- 2 Aralık 2015
- 31.473
- 105.035
Söz verince biliyorsun illa yapmak zorundayım,bakalım zamana bağlıBize çorba yapacak mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söz verince biliyorsun illa yapmak zorundayım,bakalım zamana bağlıBize çorba yapacak mısın
Neden olmasın
Ohhh katıl tabi
Ben söz vermesende sürekli seni çağırıp çorba isteyeceğimSöz verince biliyorsun illa yapmak zorundayım,bakalım zamana bağlı
Yardımcı olabilirimaklıma yapacak çorba gelirse tabi
Sen cansın,balsın,bitanesin seni kırmak istemem tabii ki,ama şu anki durumda zor,sonra sana özelden anlatırım detayınıBen söz vermesende sürekli seni çağırıp çorba isteyeceğim
önerilerini bekliyorum o zaman :)Yardımcı olabilirim
HoşgeldinizBen katilmak istiyorum nasıl oluyo ??
Sende cansınTamam canım istediğin zaman bekliyorumSen cansın,balsın,bitanesin seni kırmak istemem tabii ki,ama şu anki durumda zor,sonra sana özelden anlatırım detayını
Kadınlar kulübü face sayfasından yapılan yönlendirme ile gelen ziyaretçilerimiz onlarDur pro olarak az hava atayım 488 ziyaretçi nereden çıktı yav,herkes çorba meraklısı demek ki
Tarhana çorbası en uygun olanıBirer kavanoz yapsın yollasınlarEylül itibariyle sokakta kalacağım için bütün kış boyunca bana çorba temin edecek arkadaşlara oy verebilirim. Kış soğuk, sokaklar daha soğuk.
Teşekkürler şimdiden.
Hoşgeldin canımYeni kategori hayırlı olsun
Şimdi kimse deynepnaz ın radarindan kurtulamaz, herkesi goruyorDur pro olarak az hava atayım 488 ziyaretçi nereden çıktı yav,herkes çorba meraklısı demek ki
Gizlenmeyi öğrenirse bizde onu göremiyeceğizŞimdi kimse deynepnaz ın radarindan kurtulamaz, herkesi goruyor
Heeee,bende şaşırdım o kadar kişi nerden çıktı diyeKadınlar kulübü face sayfasından yapılan yönlendirme ile gelen ziyaretçilerimiz onlar
Bacım niye sokakta kalıyorsunEylül itibariyle sokakta kalacağım için bütün kış boyunca bana çorba temin edecek arkadaşlara oy verebilirim. Kış soğuk, sokaklar daha soğuk.
Teşekkürler şimdiden.