- 10 Ocak 2012
- 1.514
- 1.102
Sağol canım
Kac yasindasin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım
Ailesini sevmiyorum, kendisi bana gore dünyanın en iyisi (en azından bana dayanıyor )Bak alışkanlık daha kötü, bırakamıyorsun
Geç olsun, güç olmasın NevoşumMaşaallahBenim biraz geç oldu ama aldım çok şükür
Al o zamanSen bana vurdun ,sana yok
Aman ailesini niye takıyorsun Ben ailesiyle hiç görüşmüyorum, sadece annesiyle Sana değer verip koruyorsa tamamdırAilesini sevmiyorum, kendisi bana gore dünyanın en iyisi (en azından bana dayanıyor )
2 hafta sonra 35 olacağımKac yasindasin canim
EvetAman ailesini niye takıyorsun Ben ailesiyle hiç görüşmüyorum, sadece annesiyle Sana değer verip koruyorsa tamamdır
Çok şükür canımGeç olsun, güç olmasın Nevoşum
2 hafta sonra 35 olacağım
Çok sağol canımSeninde yaş o civardı yanlış mı hatırlıyorumMasallah simdiden nice saglikli huzurlu senelerin olsun insallah.
Ben de 6 ay sonra 38 olacağım2 hafta sonra 35 olacağım
Çok sağol canımSeninde yaş o civardı yanlış mı hatırlıyorum
Sen 79 lu değil misinBen de 6 ay sonra 38 olacağım
Ben de 2 ay önce 37 oldum.36 eksik.Ben de 6 ay sonra 38 olacağım
Sen daha gençsin ben yolu yarıladımPek takıntılı değilim Her yaşın ayrı bir güzelliği var30 bende
Sen daha gençsin ben yolu yarıladımPek takıntılı değilim Her yaşı ayrı bir güzelliği var
Öyle teselli ediyoruz işte kendimiziSen daha gençsin ben yolu yarıladımPek takıntılı değilim Her yaşı ayrı bir güzelliği var
31-32den sonra alışırsın40'a yaklaştığı için olabilirTabiki mutlaka her yaa ayri bir tecrube. Ama 30lara gelince bi garip oldu yahu.
79 luyum, Kasımda 37 bitecekSen 79 lu değil misin
Aynı yaştayız ben hâlâ 37 yimBen de 2 ay önce 37 oldum.36 eksik.