DETAYLI ULTRASON- PERİNATOLOG TAVSİYESİ-İZMİR

Merhabalar çınarlı'da perinatolog yok ama değil mi çeken kişi radyolog ben de aramıştım bilgi edinmek için. Bazı kadın doğum doktorları perinatolog olması konusunda hassaslar.
Siz çınarlı’da perinatoloji var ben baktırdım diyince ben yorum yapma gereği duydum doktor hanım da zaten perinatolog değilmiş, dolayısıyla çınarlı’da perinatoloji bölümü yok yanlış yönlendirme olmasın kimseyi :) tabii ki tercihler farklı olabilir ona saygı duyuyorum, ben perinatoloğu tercih ediyorum.
Kesinlikle öyle rutin muayeneye gittiğim hem özel hem devlet dr um var ikisi de perinatolog önerdi bana.

Merhabalar çınarlı'da perinatolog yok ama değil mi çeken kişi radyolog ben de aramıştım bilgi edinmek için. Bazı kadın doğum doktorları perinatolog olması konusunda hassaslar.

Kesinlikle öyle rutin muayeneye gittiğim hem özel hem devlet dr um var ikisi de perinatolog önerdi bana.
Çınarlı’da perinatolog yok evet kesin bilgi :)

Çınarlı’da perinatolog yok evet kesin bilgi
Ne yaptınız peki bulabildiniz mi

Ne yaptınız peki bulabildiniz mi
Ben 2 doktor arasında kaldım ama zaten 17+2’deyim, pazartesi kendi doktorumla detaylının tarihini netleştirip randevu alacağım.

Çınarlı’da perinatolog yok evet kesin bilgi

Ben 2 doktor arasında kaldım ama zaten 17+2’deyim, pazartesi kendi doktorumla detaylının tarihini netleştirip randevu alacağım.
Hayırlı uğurlu olsun güzel sonuçlarınız olsun inşallah

doğum ne kadar orada ögrendiniz mi? bide detaylı ultrason yaptırdınızmı o nekadarmıs baya uzağım aslında bergamadayımmama bende arayıstayım burda sıkıntı bulamıyorum
Ben 2. ayında anlaştım hastane ile 50.000 TL doğum ücreti olarak, yılbaşı geçti üzerinden bir de doğum yaklaştıkça rakamlar yükseliyor. Benim ödeme yapma nedenim de sözleşmede madde var doğuma kadar herhangi bir zamanda gebelikte bir sorun oluşur ve doğum gerçekleşmezse veya başka bir yerde doğum acil gerçekleşir ise ödenen paradan devlet kesintisi olan 4.000 TL kesilip gerisi iade edilecektir diye. O yüzden gönül rahatlığı ödedim. Perinatolog için de bu perşembe Sermet Sağol'a randevu aldım 3000 TL ücreti ancak yorumlar ortalama, gittiğimde deneyimimi de yazarım

Merhaba, ben biraz önce Sermet Sağol'dan detaylı ultrasonu yaptırdım, kilom da olduğu için detaylı görmeye epey uğraştı sağolsun. Amniyon sıvısı azalmış dedi, gelişimde de 1 hafta kadar gecikme var dedi. Normalde 21+5 ancak detaylı da 20+2 gibi dedi doktor. O yüzden 24-26. haftalarda yeniden bir muayene yapılmalı dedi. Sağolsun çok ilgili 40-45 dakika kadar baktı görmeye çalıştı herşeyi. Ben tavsiye ederim. Bir sonrakini de Serkan Güçlü'ye randevu alacağım, evime yakın olduğu için

Hala arayan varsa diye bende yazmak istedim detaylı ultrason için cenk gezer e gittim çok memnun kaldım. Bebeğin hareket etmesini beni stres yapmadan bekledi, böylece tüm organlarını doğru pozisyonda gördü hatta hareket etsin diye beni 3 defa yürüttü 1.5 saat kadar zaman ayırdı. Normalde biraz daha kısa sürüyormuş ama benim bebişim sürekli saklanmaya çalışıyordu o yüzden uzadı. Çekilen tüm organların fotoğraflarını bana gönderdiler birde dosya yapıp bu dosyada detaylı şekilde bilgileri yazıp bana teslim ettiler. Şimdi çıkarıp bakmaya üşendim ama bi 10 sayfa kadar vermişlerdi diye hatırlıyorum(fotoğraflar, değerler, kendi aldığı notlar) Her şey detaylıca yazıyordu hem doktoruma gösterdim hem daha sonra aklıma takılan şeyler olunca açıp bakabildim. Ben memnun kaldığım için tavsiye ediyorum

Back
X