattan değil deneyimlerine güvendiğimiz için de seçiyoruz bu muamele akıl alır gibi değil hindistanda bile yapılmaz bu inşallah hastalık kapmamışımdır test bile yaptıramıyorum çoğu hastalık aylar sonra belirti veriyor pişmanlıktan başka bir şey değil
- 5 Ekim 2020
- 13.373
- 35.914
- 548
- 36
Neden izin verdiniz buna peki? Neden doktora sormadınız da burada iftira atıyorsunuz bilip bilmeden. Size tavsiyem bir olayı yaşarken yüzleşin gerçeğini öğrenin.
Her türlü hastalık bulaşır bu dediğini şekilde hiv hpv herpes tedavi olmaya gittiğimiz yerde doktorlar bize bunların bulaşmasına izin verir mi sizce?
Her türlü hastalık bulaşır bu dediğini şekilde hiv hpv herpes tedavi olmaya gittiğimiz yerde doktorlar bize bunların bulaşmasına izin verir mi sizce?
- 5 Ekim 2020
- 13.373
- 35.914
- 548
- 36
O an soramadım çünkü ilk defa muayene oluyordum prosedür nedir ne değildir bilmiyordum birkaç gün sonra evde araştırınca anladım çok önemli olduğunu 1 hafta sonraya randevu alıp gittim sordum ben üstünde bir şey görmedim diye hemşirede her hastada değiştiriyoruz dedi ama içime su serpmedi çok robot gibiydi ince olabilir alete tam oturuyo olabilir ama hiç yokmuş gibi duracak kadar da olamaz yani en azından bi parlaklık olur o da yoktu
O zaman takılması gerektiğini bilmiyorduysanız gözünüzden kaçmış olması çok normal değil mi?
Belki panik olup başka şeylere odaklandınız o an.
Bir düşünün yahu neden size böyle bir şey yapsınlar
defalarca kontrol ettim ben mi görmedim diye sgk da dahil her yerden inceledim yazmıyorE nabızda kullanılan tıbbi malzemeler görünüyor orda eğer kullanıldıysa mutlaka yazıyor olmalı isterseniz bir inceleyin
- 11 Şubat 2023
- 9.770
- 1
- 21.512
- 268
Sana denk gelmiş çünkü, sordun mu değişti mi diye ? Kullanılmış prezervatifi anlamayacak kadar dalgın değilsindir heralde ? Benim tuzumun kuru olmasının bununla ne alakası var ! Gerekli yerlere şikayetinizi yazarsınız ama devlet hastanesi diyerek bütün devlet hastanelerini ve doktorları zan altında birakamazsiniz !Tamam bana bunlar yapılmadı işte hiçbirini yapmadılar ne değiştirildiğini gördüm ne benden sonra çıkarıldığını ve sağlığım tehlikeye atıldı bu durumdan sırf tuzunuz kuru olduğu için size öyle denk gelmiş diye bahsedemezsiniz ortada sağlık söz konusu bana denk geldiği için şimdi cinsel hastalık kapabilme ihtimalimin olması çok mu normal bir şey tek ben de değilim bu problemi yaşayan hem bu forum hem şikayetvar bu şekilde işlem yapılan kadınlarla dolu
Alet büyük olduğu için korkup baktım doktor jel sürerken parlamıyordu bile ne kadar ince olursa olsun kondom bu kadar da çıplak durabileceğini düşünmüyorum emin olun bende gözümden kaçmıştır diye düşünmek istiyorum ben yanılmış olayım diye dua ediyorum ama asistan doktor aleti kendi bile tutamıyordu o kadar ağır ve uzundu internettekiler gibi değildiO zaman takılması gerektiğini bilmiyorduysanız gözünüzden kaçmış olması çok normal değil mi?
Belki panik olup başka şeylere odaklandınız o an.
Bir düşünün yahu neden size böyle bir şey yapsınlar
- 5 Ekim 2020
- 13.373
- 35.914
- 548
- 36
Alet büyük olduğu için korkup baktım doktor jel sürerken parlamıyordu bile ne kadar ince olursa olsun kondom bu kadar da çıplak durabileceğini düşünmüyorum emin olun bende gözümden kaçmıştır diye düşünmek istiyorum ben yanılmış olayım diye dua ediyorum ama asistan doktor aleti kendi bile tutamıyordu o kadar ağır ve uzundu internettekiler gibi değildi
Aynı doktora yeniden gidin ve bakın o halde. Takmazsa sorun ne dersiniz?
Bu durumu yaşayan sadece ben değilmişim o yüzden zan altında bırakıyorum gerekli yerlere şikayetimi de yaptım özellikle kendilerini zan altında bırakmak istemediğimi şimdilik dava açmayacağımı bir problem olmadığını ama bu durumun ciddi olduğunu en kısa sürede satın alma birimlerinin bana ulaşıp açıklamaları gerektiğini söyledim ama geri dönmek şöyle dursun hastaneden telefon bile almadım ilk muayenemdi o yüzden soramadım günler sonra sorabildim onda da sadece değiştiriyoruz dendi ama bu yeterli bir açıklama olmadı o kadar korkunun üstüne ve üstünde görmediğimi belirtmeme rağmenSana denk gelmiş çünkü, sordun mu değişti mi diye ? Kullanılmış prezervatifi anlamayacak kadar dalgın değilsindir heralde ? Benim tuzumun kuru olmasının bununla ne alakası var ! Gerekli yerlere şikayetinizi yazarsınız ama devlet hastanesi diyerek bütün devlet hastanelerini ve doktorları zan altında birakamazsiniz !
- 11 Şubat 2023
- 9.770
- 1
- 21.512
- 268
Nereye sikat ettij çok merak ettim ,siakyeti kk gibi yerlere ettiysem donmemeleri normaldir !Şikayet etmeme rağmen geri dönüş alamıyorum bir problem yaşayana kadar da dava açamıyorum ama denk gelmiş olabilir tabi ne ala memleket