- 16 Ağustos 2010
- 293.185
- 603.213
- 43
Yok öyle demedinKız ben sana öyle mi didim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok öyle demedinKız ben sana öyle mi didim
Özel değilse annenin rahatsızlığı ney?Tabi ki en başta konuştuk bu konuyu
Ben çorbayı öylesine yapmıştım yaparken resimleri çektim sunumda resim karanlık oldu..Aman boşver kalsın dedim.Eşim ve çocuklar çekerken yardım etti.Ancak bu kadar olduZaten hava kararmadan ezan okunuyor.Geçen sefer ki yarışmada zorlandınız mı?
Ayy, kahvaltı masasına oturtmadim burdada eline fener vereyim tam olsunSözlüne söyle gelip ışığı tutsunBenim evde eleman çok biri tutar
Hatta çorbada öyle yaptım
Allah razı olsunTabi ki en başta konuştuk bu konuyu
Ayyy niye oturtmadınAyy, kahvaltı masasına oturtmadim burdada eline fener vereyim tam olsun
Hoşgeldin canım nehaber
Sağ tarafı felçli, şükür yavaşta olsa yuruyor ama sağ elini kullanamiyor. Babamvefat etti ikimiz yaşıyoruz.Özel değilse annenin rahatsızlığı ney?
Şimdi senin çocuklar ,eşin de oylamayı takip eder değil mi?Ben çorbayı öylesine yapmıştım yaparken resimleri çektim sunumda resim karanlık oldu..Aman boşver kalsın dedim.Eşim ve çocuklar çekerken yardım etti.Ancak bu kadar oldu
Hoş buldum Nevoşum İyidir, sendenHoşgeldin canım nehaber
Aşağıda gözüken kendini gizleyen pro üye konuya yorum yazmazsa şimdi,neti kopsun,ne dikizliyorsun ,gelsene
Nasıl oturtayim? Zaten boregimden mutfaktayken başladı yemeye masada hiç beklemezdiAyyy niye oturtmadın
Alışsın bizim yarışmalar bitmez
Allah bizim evlatlarımızı da senin gibi hayırlı eylesinSağ tarafı felçli, şükür yavaşta olsa yuruyor ama sağ elini kullanamiyor. Babamvefat etti ikimiz yaşıyoruz.
Rabbim acil şifâlar versin canım anneciğineHayırlı evlat başka oluyorSağ tarafı felçli, şükür yavaşta olsa yuruyor ama sağ elini kullanamiyor. Babamvefat etti ikimiz yaşıyoruz.
Yok canım unuttular bileGeçen çorbalar anketini açacağım dedimEşim o daha bitmedi mi dediŞimdi senin çocuklar ,eşin de oylamayı takip eder değil mi?
İyidir canım sağolHoş buldum Nevoşum İyidir, senden
Büyük ihtimal.Hadi iyisin konuya yorum yazdığın için netin kurtulduUzerime alindim bunu.benmiydim acebaa.. gecmisi okuyordumm
Rabbim şifa versin inşaallahRabbim herkese senin gibi hayırlı evlat nasip etsinSağ tarafı felçli, şükür yavaşta olsa yuruyor ama sağ elini kullanamiyor. Babamvefat etti ikimiz yaşıyoruz.
Sağ tarafı felçli, şükür yavaşta olsa yuruyor ama sağ elini kullanamiyor. Babamvefat etti ikimiz yaşıyoruz.