- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
PardonTamam haklısın sözümü geri aldımAltı üstü çorba ne olacakNevroş hiç anlamiyon ama ya göz korkmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PardonTamam haklısın sözümü geri aldımAltı üstü çorba ne olacakNevroş hiç anlamiyon ama ya göz korkmasın
Tamam tamam domates çorbası yap üstüne ince kaşar rdendele tüm oyları kap, nolcek sadece tabağa doksenAlemsiniz
Tamam yardımcı oluruzTarif bilmiyorum pek yardımsever ablalarim bana en iddalisindan tarif verirse yaparım yaa
Hayırdır rakipleri kandırmaya mı çalışıyorsunTamam tamam domates çorbası yap üstüne ince kaşar rdendele tüm oyları kap, nolcek sadece tabağa doksen
Hayırdır rakipleri kandırmaya mı çalışıyorsun
Bence de yakıştıMadalya da çok yakıştıydı yav,madalyayı görünce neye uğradığımı şaşırdım , Nevreste sende,nuryolunda çok var,birini bana versenize,zorla yarışmaya sokturacaklar insanı,madalyayı gösterdiler,koklattılar bana,aklım madalyada kaldıKız deyno kırmızı yakıştı valla
Tamam bu yarışmaya katılasım var ama acemiligimi görmiceksiniz daha mercimek çorbası yapmamış insanım ahaha benim katılmamam daha hayırlı olur galibaTamam yardımcı oluruz
Evet öyle olacakTadına bakmadan nasıl 1. olunacak! Kimin çorbası güzel görüntüyse o mu seçilecek?!
Çorbalarda sen alabilirsinBence de yakıştıMadalya da çok yakıştıydı yav,madalyayı görünce neye uğradığımı şaşırdım , Nevreste sende,nuryolunda çok var,birini bana versenize,zorla yarışmaya sokturacaklar insanı,madalyayı gösterdiler,koklattılar bana,aklım madalyada kaldı
Ona biz karar verelimTamam bu yarışmaya katılasım var ama acemiligimi görmiceksiniz daha mercimek çorbası yapmamış insanım ahaha benim katılmamam daha hayırlı olur galiba
Ona biz karar verelim
Herkes sevdiği damak tadına uygun gordugu yemeğe oy veriyor. Mesela balik yarışmasında o kadar gorselin yanında hamsi tava birinci olduTadına bakmadan nasıl 1. olunacak! Kimin çorbası güzel görüntüyse o mu seçilecek?!
O halde en sevilen çorbayı tercih etmeliyiz!Herkes sevdiği damak tadına uygun gordugu yemeğe oy veriyor. Mesela balik yarışmasında o kadar gorselin yanında hamsi tava birinci oldu
De kime gore işte? Mesela ben kabak çorbasına bayılırım , yeşil mercimege deO halde en sevilen çorbayı tercih etmeliyiz!
Bende yoğurt çorbalarını daha çok severimDe kime gore işte? Mesela ben kabak çorbasına bayılırım , yeşil mercimege de
Bacım niye sokakta kalıyorsun
Bana duygu sömürüsü yaptı gibi geldi