- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Ruh ikizi miyiz acabaNe kadar çok benziyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ruh ikizi miyiz acabaNe kadar çok benziyoruz
Neden olmasınRuh ikizi miyiz acaba
Olur tabi ki deNeden olmasın
Biz biraz düşünelim sonra kararımızı açıklarız
1 dk süre veriyorum,başladı 59,58,57...Biz biraz düşünelim sonra kararımızı açıklarız
Kabul etmediğimiz takdirde başımıza ne gelecek1 dk süre veriyorum,başladı 59,58,57...
Benim gibi mükemmel biriyle ruh üçüzü olma şansını kaybedeceksiniz,daha ne olsunKabul etmediğimiz takdirde başımıza ne gelecek
Nevoş ne diyorsun
En kötüsünü düşünme NevoşKabul etmediğimiz takdirde başımıza ne gelecek
Nevoş ben evet oyu kullandımBenim gibi mükemmel biriyle ruh üçüzü olma şansını kaybedeceksiniz,daha ne olsun
Evet ,çok mütevaziyimdir
Aaa süre dolmuşSüre doldu,malesef kaybettiniz,sizinle diılım
Tamam o zaman kabul ediyorumKabul etme sebebim bizimde mükemmel oluşumuzBenim gibi mükemmel biriyle ruh üçüzü olma şansını kaybedeceksiniz,daha ne olsun
Evet ,çok mütevaziyimdir
Katılmazsan çorba bilmiyor diye düşünürüzher ne kadr kazanacağımı düşünmesem de bende yarın bir katılayım bari katılmazsam uykularım kaçar
Mecburen bende kabul ediyorumEn kötüsünü düşünme Nevoş
Nevoş ben evet oyu kullandım
Netimiz yavaş yoksa biz çok hızlı bir şekilde cevap verecektikSüre doldu,malesef kaybettiniz,sizinle diılım
Katılmazsan çorba bilmiyor diye düşünürüz
Tamam o zaman kabul ediyorumKabul etme sebebim bizimde mükemmel oluşumuz
Vayyyyy bu çok iddialı olduKatılmazsan fena olacako kdr güzel çorbalar biliyorum ki katılmayışım acaba hangisini yapsam diye düşünmekten :))