Devlet boşanan kadınlara nakdi yardım yapıyor mu?

Belediye ve kaymakamlikla gorustunuz mu?
Benim evime temizlige gelen hanim 2 cocuklu esi birakmis gitmis
(Bosanma yok adam yurtdisina kacmis bir alman kadinla sanirim. Kisacasi ortada yok)
Belediye pek bisey olmasa da yardim ediyormus. Kaymakamlik da erzak kolisi yolluyormus her ay. Hem de kadin sigortali benim yanimda. Muhtar araci olmus.
Cok bir sey etmez belki ama az da olsa fayda verir.

Çocuğun yaşına bağlı olarak bazı yardımlar yapılır. Eğitim durumunuz nedir? Çocuk kreşe tam gün mü gidiyor? Eşinizle ayrı olduğunuzu ispat edebilir misiniz? Boşanma davası açtınız mı?

Sorularıma yanıt verebilirseniz sizi yönlendiririm. Daha önce bu işleri yaptım çünkü.

Geçinebileceğiniz bir miktarda yardım edeceğini zannetmiyorum. Çalışma imkanı yaratsanız daha mantıklı olur.

Helal olsun, dilerim bundan sonra çok ama çok daha iyi şartlarda, mutlu ve huzurlu bir hayatınız olur kızınızla

Seni gerçekten tebrik ediyorum ve gurur duyuyorum hala böyle kendini savunan ve asla bir erkeğe muhtaç olmadan yaşayan kadınlar var.cocugunu asla öyle birine birakma bende eşimden ayrıldım kendi başına bi hayat kurdun çocuğuma çok ta mutluyum sadece benim tek şansım ailem arkamda senin ailen olmadığı için gerçekten üzüldüm emin ol annen olsaydı böyle Olmaz di hayata ve çocuğuna sıkı sıkı sarıl başarılarının devamını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…