Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
Carrefour ve migros cok mecbur kalmadan oda genel olarak Ankara himata bulunan nevgros ve citygros toptan marketler aylık nurdan alırım yada Batıkent gimsa dan alırım.

Gimsa marketleri tercih ediyorum ya da city gros

Çoğunlukla Migros , Carrefour ..Çünkü seçenek daha çok aradığım ürünü daha rahat ve kolaylıkla bulabiliyorum.

Enyakınımda Şok var ama manav bölümü çok zayıf olduğu için daima Özkuruşlar marketi tercih ederim . Bim ve A101 ler tamam uygun olabilir ama içimi daraltıyo böyle garip raf düzeni ve herşeyin en ucuzu sanki zararlı ne varsa toplamışlar hissi veriyo bana

ben evime en yakın bim olduğu için onu tercih ediyorum ama sıklıkla da annemlere gelince burda mismar var onu tercih ediyorum hem uygun hem diğer büyük marketlerde olan bütün markalar var

evimin yakınlarında bim a 101 ve altunbilekler oldugu için genelde buraları tercih ediyoruz

Ben yurt dışında yaşıyorum ama türkiyeye geldigimde yerel marketi kullanıyorum . Pehlivanoğlu , gürmar . Türkiyede izmirde var diger illerde var mı bilmiyorum.

Ben Kocaelideyim Günkay marketler var yerel diye biliyorum genellikle alışverişimi oradan yapıyorum diğer isim yapmış marketlerden daha uygun geliyor bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…