• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DETAYLI ULTRASON- PERİNATOLOG TAVSİYESİ-İZMİR

Merhabalar çınarlı'da perinatolog yok ama değil mi çeken kişi radyolog ben de aramıştım bilgi edinmek için. Bazı kadın doğum doktorları perinatolog olması konusunda hassaslar.
Siz çınarlı’da perinatoloji var ben baktırdım diyince ben yorum yapma gereği duydum doktor hanım da zaten perinatolog değilmiş, dolayısıyla çınarlı’da perinatoloji bölümü yok yanlış yönlendirme olmasın kimseyi :) tabii ki tercihler farklı olabilir ona saygı duyuyorum, ben perinatoloğu tercih ediyorum.
Kesinlikle öyle rutin muayeneye gittiğim hem özel hem devlet dr um var ikisi de perinatolog önerdi bana.

Merhabalar çınarlı'da perinatolog yok ama değil mi çeken kişi radyolog ben de aramıştım bilgi edinmek için. Bazı kadın doğum doktorları perinatolog olması konusunda hassaslar.

Kesinlikle öyle rutin muayeneye gittiğim hem özel hem devlet dr um var ikisi de perinatolog önerdi bana.
Çınarlı’da perinatolog yok evet kesin bilgi :)

Çınarlı’da perinatolog yok evet kesin bilgi
Ne yaptınız peki bulabildiniz mi

Ne yaptınız peki bulabildiniz mi
Ben 2 doktor arasında kaldım ama zaten 17+2’deyim, pazartesi kendi doktorumla detaylının tarihini netleştirip randevu alacağım.

Çınarlı’da perinatolog yok evet kesin bilgi

Ben 2 doktor arasında kaldım ama zaten 17+2’deyim, pazartesi kendi doktorumla detaylının tarihini netleştirip randevu alacağım.
Hayırlı uğurlu olsun güzel sonuçlarınız olsun inşallah

Back
X