Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
Gimsa tabiki ucuz...migros ve carefour pahali değil mi kizlar:110:

ankara nevgross yada netiz grossta ariel sıvı deterjan 15 civarı cok uygun. diğer büyün deterjanlarda öyle

migrosun club kartı varsa bazen çok ucuza gelebiliyor birçok malzeme....yani aslında sanıldığından daha ucuz bence

Yerel market var onu daha cok tercih ediyorum. Buyuk marketler evime yakin degil araba olmadigi icin evime en yakin olanlardan alisveris yapiyorum. Marka tercihim olmayanlari bim sok a101 den aliuorum. Marka tercihim olanlari yerel bir marketimiz var orda her cesit var ordan aliyorum.

Biz yakın olduğu için ve çok güvenilir olduğu için,kaliteli ürünler bulunduğu için genellikle çağdaş marketi tercih ediyoruz.

Migros diyorum , Tr de yaşamıyorum ama ailemin evine cok yakın, orda olduğumun zamanlarda her gün alışveriş yapıyorum .

İzmir'de yerel marketlerin basında promosyon , bastaş geliyor . Bazende indirim günlerini takip edip hangı markette uygun ise ordan alıyorum .

Genelde Migros ve Carrefour avm ye gittiğimiz zmn. bazen de bim ve A101

Yakınımızda çağrı market var epey büyük genelde çağrı market. Miğrosa bir defa gittim bir daha gitmem diğer marketlere göre çok pahalı.

açıkcası nerde uygun fiyata var oraya koşarım marketlere fazlasıyla kazandırmayı düşünmüyorum

Back
X