• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Detofit diyeti macerasi .2

ozlenen bebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
15
5
1
43
Ben19 mart ta detofit diyetine basladim ve ama korkularim var cok arastirdigim halde sizden yardim istiyorum kullananlar varsa yorumlarini bekliyorum kilo kaybim olmadi kilo aldim ilkbaslangictan bu yana 3.cu gunum 100grm aldim bana bi ses verin yanlis yaptigim biseymi varrofit diyeti

Meraba canim bu diyet yag yakici bir cayi ve mamsi varr .21gunluk bir diyet ben ibternetten siparis verdim deyofit 21gunluk diyet siye veriliyo ya bende anlam veremiyorum harfi harfine yapiyorum ama daha veremedim ama yorullarinda veya satis kisilerinde hep kilo verdiklerini hergunkilo vererk devam ettigi soyluygunluk yemek listesi var siparhareketleri var asla ac kalmiyosun tayli istegin hele hic yok vcye cok guzel cikiyosun ama 2gun 800grm vermem lazimken hala ayniyim

ben yaptim ve hic memnun kalmadim. bu diyetle kilo vermek imkansiz. o gonderdikleri cay fena halde tansiyon dusuruyor.benim tansiyonum normalde de dusuk zaten hastanelik oluyordum nerdeyse.shake dedikleri sey de keciboynuzu tozu. attim cope gitti. kesinnnlikle tavsiye etmem.kendi kendime yedigime dikkat ediyorum 6 dan sora bisey yemiyorum hem daha enerjigim hem de kilo veriyorum.

ben yaptim ve hic memnun kalmadim. bu diyetle kilo vermek imkansiz. o gonderdikleri cay fena halde tansiyon dusuruyor.benim tansiyonum normalde de dusuk zaten hastanelik oluyordum nerdeyse.shake dedikleri sey de keciboynuzu tozu. attim cope gitti. kesinnnlikle tavsiye etmem.kendi kendime yedigime dikkat ediyorum 6 dan sora bisey yemiyorum hem daha enerjigim hem de kilo veriyorum.
ben yaptim ve hic memnun kalmadim. bu diyetle kilo vermek imkansiz. o gonderdikleri cay fena halde tansiyon dusuruyor.benim tansiyonum normalde d

Ser-i ben aldiktan sonraa baya sey duydum oldurmeye kadar gidiyomus ve ben asla kilo veremedim aldim ve suan onlari vermek icin cidden ugrasiyorum.ben cok zor kilo vere bilen biriyim ama insan lari nasil kandiriyolar varmi yokmu paralari filan ay bilmiyom bu diyet yalan bi diyet tek ve gercek soz bu bende:-)))

Allaha sukur sagligimiza bisey olmadi.dersimi aldim bi daha boyle bisey almam.zayiflama icin klasik bogazini tutacak

Evet ben suan isvec diyeti yapiyorum 2gunum 1.400 gitti zaten 13 gunlukbi diyett ama 6gunude biraka biliyosun net dediklerine uyarsan super bi diyet tabi sonrasindasporunu ve yediklerine dikkat edersen super ben bu diyeti degilde baska bi deyetle 1senede 57 kilo vermistim ve 8sene sonra 2ameliyat gecirincee 10kilo aldim simdi 10kiloyu vericem ve hayatima devam edicem-;

Evet ben suan isvec diyeti yapiyorum 2gunum 1.400 gitti zaten 13 gunlukbi diyett ama 6gunude biraka biliyosun net dediklerine uyarsan super bi diyet tabi sonrasindasporunu ve yediklerine dikkat edersen super ben bu diyeti degilde baska bi deyetle 1senede 57 kilo vermistim ve 8sene sonra 2ameliyat gecirincee 10kilo aldim simdi 10kiloyu vericem ve hayatima devam edicem-;
inanilmaz 57 kilo muthis. maaşallah demekki baya iradeliymissin.gercekten hayran oldum ve cok taktir ettim. 10 kilo ne ki verirsin ınş.inaniyorum sana. benimde bi 9 kilo vermem lazim.ama kpss ye hazirlaniorm o yuzden surekli oturuorm.sinava kadar 5 kilo bile versem sukredicem. geri kalanini zaten yaz gelio veririm ınş. bi de artik 2. cocuk dusunuorz.hamilelikten once mutlaka ideal kiloma kavusmam lazim :)

Ayse hanim meraba ben o diyetle kotu bi deneyim yasadim asla kilo vermedim aldim cayindan ictim oksuruye kaldim verdigim para helal degill bence onun yerine elma ve bal diyetini yapin uzun zaman alir ama kesin ve net cozum

Evet ben 3.cu gunumdeyim ve kendimi cok hafif hissediyorum sabahleyin bir buyuk su bardagi sicak suya 2kasik elma sirkesi ve 1kasik cicek balla beraber karistirip iciyorum hem istahimi kesiyo hemde zinde tutuyo uyku problemimi ortadan kaldirdi bagirsklarimi yola sokmaya basladi ve idrara hem cok cikiyorum hemde rengi acildi sizinde bu sifadan faydalanmanizi isterim 1ayda 8kilo verile biliyo ama tabi bunu yaparken yedilerimizede dikkat edicez un , seker, ve abur cuburdan uzak durucaz aynaya baktigimizda guzel gorunmekmi kendimizi iyi hissettiricek yoksa oturup abur cubura mideye indirmekmi bende 1şık haydi hanimlarrr haydi yaza guzel ve dinc girelim peygamber efendimizin (s.a.v) sofarasindan ayirmadigi bu mucizeyi bizde soframizda bulunduralim .ama sunu unutmayalim hersey beyinde bitiyo ve elma sirkesini alirken el yapimi olmasina dikkat edelim ben kendim yapmistim gecen sene simdi icmesinide kendim yapicamm

Ayse hanim meraba ben o diyetle kotu bi deneyim yasadim asla kilo vermedim aldim cayindan ictim oksuruye kaldim verdigim para helal degill bence onun yerine elma ve bal diyetini yapin uzun zaman alir ama kesin ve net cozum
Mrb özlenen bebek :) benim acil vermem lazm doğum kilolariyla kala kaldım bide sezeryanle doğurunca yapistilar bana şuan 90 kiloyum sen dene ise yaradiysa yazarsin bende denerim elma sirkesini ....pazartesi baslicam diyete bakalım. ... Tabi su iki gün oruç tutucam ... Ondan pazartesi:)

Back