Merhaba
Ben 8 ay once dava actim.gectigimiz sali
Cok sukur anlasmali bosandim.siddet vardi
Bizde.
Birikmis param vardi.esyali ve guvenlikli
Olsun diye Rezisans kiraladim.biraz fazla
Kira ve aidati ama suan icin hersey mevcut
Icinde.ilk zamanlar cok zor durumdaydim.
Is bulamadim.tedbir nafakasini icraya verdi esim tam 6 ay sonra toplu alabildim.bu sure icinde belediyeye basvurdum.
Sadece 200 tl yardim verdiler.ramazanda bir koli erzak.bayramda kurban eti.eve gelip zabit tutuyorlar.900 tl kira oldugu icin
Iki kere dilekcem reddedildi.ben bu surecte hic bos durmadim.is aradim yatili bile kaldim.ama kizimdan ayrilamadim.tekrar gunduz isi aradim.
Ailem yardimci olmadi annem zaten yok.
Babam sahip cikmadi.az cok bakmadim is aradim.simdi 2 ay oldu bir ise basladim.cok yorucu maasi 1 bin tl ocakta 1500 olacak.calistigim is yerinin bina merdiven temizligini aldim.onu yapiyorum.ayda100 tl gelecek.bu ay son tedbir nafakam aralikta normal nafakaya donecek.
Hafta tatilimde bos durmuyorum.ev temizligine gidiyorum.hic kendime ayirdigim zamanim yok.ama ben cok mutluyum.calismak cok guzel birsey.kimseye muhtac degilim.
Kizima ve kendime hic yasamadigim bir sehirde 8 aydir hayat kurdum.zor zamanlarim gecti.sizde calisin is arayin.bir duzen kurun.simdi ev bakiyorum kendime yeni minik bir ev oraya tasinip kizimla guzel bir hayat yasayacagim.azimli caliskan olun.hayat size zaten kollarini aciyor.