• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Desteksiz Gitmez Bu Fazlalıklar...

Ne güzel öneriler bunlar. uygulaması da basitmiş üstelik. not ettim kenara, uygulamaya çalışacağım canım. çok teşekkür ederimmm. :)

Rica ederim bu arada unuttuklarım; kahvaltına haftada 2-3 kere yumurta ekle.1 tane ile doymazsan 1 sarılı,2-3 beyazlı bir şeyler yapabilirsin,çok az yağlı omlet,melemen,haşlama vb. Yemeklerinde acı biber kullanımını arttır. Turşuya ağırlık verme. Zeytinyağı kullan.Kesinlikle margarin,cips,Hele hele KOLA!!! ,hazır meyva suları,mayonez, ketçap, dışarda yapılan kızartmalar vb. işlenmiş gıdaları tüketme. Meyvanın kendisini ye ara öğünlerde.(taze bile sıksan yemeyi tercih et ) ama abartma.Ör. 1 elma ,1 greyfurt, 1 armut ,10 çilek vb. Canın çok tatlı istediğinde 2 kuru erik,1-2 Hurma birkaç çiğ bademle yatıştırabilirsin. Fındık,fıstık,ceviz,badem,kabak çekirdeği abartmadan ,azar azar ara öğünlerde tüketebilirsin ama mutlaka çiğ olsun.Kavrulmuş alma.Abur cubur yerine abartmadan bunları ye.

Son düzenleme:
Rica ederim bu arada unuttuklarım; kahvaltına haftada 2-3 kere yumurta ekle.1 tane ile doymazsan 1 sarılı,2-3 beyazlı bir şeyler yapabilirsin,çok az yağlı omlet,melemen,haşlama vb. Yemeklerinde acı biber kullanımını arttır. Turşuya ağırlık verme. Zeytinyağı kullan.Kesinlikle margarin,cips,Hele hele KOLA!!! ,hazır meyva suları,mayonez, ketçap, dışarda yapılan kızartmalar vb. işlenmiş gıdaları tüketme. Meyvanın kendisini ye ara öğünlerde.(taze bile sıksan yemeyi tercih et ) ama abartma.Ör. 1 elma ,1 greyfurt, 1 armut ,10 çilek vb. Canın çok tatlı istediğinde 2 kuru erik,1-2 Hurma birkaç çiğ bademle yatıştırabilirsin. Fındık,fıstık,ceviz,badem,kabak çekirdeği abartmadan ,azar azar ara öğünlerde tüketebilirsin ama mutlaka çiğ olsun.Kavrulmuş alma.Abur cubur yerine abartmadan bunları ye.
Bunları da not ettim, umarım uygulama kısmında sıkıntı çekmem. mutlaka deneyeceğim. :)) çok sağol.

faydasını söyle gördüm normal şartlarda alcakken kilo almadım ki 15 gün boyunca tatildeydim bi arkadaşımın yanına gittim soslu makarnalar lavaşlı yemekler alkol abur cubur gani gani yedik ama kilo almadım karbonatlı suyun öle bi faydası oldu.
bende öğrenciyim bu arada amerikada.

menümüde yazayım

Sabah geç uyandım kahvaltı değil öğle saatlerinde brunch a gittim. uyandığımda karbonatlı su içtim
Kahvaltıya başlamadan elma sirkeli ballı tarçınlı ılık su içtim.
-peynirli yumurta
-cherry domates 4 tane
-marul zeytinyağı ve elma sirkeli
-1 dilim kızarmış tereyağlı ekmek ama bitiremedim yarısından az fazla yedim galiba
-normal ve çilekli yoğurt içinde kuru meyve az miktarda ve yeşil üzüm koydum 15-20 tane ama çilekli olanından az yedim
-ve yeşilçay

öğleden sonra 3.30 civarı dondurma yedim

akşam yemeği hemen öncesi gene elma sirkeli ballı tarçınlı ılık su içtim
az bi makarna yedim
salata
yeşilçay
kurabiye

Gün içinde çok su içemedim ama yatana kadar karbonatlı su içerim. bide ben her gün ilk öğünümde 2 tane 1000 mg'lık omega 3 ve b-complex vitamini alıyorum. omega 3 ü oneririm çünkü vücut bunu kendi sağlayamıo mutlaka dışardan takviyelenmeli ve kilo vermede de yardımcı.

merhaba arkadaşlar.bende yaklaşık 1 aydır rejim yapıyorum ve 3 kilo verdim.benm önümde daha çook uzun bir yol var hedefim 20 kilo..herhangi bir programın yok diyestyene gıttım daha once her türlü yolu denedım başarılıda oldum ama sonra bırakınca tekrr aynı kiloya çıktım.şimdi çok azimliyim ve sağlıklı şeyler tüketerek mutlu oluyorum.19 yaşındayım ama diyet konusunda baya tecrübem oldu.özellikle yeşil çay tüketiyorum dereotu maydonoz gibi besinler alıyorum ve 30 dakika egzersiz yapıyorum hepside çok işe yarıyo ve zorlamıyo.çünkü sık sık yemek yiorum..abur cuburlar benı cezbetsede sadece tadına bakmakla yetiniyorum ve buda bana yetiyo..öneriniz yada uyguladığınız bişe varsa paylaşınn çook mutlu oluurm.daha yasım kucuk bende güzel elbiseler giymek ve sağlıklı olmak istiyorum bu yaz :D

45 dakikada baya hızlı tempolu dansımı bitirdim latin müzikleriyle. baya ter attırıo kızlar hem de insan eğlenerek yapıo tavsiye ederim spor olarak dans etmeyi.

Sabah bi portakal yedim 20dakika sonra 2dilim tam tahilli ekmek cok az peynir 4tane zeytin ben montignac diyetini uygulayacagim.

Konuma gelen arkadaşlar, hoşgelmiş; sefa getirmişler... :))
Dünü birşey yeyip içmeden bitirdim. Ama bugün kendimden utandım. Kızlar, kınayın beni. Kızın bana. Ne haltlar yediğimi yazıyorum hemen,

14.01.2013
Sabah 10buçuk gibi yarım paket altınbaşak bisküviyle birlikte çeyrek domates ve çok az peynir yedim. peyniri tuz niyetine yediğim için gerçekten nokta kadar yedim diyebilirim. Bir bardak açık çay vardı bir de yanında.

Öğlen 3gibi,
Bir boy boy karışık pizzadan koca bir dilim eksikti, o kadar yedim. Yani 4e bölmüşlerdi 3parçasını yedim, yarım bardak gazozla birlikte. :( O da yetmedi, top kek yedim, bir de 3tane cips (paket değil, adet), sonrasında bir şekersiz türk kahvesi. -kızlar, arkadaşıma davetliydim; direndim ama alınırım falan dedi, ben de dünden razıymışım, tutamadım kendimiiii... :((

sonrasında yarım saat yürüdüm eve gelirken. evde de, 90 mekik çektim.

çok su içemedim, karbonatlı su da yapıp içmedim.

Bugün kendimden utandım gerçekten. Ama işte, 4ten sonra bişey yemedim; eee o kadar tıkarsam yemem tabiii... hala tokum, ve kendime oldukça kızgınım.

Aslında yazmasam mı dedim buraya, ama bana kızın ve aklımı başıma getirin diye tüm samimiyetimle buradayımm :))

faydasını söyle gördüm normal şartlarda alcakken kilo almadım ki 15 gün boyunca tatildeydim bi arkadaşımın yanına gittim soslu makarnalar lavaşlı yemekler alkol abur cubur gani gani yedik ama kilo almadım karbonatlı suyun öle bi faydası oldu.
bende öğrenciyim bu arada amerikada.

menümüde yazayım

Sabah geç uyandım kahvaltı değil öğle saatlerinde brunch a gittim. uyandığımda karbonatlı su içtim
Kahvaltıya başlamadan elma sirkeli ballı tarçınlı ılık su içtim.
-peynirli yumurta
-cherry domates 4 tane
-marul zeytinyağı ve elma sirkeli
-1 dilim kızarmış tereyağlı ekmek ama bitiremedim yarısından az fazla yedim galiba
-normal ve çilekli yoğurt içinde kuru meyve az miktarda ve yeşil üzüm koydum 15-20 tane ama çilekli olanından az yedim
-ve yeşilçay

öğleden sonra 3.30 civarı dondurma yedim

akşam yemeği hemen öncesi gene elma sirkeli ballı tarçınlı ılık su içtim
az bi makarna yedim
salata
yeşilçay
kurabiye

Gün içinde çok su içemedim ama yatana kadar karbonatlı su içerim. bide ben her gün ilk öğünümde 2 tane 1000 mg'lık omega 3 ve b-complex vitamini alıyorum. omega 3 ü oneririm çünkü vücut bunu kendi sağlayamıo mutlaka dışardan takviyelenmeli ve kilo vermede de yardımcı.
sanırım ben yediklerime dikkat ederek tüketirsem bir-iki kilo da olsa verebilirim sayesinde, ne dersin? omega 3 kiloma yapmıyor mu? öyle bişey duymuştum sanki daha önce.
bir de, yemekten önce veya sonra içtiğin ve içmeyip de bildiğin hazırlaması basit karışımlar var mı? tok tutmak ya da sindirimi kolaylaştırmak adına?

45 dakikada baya hızlı tempolu dansımı bitirdim latin müzikleriyle. baya ter attırıo kızlar hem de insan eğlenerek yapıo tavsiye ederim spor olarak dans etmeyi.
evet, bunu ben de düşündüm. bugün başlayacaktım, ama canımı sıkan bişeyler oldu, keyifsizlikten dans edesim gelmedi...
çok kişiden duydum faydasını. mutlaka denemeliyim.

merhaba arkadaşlar.bende yaklaşık 1 aydır rejim yapıyorum ve 3 kilo verdim.benm önümde daha çook uzun bir yol var hedefim 20 kilo..herhangi bir programın yok diyestyene gıttım daha once her türlü yolu denedım başarılıda oldum ama sonra bırakınca tekrr aynı kiloya çıktım.şimdi çok azimliyim ve sağlıklı şeyler tüketerek mutlu oluyorum.19 yaşındayım ama diyet konusunda baya tecrübem oldu.özellikle yeşil çay tüketiyorum dereotu maydonoz gibi besinler alıyorum ve 30 dakika egzersiz yapıyorum hepside çok işe yarıyo ve zorlamıyo.çünkü sık sık yemek yiorum..abur cuburlar benı cezbetsede sadece tadına bakmakla yetiniyorum ve buda bana yetiyo..öneriniz yada uyguladığınız bişe varsa paylaşınn çook mutlu oluurm.daha yasım kucuk bende güzel elbiseler giymek ve sağlıklı olmak istiyorum bu yaz :D
hoşgeldin aramıza minik :)) azimli gördüm seni, böyle devam edersen ve kilo vermeye başladıkça yavaş yavaş temponu arttırırsan güpgüzel elbiseler giyebilirsiiiin :)

Sabah bi portakal yedim 20dakika sonra 2dilim tam tahilli ekmek cok az peynir 4tane zeytin ben montignac diyetini uygulayacagim.
güzel bir başlangıç yapmışsın, devamında neler yaptın?? :)

güzel bir başlangıç yapmışsın, devamında neler yaptın?? :)[/QUOTE]

Canim dun.kimse yazmio die bende yazmadim sabah kahvaltimdan sonra ogle mecburen.okula gidince N**** (Siyahi) yedim.aksamda bi kase corba 2kasik prasa cok az yagsiz tuzsuz tavuk gogsu haslamasi bide bi tanede firinda mujver yedim.

bugünkü menüm

uyanınca birportakal

kahvaltı

2 dilim tam tahıllı ekmek

yarım kiprit kutusu peynir

yarım domates

5 zeytin

bi fincan yeşil çay

bugünkü menüm

uyanınca birportakal

kahvaltı

2 dilim tam tahıllı ekmek

yarım kiprit kutusu peynir

yarım domates

5 zeytin

bi fincan yeşil çay
hafif ve doyurucu olmuşş..

Ben bugünümü söyleyeyim,

15.01.2013
12de uyandım, bir bardak açık çay içtim. sonra 1buçuk gibi yarım tabak tavuklu papatesli güvecimsi birşey yedim.

Akşam 5civarında bir tabaktan biraz daha az kıymalı spagetti makarna yedim.

şuan az şekerli sütlü nescafe içiyorum

karbonatlı su içmedim hiç, ama ilerleyen saatlerde içebildiğim kadar içmeyi düşünüyorum.

kızlar bende size katılabılır mıyım ? boyum 1.72 kilom 77 suan kı hedefım 70 e düşmek ..ondan sonra ver elını 60 .. benıde alın aranıza nooluurrr :53:

hafif ve doyurucu olmuşş..

Ben bugünümü söyleyeyim,

15.01.2013
12de uyandım, bir bardak açık çay içtim. sonra 1buçuk gibi yarım tabak tavuklu papatesli güvecimsi birşey yedim.

Akşam 5civarında bir tabaktan biraz daha az kıymalı spagetti makarna yedim.

şuan az şekerli sütlü nescafe içiyorum

karbonatlı su içmedim hiç, ama ilerleyen saatlerde içebildiğim kadar içmeyi düşünüyorum.
Kalp çarpıntılarım olduğu için karbonatlı su içmedim. Dün bişey yemedim bu yazdıklarımdan sonra.
Bugüne gelelim,

16.01.2013
Kahvaltı; 2 adet form buğdaylı bisküvi, 4-5 tane kavrulmamış badem, iki barsak açık çay. Saat 10gibiydi.
Öğlen; bişey yemedim, sınavım vardı. 3-4 tane kavrulmamış badem sıkıştırmıştı annem cebime, onları yedim.
Arada bir bardak çorba içtim; 50kalorilik. yaklaşık bir saat sonra,
Akşam 5buçukta; tavuklu sebzeli yemek yedim, bir koca bardak ayran, birkaç tane de turşu yedim. Şuan, sütlü nescafe içiyorum çok az şekerli. daha da bişey yemem, sanmıyorum. hareket olarak da, ekstra bişey yapmadım, ama okula giderken yolumu uzattım. o şekilde yavaş yavaş arttırayım tempoyu diyorum. kendimi mecburmuş gibi hissetmek değil de seve seve hareketlerimi arttırmak istiyorum.

öyle işteee...
sizin nasıl gidiyor kızlaaar?

Son düzenleme:
canım selam, ikinci diyetistenime gidiyorum. ilkinin değil de ikincisinin dediklerine göre bir şeyler ekleyeyim sana.

birincisi bende patates kesinlikle yasak ve makarna da öyle.

etini balığını yiyebilirsin, mercimek çorbası seviyorsan onu da.

yani akşam rahat rahat mercimek corbası, salata, et hepsini birlikte yiyebiliyorsun. ekmek yemezsen iyi olur yiyorsan da yarım dilim 10 gram falan yani.

sabahları uyandığında bir şeyler ye. çayla başlama. ben yoğurt içine yulaf koyuyorum. cok da faydasını gördüm. hızlı bir şekilde veriyorum kiloyu.

öğün atlama, bademi fazla yeme. yani günde beş badem yememe izin var benim. veya 4 yarım (2 tam) ceviz. veya 10 fındık.

o yüzden fındığı fazlaca ye yiyorsan.

hani diyet yaparken çok hata yapmamak iyi oluyor. benim eski diyetimde pek rahattı. iki ay uğraştım kilo veremedim. deliriyordum.

akşam yemeğini de 7'de ye en geç. gece çok acıkırsan yarım bardak süt, yarım meyve olarak geçiştir. bende çok işe yaradı. içinden kafana göre olanını seç uygula, umarım sana da yardımcı olur.

Back
X