bu arada bir arkadaş farklı olmaya mı çalışıyorsun gibi bir şeyler yazmış evet farklı olmaya çalışıyorum işini iyi yapamayan insanların hayatlarını sürüncemede bırakan başarısız ve tembel paragöz bir avukat olmak istemiyorum ülkem için yapabileceğim bir şeyler mutlaka vardır diye düşünüyorum öyle başarılı olmalıyım ki maddi durumu yetmeyen insanlara ücretsiz dahi yardımcı olmak istiyorum onların haklarını savunmak istiyorum bu yüzden de çok çalışıyorum bu size göre kötü birşeyse üzgünüm ama siz ne ülkenizi ne de kendinizi seviyorsunuz!!
başka uğraşı yok mu? arkadaş kaç yılını planlamış ve yüksek hedefleri var. sizin aklınızın ermediği şey deli saçması mı oluyor yani? bu tarz uygulamaları deneyen ve başaran çok kişi var ve insana çok şey katıyor. daha geniş bakın. eleştirileriniz de bu kadar kalitesiz olmasın.
Sevgili fransa 159 unutmaki burdaki yorumların çoğu daha fazla yorum yapıp bazı hakları elde edebilmek için yada sırf bak bak burası forum illaki bende görüşümü bildireyim ee zaten buda benim hakkım bakış açısında olduğu için bence olumsuz yorumlardan etkilenme.. çünkü olumsuzların hayatları boyunca değil da vıncı uykusu, da vıncı yı duyduklarından emin değilimD Neyse bu yöntem bldiğim kadarıyla daha fazla üretme çabasında olan insanların denediği yöntem hatta sezen aksunun yıllardır da vıncı uykusu uyguladığını biliyorum(magazinsel isim vermek ii olur die düşündüm bazıları için en ii referans)) umarım olumsuz yorumlar seni yıldırmamıştır ve umarım başarmışsındır ve bundanda bizim haberimiz olur:) ( sazanlara not: nick vermedim bazı yorumlar dedim bakalım siz hangi grupsunuz kendinizi tatmin etmek için yazın isteerseniz ama ben sizi takip edip cvp yetiştiremiycem sorry ve lütfen unutmayın bu forumda benimde yorum hakkım var......)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?