• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Detaylı ve fotoğraflı LIPOSUCTİON tecrubem

pembeli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
15
6
86
İstanbul
FA6B2936-E7D2-4C43-A361-686D9C7E150F.jpeg
Merhaba kızlar, bu yazıyı yazma amacım sizlere yardımcı olmak. Liposuction yaptırmak isteyen ama korkanlar ya da doktora karar veremeyenler için detaylı bir şekilde tecrubelerimi paylaşacağım çünkü önemli ve pahalı bir ameliyat mağdur olmanızı istemem. Öncelikle yaptırdığım için çok mutluyum iyi ki de yaptırmışım. Uzun süre düşündüm zaten zayıftım ama göbeğim ve yanlarım vucuduma göre çok fazlaydı sürekli doktor arayışındaydım. Sonunda kafama yatan bir doktor buldum ve ameliyat oldum. Bir gece hastanede yattıktan sonra evime geçtim. İlaçlarımı kullanmadım çünkü hayatım boyunca bir tane bile hap içmedim. Serum dışında asla ilaç kullanamıyorum yani ağızdan içemiyorum bu sebeple ilk ğç gün çok zor geçti. Ağrıdan hergün ağladım. Yaptırdığıma okadar pişman oldum ki ve karnım eskisinden daha şişti belim kalındı doktorum ödem olduğunu söyledi ama bir ay dolana kadar hep pişman oldum param çöpe gitti gibi hissettim. Sonrasında incelmeye başladım bir aydan sonra gözle görülür fark vardı iki ayda belim incecik oldu üçüncü ayda belim yoktu resmen okadar inceldi ki . İncelmem 4 ay devam etti şuan hala belim çok ince. Doktorum Ankarada çok iyi bir doktor kesinlikle öneririm adını yazmıyorum çünkü reklam yapmak yasak olabilir bu siteye çok girmiyorum anlamıyorum. Bir de eğer ağzınızı tutamayacaksanız boşuna yaptırmayın derim çünkü lipo kadar ben de çok uğraştım. Ameliyattan sonra asla sağlıksız şeyler yemedim ve diyet yaptım. 10 kgya yakın verdim belki de daha fazla. Ama diyetin de etkisi var. İsteyenlere aşama aşama fotoğraf da atarım doktorumu da paylaşırım dilerseniz instagramdan fotoğraflarıma bakblrsiniz hesabım ozgeocean . Burada fotoğraf paylaşmadım çünkü dövmelerim var. Özelden atabilirim. Yaptıracak olanlar hiç düşünmesin derim

Eki Görüntüle 2141661 Merhaba kızlar, bu yazıyı yazma amacım sizlere yardımcı olmak. Liposuction yaptırmak isteyen ama korkanlar ya da doktora karar veremeyenler için detaylı bir şekilde tecrubelerimi paylaşacağım çünkü önemli ve pahalı bir ameliyat mağdur olmanızı istemem. Öncelikle yaptırdığım için çok mutluyum iyi ki de yaptırmışım. Uzun süre düşündüm zaten zayıftım ama göbeğim ve yanlarım vucuduma göre çok fazlaydı sürekli doktor arayışındaydım. Sonunda kafama yatan bir doktor buldum ve ameliyat oldum. Bir gece hastanede yattıktan sonra evime geçtim. İlaçlarımı kullanmadım çünkü hayatım boyunca bir tane bile hap içmedim. Serum dışında asla ilaç kullanamıyorum yani ağızdan içemiyorum bu sebeple ilk ğç gün çok zor geçti. Ağrıdan hergün ağladım. Yaptırdığıma okadar pişman oldum ki ve karnım eskisinden daha şişti belim kalındı doktorum ödem olduğunu söyledi ama bir ay dolana kadar hep pişman oldum param çöpe gitti gibi hissettim. Sonrasında incelmeye başladım bir aydan sonra gözle görülür fark vardı iki ayda belim incecik oldu üçüncü ayda belim yoktu resmen okadar inceldi ki . İncelmem 4 ay devam etti şuan hala belim çok ince. Doktorum Ankarada çok iyi bir doktor kesinlikle öneririm adını yazmıyorum çünkü reklam yapmak yasak olabilir bu siteye çok girmiyorum anlamıyorum. Bir de eğer ağzınızı tutamayacaksanız boşuna yaptırmayın derim çünkü lipo kadar ben de çok uğraştım. Ameliyattan sonra asla sağlıksız şeyler yemedim ve diyet yaptım. 10 kgya yakın verdim belki de daha fazla. Ama diyetin de etkisi var. İsteyenlere aşama aşama fotoğraf da atarım doktorumu da paylaşırım dilerseniz instagramdan fotoğraflarıma bakblrsiniz hesabım ozgeocean . Burada fotoğraf paylaşmadım çünkü dövmelerim var. Özelden atabilirim. Yaptıracak olanlar hiç düşünmesin derim
Kime oldunuz, ne kadar ödediniz?

Maalesef.. Konumu okuyabilirsiniz sayfamdan
Cok geçmiş olsun, okudum hayal kırıklığınız için çok üzüldüm. Umarım abartıyorsunuzdur da o kadar da kötü değildir :/ ben de gebelikten kalan göbeğim için düşünüyordum ama suan vazgectim zaten korkuyordum tuz biber oldu maalesef

Maalesef o kadar kötü.. Aynı kiloyla önceden taş gibi olan vücudum şimdi iğrenç oldu sadece aynalara değil hayata küstüm. Gebelikten kalan göbek bi aldıracaksınız muhtemelen sarkacak, mutlaka sıkılaştırıcı bir müdahale lazım. Ve oradan giden yağ başka nerenizde depolanır onu düşünün. Doktor birden fazla bölgeyi opere ederse, asıl sorun işte orada başlıyor. Doktorun hem süper vizyon sahibi, hem de süper becerikli olması lazım.

Maalesef o kadar kötü.. Aynı kiloyla önceden taş gibi olan vücudum şimdi iğrenç oldu sadece aynalara değil hayata küstüm. Gebelikten kalan göbek bi aldıracaksınız muhtemelen sarkacak, mutlaka sıkılaştırıcı bir müdahale lazım. Ve oradan giden yağ başka nerenizde depolanır onu düşünün. Doktor birden fazla bölgeyi opere ederse, asıl sorun işte orada başlıyor. Doktorun hem süper vizyon sahibi, hem de süper becerikli olması lazım.
Halen bir düzelme yok mu Angeliss. Zamanla biraz daha iyi hissedersin diye umuyordum...

Ölçüleriniz neydi acaba? Yani kaç cmlik göbek kaça indi?

Ölçüleriniz neydi acaba? Yani kaç cmlik göbek kaça indi?
Göbek indi mi? 🙁 Kaça çıktı diyecektiniz sanırım. Eskiden olmayan büyüklükte kocaman bir göbeğim ve arkada kalçayı da saran yan yağlarım var. Hasılı doktor kocaman bir simit geçirmiş bedenime. Eski ölçülerim 87-63-90dı, vücudum gerçekten çok iyiydi, kum saati gibiydi. Şu an ölçmek bile istemiyorum çünkü doktorun bana yaptığı simitin 90 cm olduğunu, belimin 67 cm lere çıktığını görünce daha fazla kafayı sıyırmak istemedim…

Göbek indi mi? 🙁 Kaça çıktı diyecektiniz sanırım. Eskiden olmayan büyüklükte kocaman bir göbeğim ve arkada kalçayı da saran yan yağlarım var. Hasılı doktor kocaman bir simit geçirmiş bedenime. Eski ölçülerim 87-63-90dı, vücudum gerçekten çok iyiydi, kum saati gibiydi. Şu an ölçmek bile istemiyorum çünkü doktorun bana yaptığı simitin 90 cm olduğunu, belimin 67 cm lere çıktığını görünce daha fazla kafayı sıyırmak istemedim…
Siz olmayan yağlarınızı mı aldırmak istediniz peki, neden bu işe giriştiniz? Zaten manken ölçüleriymiş sizinkiler

Maalesef hiç bir gelişme yok. Zaten operasyon kalıcı. Ben zaten tahmin ediyordum bir düzelme olmayacağını. Nasıl iyi hissedeyim ki, kendi kendimi mahvettim durduk yerde, gitti güzelim vücudum 😢
Sonuc umdugun gibi olmasa da vucut kendi halini unutmaz asla, yag alinan yerler tekrar yaglanacak bir forma kavusacaktir. Illaki eskiye donuyor ama su an gorunen fazla cikintilar yine sikinti olabilir yani bir tahmin. Insanlar 5 -8 litre yag aldiriyor yine aynen yaglaniyor. Gorduklerim hep oyle

Siz olmayan yağlarınızı mı aldırmak istediniz peki, neden bu işe giriştiniz? Zaten manken ölçüleriymiş sizinkiler
Konumu okursanız daha sağlıklı yorum yapabilirsiniz. Ben bacaklarım için oldum ameliyatı, bacaklarımın alt kısmı ince olduğu için. Doktor da kendisi önerdi biraz da kalçaya koyalım yağ diye. Yoksa güzelim vücudun bu hale gelebileceğini tabii ki bilemezdim.

Sonuc umdugun gibi olmasa da vucut kendi halini unutmaz asla, yag alinan yerler tekrar yaglanacak bir forma kavusacaktir. Illaki eskiye donuyor ama su an gorunen fazla cikintilar yine sikinti olabilir yani bir tahmin. Insanlar 5 -8 litre yag aldiriyor yine aynen yaglaniyor. Gorduklerim hep oyle
Vücut kendini unutup baştan tanımlıyor. Yağ alınan yerler eskisi gibi olmuyor, başka yerlerden yağ depoluyor vücut ve çok daha fazla yağ depoluyor. Özellikle doktorun almadığı yerlerden yağ alıyor. Benim doktor yan yağlarımı ve göbeğimi almamış, tüm yağı oralardan topladı, bacak içlerinden, sırttan, belden, hatta kol altlarından topladı. Doktorun oyduğu bel kıvrımı, kalçaya inen yerler gitti zaten pantolon giyince anlaşılıyor, olmuyor kıyafet bol bol duruyor o kısımlar, oyuk oyuk o kadar tuhaf görünüyor ki. Ya korkunç korkunç anlatamam. Şimdi yaz, ne bir yere tatile gidebiliyorum ne bikini giyebiliyorum. 20li yaşlarda genç kız vücudu gibi görünen vücut 50 yaşında kadın vücuduna döndü. Üstelik normal kadın vücudu da değil acayip acayip yağ patlamaları, alakasız oyuklar..

Back