ben de bazen unutuyorum hatırlayınca da damlatıyorum saatleri başta aynıydı ama şimdi değişiyor....bi de bazen 4-5 damla kaçıyor.ağzından çıkıyor bi damla falan diye aldırmıyorum ama yanlış mı yapıyorum acaba?bak tedirgin oldum şimdi ben de kaşıkla vericem bundan sonra...çünkü ağzını açana kadar damla gelmiyor şişeden geldiğinde de art arda geliyo işte :)
bnm dr.umda günde 5 damla dedi ama kaşıkta mutlaka 1 damlası kalıyodur ya da ağzının kenarında yağlı yağlı oluyo çünkü bende dr.a gidince bi sorayım bakalım 5mi 3mü?
standart günde 1 kez 3 damla fakat bazı doktorlar işi aceleye vuruyor sonraa aa bak ne güzel hemen oluşmuş diyor bence yavaş yavaş ve sağlam gelişmeli buda 1kerede 3 damlaya tekabül ediyor..
kızlar bişey diyimmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben çok büyük bir hata yaptım
bizim doktor devit değilde ACD vitamininin bir arada olduğu bişey vermişti 10 damlaydı tek seferde
benim oğlum 11,5 aylık
devite devam edeyim dedim ve ben alışkanlık olarak 10 damla verdim yaklaşık 20 gündür devitikafamçokkarıştı
ayyyy ne yaptım ya
öğürüyor benimki verdikten sonra bende ne oluyor diyorum
aaaaaaaaa inanamıyorum kendime
bişey olurmu zararı varmı biliyormusunuzzzzzz
canım korkutmak ıstemem ama ne derece dogru bılmıyorum ama devıt ın fazla olması bıngıldaklarının erken kapanmasına neden olabılıyormus. Yınede bır doktoruna sor..
Bız ACD 3 e 1 ay oldu gecelı ve devıtı bıraktık gecınce.
günde bir kez 4 damla veriyorum
gittiğimiz 2 dr.da 4 damla ver dedi
sabah ayrı akşam ayır uğraşamıyorum vermeyi unutuyorum sonra
o yüzden tek seferde veriyorum
tek seferde 3 damla..biz kaşıkla verdiğimiz için 4 damla.kaşıkda kalıyor çünkü..fazla da verirsek kemikler çok geliştiğinden bıngıldak kapanması ayrıca dişlerde sarı sarılekelerde olabilir...arkadaşın oğlu ile sabit :)
bizim doktorumuz acd'den devit'e geçerken kaç damla vereceğimi söylemedi bende prospektüsünde sekiz damla yazdığı için öyle veriyorum...Yazışmaları okuyunca endişelendim şimdi ....Doktorumuza hemen sorayım...
bizim doktorumuz acd'den devit'e geçerken kaç damla vereceğimi söylemedi bende prospektüsünde sekiz damla yazdığı için öyle veriyorum...Yazışmaları okuyunca endişelendim şimdi ....Doktorumuza hemen sorayım...