• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Desteksiz Gitmez Bu Fazlalıklar...

HayalPembesi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
22
0
16
İstanbul
Başlıktan da anlaşıldığı üzere, kilo vermek ve bu yönde çalışmalara başlamak istiyorum.
Bunun için hemcinslerimden destek almaya ihtiyacım var.
Boyum 1.58; kilom 67. (oha demek serbest!)
Şimdilik yakın hedefim 60'a düşmek.

Uymayı düşündüğüm belli bir diyet yok şuan için.
Yemeden duramadığım abur cuburu azalta azalta devamında tamamen hayatımdan çıkarmayı,
porsiyonlarımı küçültmeyi ve akşam 8den sonra yemek yememeyi planlıyorum.
Artı olarak da, her gün en az 2lt karbonatlı su içmeyi hedefliyorum.

Zaman kalırsa demeyeyim de, üşenmedikçe de her gün en az yarım saat dans etmeye çalışacağım.

Fazlalıklarımdan kurtulmak uğruna,
Görgüsüzlük yaparak her gün yediklerimi ve yaptıklarımı bu başlık altında paylaşacağım. Ve bir de,
her hafta başı kilomu bildireceğim. Gelişimi beraber görelim.

Sizden ne mi istiyorum?
-Tabii ki destek hanımlar. Verin gazı bolca. :)) Ayrıca,
tavsiyeleriniz varsa ya da zamanla olursa onları da almaya açığım her zaman.

Şimdiden ilgileriniz ve destekleriniz için teşekkür ediyorum.
İnşAllah benim gibi kilolarından dert yanan herkes hayalindeki görüntüye kavuşur.

:16:

merhaba. bende düzgün beslenip ve dans ederek ilk etapta bi 5 kilo vermek istiyorum. istersen birbirimizi gaza getirip hergün menü falan paylaşıp beraber devam edebiliriz.
boyumuz hemen hemen aynı, 1.60 benimde. kilom 58. 52 ideal kilom ama ben daha da aşağısında olmak istiyorum. ilk etapta bi 5 kilo versem yeter. ama çok veremiom ben çünkü yiyorum. yemesem aslında çabuk gidio değişik bi metabolizmam var. karbonatlı su bende içiyorum yaklaşık 1-1.5 aydır. alkali diyeti başlığında arkadaşları okuyorum elimden geldiğince de alkali beslenmeye çalışıorum. ben ph damlası siparişi verdim çünkü diğer başlıkta insanların kalbe kramp girmesi gibi olaylar olmuş ve doktorları karbonatı bırakmalarını söylemiş ki okumadan önce orayı bende de olmuştu ama karbonattan olabileceğini düşünmemiştim. o yüzden damlam gelince karbonatı bırakıcam. ama suyumu alkali içicem yine ph damlası sayesinde. spor olarak da dans düşünüyorum bende sen gibi ki 2 akşamdır ediorum da. üşenmezsem ilerde biraz kilo verdikten sonra mekik falan da çekerim karnım sıkılaşsın die.

böle işte. istersen dediğim gibi günlük menü aktivite falan yazarak, birbirimize tavsiye vererek falan beraber devam ederiz.

bende katılmak istiyorum bende :) ayrıca hangi saatlerde online oluyorsuuz cevap gelecekmi diye öööyle beklemeyelim birbirimzi :)

bende katılmak istiyorum bende :) ayrıca hangi saatlerde online oluyorsuuz cevap gelecekmi diye öööyle beklemeyelim birbirimzi :)

işte bnm bildirimlerim orda biraz sıkıntılı olabilir çünkü ben amerikada yaşıyorum. 8 saat fark var Türkiye ile ama ben genelde gece geç yatıp erken kalkıorum sabah yani bi sorun olmaz. sadece biraz geç gelcek listelerim. bi kaç saat.:1:

merhaba. bende düzgün beslenip ve dans ederek ilk etapta bi 5 kilo vermek istiyorum. istersen birbirimizi gaza getirip hergün menü falan paylaşıp beraber devam edebiliriz.
boyumuz hemen hemen aynı, 1.60 benimde. kilom 58. 52 ideal kilom ama ben daha da aşağısında olmak istiyorum. ilk etapta bi 5 kilo versem yeter. ama çok veremiom ben çünkü yiyorum. yemesem aslında çabuk gidio değişik bi metabolizmam var. karbonatlı su bende içiyorum yaklaşık 1-1.5 aydır. alkali diyeti başlığında arkadaşları okuyorum elimden geldiğince de alkali beslenmeye çalışıorum. ben ph damlası siparişi verdim çünkü diğer başlıkta insanların kalbe kramp girmesi gibi olaylar olmuş ve doktorları karbonatı bırakmalarını söylemiş ki okumadan önce orayı bende de olmuştu ama karbonattan olabileceğini düşünmemiştim. o yüzden damlam gelince karbonatı bırakıcam. ama suyumu alkali içicem yine ph damlası sayesinde. spor olarak da dans düşünüyorum bende sen gibi ki 2 akşamdır ediorum da. üşenmezsem ilerde biraz kilo verdikten sonra mekik falan da çekerim karnım sıkılaşsın die.

böle işte. istersen dediğim gibi günlük menü aktivite falan yazarak, birbirimize tavsiye vererek falan beraber devam ederiz.

Karbonatlı suya daha başlamadım ben, evde yok şuan; birazdan alıp başlayacağım. Eğer ben de aynı sıkıntıyı çekersem bırakırım. İçtiğin 1-1,5 sonunda faydasını gördün mü hiç?
Ben herhangi bir diyeti uygulayamıyorum çünkü okuyorum, düzenli bir şekilde devam edecek fırsatı her zaman bulamayabiliyorum. Bundan dolayı ben de porsiyonlarımı küçültüp abur cuburdan vazgeçmeyi hedeflerim ilk etapta. :) Gün içinde yediğimiz şeyleri burada paylaşalım, belki faydası olur.

Akşam saatlerinde müsait oluyorum ben, gündüz her zaman evde olmuyorum. :) Anında cevap veremem, ama nete girebildiğim sürece yani aksilik olmadıkça her gün mesajlarınıza cevap vermeye çalışırım. :)

13.01.2013
Kahvaltı; yarımdan biraz daha az simit, çeyrek domates, çeyrek yeşil biber. ve küçük bir bardak açık çay(şekersiz) tükettim.
Hala tokum, açlık hissi yok. Bakalım ilerleyen saatlerde neler atacağım ağzıma. :)))

Canim benimde bi topic im var ama arada girip burdan da size destek.olurum boy1.63kilo 60

13.01.2013
Kahvaltı; yarımdan biraz daha az simit, çeyrek domates, çeyrek yeşil biber. ve küçük bir bardak açık çay(şekersiz) tükettim.
Hala tokum, açlık hissi yok. Bakalım ilerleyen saatlerde neler atacağım ağzıma. :)))

Akşam yemeği; 2dilim ekmek eşliğinde balık yedim, bol limonlu. Ve acılı şalgam suyu. Bir de, şu saate kadar yarım litre karbonatlı su içtim. :))

Son düzenleme:
Slmmm kizlarrr
benimde sayfam var ama artik hic kimse yazmiyorr ve ben yanliz kaldigim icin baska sayfalara girip yaziyorum ama ordanda ses seda cikmiyorr :(
Bende katilabilirmiyimmm

Sürekli bozdugum icin pek bisey anlamadim :):)
80.200basladim suanda 76.600kiloyum
ama dedigim gibi ben sürekli bozdum ve geri basladimm

Merhaba,
kahvaltı dediğim öğünü 1de yemiştim. :)

Ne zaman başladın, ve faydasını görüyor musun?

Canım sana önerim her ana öğününe mutlaka limonlu, az yağlı yeşillik veya salata ekle. Akşam saatlerinde karbonhidratı çok çok azalt,protein ve sebze tüket.Çiğ sebze de önemli. Günde en az 2 Lt su tüket. pH ı 7 nin üzerinde suları almayı tercih et. Ör:saka marka vb. Yemeklerinle sıvı alma.Yemekten 20-30 dk önce, yemekten 2 saat sonra su iç. Meyva (ve tatlı kaçamağında olursa arada ) tarçın tüket öncesinde,1 çay kaşığı kadar. Yeşil çayı hayatına sok.Günde 2 çay fincanı kadar olabilir. Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Canım sana önerim her ana öğününe mutlaka limonlu, az yağlı yeşillik veya salata ekle. Akşam saatlerinde karbonhidratı çok çok azalt,protein ve sebze tüket.Çiğ sebze de önemli. Günde en az 2 Lt su tüket. pH ı 7 nin üzerinde suları almayı tercih et. Ör:saka marka vb. Yemeklerinle sıvı alma.Yemekten 20-30 dk önce, yemekten 2 saat sonra su iç. Meyva (ve tatlı kaçamağında olursa arada ) tarçın tüket öncesinde,1 çay kaşığı kadar. Yeşil çayı hayatına sok.Günde 2 çay fincanı kadar olabilir. Kolay gelsin.
Ne güzel öneriler bunlar. uygulaması da basitmiş üstelik. not ettim kenara, uygulamaya çalışacağım canım. çok teşekkür ederimmm. :)

Back
X