Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
A101, çünkü evimin hemen altında. Yalnız Fırsat bulursam carrefour a gitmeyi tercih ediyorum daha çok seçenek olduğu için.

Doğal ürünler tercih ediyorum, Etimatik borlu deterjan her yerde bulunmuyor internet siparişiyle alabiliyorum, Erkan Şamcı ve Prof Saraçoğlu'nun sanal marketlerinden doğal deterjanlar alabiliyorum. Doğal ürünleri böyle büyük marketlerde göremediğim için de üzgünüm, insanların kimyasallarla bu kadar iç içe olması hem sağlığımıza hem doğaya zarar veriyor. Yumuşatıcı, parlatıcı yüzey temizleyici olarak da sadece elma sirkesi yetiyor boşuna para harcamamış, sağlığınızı da korumuş oluyorsunuz :)

Şu market bu market diyemem,gezerim. Kullandığım deterjanın fiyatı hangi markette en ucuzsa oradan alırım.

Çağrı Hipermarketleri, olarak güncelleyebilirim şu anda.
Yeni keşfim. Rahat ve uygun.

Ben aypa marketi tercih ediyorum seçim şansım yok çünkü en yakın market :KK70:

evimize yakın olduğu için yerel marketi tercih ediyorum İSMAR ;) bir de yumuşatıcı için BİM :)

Benimki bir alışkanlık aslında . Çok uygun bir market değil ama çeşit çok seçkin markalar var. Ve mesela skt kontrolü yapmama gerek yok patlakmi çürük mü diye bakmadan ürün alabiliyor olmam sevdirdi migrosu ve su jet kasa olayı. Genelde boş al ve çık. Sanal Market ve migros tercih ederim. Pirinç almak için de bim e gideriz. Onun pirinci çok güzel

Çok eski değil mi bu konuya neden bildirim gelmiş ki..

Yerel degil tüm iller de mevcut olan BİZİM Toptan alisveris merkezinden alıyorum. Daha uyguna gelmis oluyor ayrica tum alışverişimizi oradan yapiyoruz

migros ... 4 yıldır sanal marketi kullanıyorum genel alışveriş için , kapıma kadar ve istediğim saatte gelmesi benim için muhteşem .

Yerel market hakmar istanbul anadolu bölgesinde satışları zirvedir heralde..

Yerel marketten alıyorum gürmar ve acem var burda genelde ordan alıyorum nadirde olsa özdilektende aldığım oluyor

Online alışveriş seçeneği de eklenmiş ankete, oyumu güncelledim. Migros ve online alışveriş kullanıyorum:KK16:

GOP takı Burda ve mücahitler diye iki market var genelde buradan alıyoruz.

Back
X