Desteklerinizi bekliyorum kızlar 14 gün!!

bu arada bir arkadaş farklı olmaya mı çalışıyorsun gibi bir şeyler yazmış evet farklı olmaya çalışıyorum işini iyi yapamayan insanların hayatlarını sürüncemede bırakan başarısız ve tembel paragöz bir avukat olmak istemiyorum ülkem için yapabileceğim bir şeyler mutlaka vardır diye düşünüyorum öyle başarılı olmalıyım ki maddi durumu yetmeyen insanlara ücretsiz dahi yardımcı olmak istiyorum onların haklarını savunmak istiyorum bu yüzden de çok çalışıyorum bu size göre kötü birşeyse üzgünüm ama siz ne ülkenizi ne de kendinizi seviyorsunuz!!

Bunu yazdıktan sonra söyleyecek hiç birşey kalmamış arkadasım.. İnş ben yanılırım sen haklı çıkarsın hani ben ülkemide kendimi de sevmiyorum ya sen bari çok başarılı ol...!!!

görülüyor ki hukukçu arkadaşımız böyle bir suçlamada bulunarak yargısız infaz yapmış:1ninca:

halbuki az uyuyup daha çok çalışmak ve ezberlemek yerine, hukukçuluğun özüne inebilir ve tanımadığı kişileri itham etmemeyi öğrenebilirmiş

günde iki deil 4 saat uyusan daha güzel olacaak.ama vücuduna yok yere acı vermiosun belli hedeflerin var ve onlara ulaşman için kndini uykunun esiri yapmıyosun taktir ettim doğrusu.bnde günde 4 saat uyumaya çalıştım ama sadece 4 gün yapabildim muhteşem bir baş ağrısı oluyo insan da =)

gün gün bu süreci bizimle paylaşacaktınız.. nasıl gidiyor, herşey yolunda mı? bugün 10.gününüz değil mi?

ya benim takıldığım bi nokta var ilk sayfada ' ders çalışmada sancılı bir süreç 5-6 saat bişey çalışabiliyorum 22 saatte demişsin ' neden 22 saatte 5 6 saat çalışıyorsun ki senin sözel yeteneğinin kuvvetli olması lazım yani okuduklarını çabuk anlaman lazım hukuk kitapları malum ... CADIARZU Bide günde spora yürüyüşe yada arkadaşlarınla iletişime ayırayacağın zamanı topla 3 4 saat daha eder 2 saat de uyku için ayırıyorsun işte sana mis gibi 6 saat madem bişeylerden feragat edeceksin bi sene arkadaşlarınla vakit geçirme her gün spor yapma arada yaparsın ( elbet derslerden sıkılır hava almaya çıkmak istersin aksi halde soğursun çalışmaktan yada mola vermezsen verimli olmaz ) diğer aktivitelere ara ver, 12 de yatar 6 da kalkar ders çalışmaya devam edersin ha olmadı yemek yerken de kitabı yanına koy göz gezdir ( ben öğrenciylen yumurta tavugun poposuna gelmeyene kadar ders çalışmaz sonra son gün yemek yerken bile kitap okumak zorunda kalırdım delikafadulden ) benimki tembellikten de hani zamanın yoksa yapılabilir yada farklı alternatifler üretilebilir ama 2 saat uyku çok az... Hem gözlerinde beyninde bedeninde yorgunken çok zor anlarsın ben 8 saat uyuduktan sonra okudugumu bi kerede anlarım ama 2 saat uyumuşsam 5 10 kere okumam lazım heralde gözlerim yanar uyumıycam diye diretsem bile esner dururum naniknanik uzun lafın kısası farklı şeyler düşünsen onlardan feragat etsen o şekilde de başarabilirsin... Bu sağlığın açısından da ders verimliliği açısından da uygun gelmedi bana :1hug:

başka uğraşı yok mu? arkadaş kaç yılını planlamış ve yüksek hedefleri var. sizin aklınızın ermediği şey deli saçması mı oluyor yani? bu tarz uygulamaları deneyen ve başaran çok kişi var ve insana çok şey katıyor. daha geniş bakın. eleştirileriniz de bu kadar kalitesiz olmasın.

bana küçük beyinli diyen küçük arkadaşım!! bu cevabını yaşının ve aklının küçük olmasına bağlıyorum..ben arkadşımı merak ettiğim için o mesajı yazdım,kenidsi zaten arkadaş listemde,onun başarılı olmasını isteyen birisiyim..eleştiri yapmadan ve kötü sözler kullanmadan önce ufak bir araştırma yap istersen olur mu?

kıss nerdesin uyuya mı kaldın yoksaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

"arkadaş bu yorumuma istinaden sadece;çok komikk küçük beyinli :))) gibi bir yorum yapmışta.."

takdir mi etsem ; ne desem bilemedim... yapmak istedikleriniz ; hedefleriniz olması çok güzel... benim mesela şu aralar pek bir hedefimin olduğu söylenemez...

ama bu düzeni tutturmak da zor... çalışmaya başladığınızda gün ortasında ben bir 20-30dk uyuyayım deme fırsatı bulabilecek misiniz... ya da bilemiyorum yoldasınız ; trafikte ... yani şartlar uygun olmayacak ; şartları uyku düzeninize göre mi ayarlayacaksınız... yani uyku odaklı yaşamak gibi birşey bu sanki... bu sadece dönemsel bir uyku düzeni olabilir gibi geliyor bana...

elbette gün içi çok yorgun olunca yarım saat uyumak insana iyi gelir ama bu şekilde çok mantıklı gelmedi açıkçası...

yapmak istediğiniz şeyler için de bol şans ve başarı diliyorum... bir de sağlık :)

arkadaşım nerdesin:gitme: ilk 14 günlük süreci atlatmış olmalısınız.. gelişmelerden bizi haberdar etmeyecekmisiniz benneyaptımki

hukukçu nerdesin, noldu son durum nedir, başardın mı, ilk defa senden duydum da vinci uykusu ilgimi çekti
erdal demirkıranın kitabını okumuştum "sadece aptallar 8 saat uyur" ama tabii erdal demir kıran bilim adamı, bu işin uzmanı falan değil bunuda göz önünde bulundurmak lazım
normalde zaten 4 saat uyuduğunu yazmışsın o 4 saatlik uykuyu nasıl uyuyorsun tek seferde mi
bilmiyorumkismile

Sevgili fransa 159 unutmaki burdaki yorumların çoğu daha fazla yorum yapıp bazı hakları elde edebilmek için yada sırf bak bak burası forum illaki bende görüşümü bildireyim ee zaten buda benim hakkım bakış açısında olduğu için bence olumsuz yorumlardan etkilenme.. çünkü olumsuzların hayatları boyunca değil da vıncı uykusu, da vıncı yı duyduklarından emin değilim:DD Neyse bu yöntem bldiğim kadarıyla daha fazla üretme çabasında olan insanların denediği yöntem hatta sezen aksunun yıllardır da vıncı uykusu uyguladığını biliyorum(magazinsel isim vermek ii olur die düşündüm bazıları için en ii referans)) umarım olumsuz yorumlar seni yıldırmamıştır ve umarım başarmışsındır ve bundanda bizim haberimiz olur:) ( sazanlara not: nick vermedim bazı yorumlar dedim bakalım siz hangi grupsunuz:D kendinizi tatmin etmek için yazın isteerseniz ama ben sizi takip edip cvp yetiştiremiycem sorry:( ve lütfen unutmayın bu forumda benimde yorum hakkım var......)

hukukçu nickini değiştirmişsin başlığınada uğrasaydın ya :)
merak ettim valla yapabildinmibilmiyorumkismile

Son düzenleme:
fransa159, konunuzun takipçileri var, niçin birşey yazmıyorsun arkadaşım:sm_confused:

Konuyu baştan sona okudum ve gelen yorumlara çok şaşırdım. Bir çok konuda herkes bir şeyler bildiğini sanıyor ve yanılıyorlar malesef.
Da Vinci uykusu elbetteki onun yaşantısı için en iyi olanı bulmasıyla ortaya çıktı ;çünkü vakit böyle bir adam için en değerli zaman. Bu uykunun çok daha faydalı olduğunu düşünenler var. tabikide bu tartışılır ama şu varki Da Vinci insan biyolojisini çözmüş biri ,bir arkadaşımız demişki "insanlara 2 saat uyku yetseydi Allah zaten öyle yaratırdı." bu nasıl dar bir düşüncedir ??. ınsan vücudu keşfedilmesi gereken bir sürü mucizeyle dolu . böyle yaparak insanlar daha sağlıklı olabiliyorlarsa vardır bir bildikleri...Erdal DEMıRKIRAN'ın kitabını bende okudum ama şu varki (yine uzman doktorlardan alınan bir bilgi) ıdael uyku diye birşey yoktur. ıdeal uyku insanın bünyesine göre değişir. kimi 4 saat uyuyup dinç kalıyorken kimi insan 10 saat uykuyla kendine gelebiliyordur. Herkesin kendisi için ideal uykuyu bulması lazım. 8 saat 6 saat 16 saat gerekli demek yanlış.

fransa59 canım uzun zamandır yazmamışsın eminimki gelen tepkiler canını sıkmıştır. gerçekten böyle bir uykuya ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan denemelisin. Başarabilirsende ne mutlu sana bende çoğu zaman uykuya ayırdığım zamanda neler yapmazdım diye düşünüyorum ama bu yöntem benim gibi en az 10 saat uyumadan kendine gelemeyen bir bünye için zor görünüyor. Son durumdan haberdar edersen sevinirim. :)

aslına bakarsanız uyku konusu doktorlar içinde her zaman çelişkili, bi ağız birliği yok, şuan daniel amen in bi kitabını okuyorum amrikanın önde gelen beyin uzmanlarından beyin sağlığı için en iyi uykunun en az 6,5 saat olduğunu yazmış, uzman tv de konun uzmanı bi doktor, sabaha karşı ve öğlen 2 parça şeklinde uyunursa iyi olur demiş, kimide kişiden kişiye değişir der, çoğunluk en az 7 saat der ama sonuç itibariyle hayatında diğerlerine göre fark atanlar az uyuyanlar, geçen gün marta steward sadece 3 saat uyuyabildiğini söyledi, o tempoda çalışan biri için ne kadar az, ama kadının kaç tane şirketi var, zengin oluşunu az uyumasına mı borçu acep diye düşünüyor insan:hulya:

Lütfen eleştirilerinizi saygı çerçevesinde yapınız.
Birbirinize hitaplarınızda yorumlarınızda haddi aşmayınız.
Unutmayınız ki,
genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.
Ayrıca üyeler imada ve ima yoluyla suçlamada bulunamaz.
Tartışmaya,polemiğe giren üyeler haklı haksız gözetmeksizin uyarı alırlar.

Kadınlar kulübü

Sevgili fransa 159 unutmaki burdaki yorumların çoğu daha fazla yorum yapıp bazı hakları elde edebilmek için yada sırf bak bak burası forum illaki bende görüşümü bildireyim ee zaten buda benim hakkım bakış açısında olduğu için bence olumsuz yorumlardan etkilenme.. çünkü olumsuzların hayatları boyunca değil da vıncı uykusu, da vıncı yı duyduklarından emin değilim:DD Neyse bu yöntem bldiğim kadarıyla daha fazla üretme çabasında olan insanların denediği yöntem hatta sezen aksunun yıllardır da vıncı uykusu uyguladığını biliyorum(magazinsel isim vermek ii olur die düşündüm bazıları için en ii referans)) umarım olumsuz yorumlar seni yıldırmamıştır ve umarım başarmışsındır ve bundanda bizim haberimiz olur:) ( sazanlara not: nick vermedim bazı yorumlar dedim bakalım siz hangi grupsunuz:D kendinizi tatmin etmek için yazın isteerseniz ama ben sizi takip edip cvp yetiştiremiycem sorry:( ve lütfen unutmayın bu forumda benimde yorum hakkım var......)

maalesef ki +rep verdim, elim eksiye alışık olmadığından herhalde. kimi kastettiğinizi bilemiyorum ancak forumda ima yasak. hayır yeni üyesiniz ya söyleyeyim dedim yerimseniben

Back