- 6 Eylül 2017
- 2.019
- 410
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumoş mavi lilyum. Çok memnunum. Deterjan da ariel. A101de sirkelim adında genel temizleyici ürünü var çamaşırları attıktan sonra üstüne bir de birkaç kez ondan sıkıyorum, sonuç mis gibi yumuşacık ve harika kokan çamaşırlar... ayrıca sirkelimi bulaşık makinasında da kullanıyorum çok güzel parlatıyor.
Ben toz deterjan almıyorum çünkü bana sertleştiriyor gibi geliyor, o yüzden persilin sıvı deterjanını alıyorum güllü olan üstünde ''Vernel gülün büyüsü'' yazıyor aynı anda bir taşla iki kuş, hem yumuşatıcı hem deterjan bir arada daha avantajlı ve iyi geliyor veya ABC nin sıvı deterjanının mavisi, Rinso'nun da yeşili hem sıvı deterjan bunlar hem de misler gibi kokuyor hele ABC olan bi deneyin derim
Toz kullanıyorum . Zaten yumusatici sivi oldugu için dengeliyor birbirini.Ariel toz mu sıvı mı?
Merhaba bayanlar. En memnun kaldığınız toz deterjan hangisi?
Ve ayrıca havlularımı yıkadığımda hiç yumuşamıyor. (Oturduğum yerin suları çok kireçli.) Sirke ve çamaşır sodası kullandığım halde yumuşamadı. Havlularım için çok ağır kokmayan yumuşatıcı tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ben ABC nin mavisi yada internetten tedarik ettiğim lyniss markasının yumuşatıcısını kullanıyorum. ikisindende çok memnunum.
Lyniss markasını bende duydum, komşum kullanıyor o tavsiye etmişti, 2.kez sizden duydum..sadece internettemi satılıyor?