O kadar çok doktor gezdim ki.. Ve çok iyi olan, liposuction konusunda kitap yazan, başka doktorlara konferans veren doktorlarla görüştüm. Yazık olmuş, asla eskisi gibi olmaz dediler. Doktorun oyduğu yerlere tekrar yağ veremeyiz dediler. Hepsi başka başka bahaneler sundu. Biri başka yere kayabilir dedi, biri zaten baştan tutmaz dedi. Zaten ben de düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum ki.. Hayal et o bel oyuntusunu oluşturan yağı bir insan nasıl yapabilir? O inceden kalına giden yağ dokusunu nasıl oluşturabilir? Resim değil heykel değil canlı doku, tabii ki oluşturulamaz, tabii ki Allah vergisi gibi olmaz. Tekrar söylüyorum, Türkiye’de sayılı doktor bu ameliyatı yapabiliyor. Umarım kimse gidip benim gibi karşısına çıkıp boş boş atıp tutan bir doktora bilinçsizce bu ameliyatı olmaz. Çoğu doktor bilmiyor, nasıl, nereden alınmalı yağlar. En son gittiğim bu iyi doktorlardan biri ayakta yapacağını söyledi revizyon ameliyatımı, çünkü yatınca yağlar sağa sola kayıyor dedi. Şimdi 2 doktordan birine karar vereceğim, bunlar yaklaşık bir araba parası istiyorlar revizyon için. Kaybettiklerim yanında para sadece bir tanesi ve belki de en değersizi.