Desteklerinizi bekliyorum kızlar 14 gün!!

sen kabuklarını kırmaya takmıştın bi ara...

çok güzel amaçların var ama bunlar sağlığından önemli mi güzelim?

yapma etme ya, günde 2 saat kaç yıl dayanırsın akannehir

destek yerine köstek gibi oldu biraz ama kusura bakma :(

2 saat uyku nasıl yeter..ihtiyaç hissettiğin zamanlarda uygulasan tamam diyeceğim de..

Sen bunu yaşam stili haline getirirsen, nasıl olacak bu iş..Çevredeki insanlara nasıl uyum sağlayacaksın..Neyse sen kendine bunu uygun gördüysen ne diyebiliriz..Başarılar..

yazılanlardan da anladığım kadarıyla belli kriterlerin var az zamanda çok iyi yerlere gelmek çok iyi işler yapmak ve farklı bi hayat kurmak istiyorsun kendine bunu anladıkta sence bunu gerçekleştirmek için tek yol bu mu arkadaşım
hayatta başka şeylerinde önemi var mı senin için
eğer diyorsan ki ben ileride muhteşem bi avukat hatta dünyanın tanıdığı çok iyi işler başaran herkesin parmakla gösdterdiği bi başarıya sahip olacağım benim için tek önemli olan bu başarılar dilerim canım Rabbim yolunu açık etsin
ama diyorsan ki ben hem başarılı bir avukat, hem iyi bir dost, iyi bir eş ve iyi bir ANNE olucam o zaman bu hayat tarzı benim söylediğim şeyler için pek de mantıklı değil
bu kadar büyük hayalleri olan bi kız aynı zaman da mantıklı bi insandır iyi düşün
köstek olmak istemem ama fikrim bu canım herşey gönlünce olsun güzelim

vayy süpersin, eğer başarabilirsen ve 14 gün sonra gerçekten kolaylıkla uygulayabilirsen okadar çok kazancın oluyorki. 1 yıla endekslediğin zaman diğer insanlara göre çok fazla biz zaman kazancın oluyor. aslında ben de denesemmi diye dşünmeye başladım ama zaten günde 9 saatim dışarda geçiyo, o nedenle uygulayamam. inşallah başarılı olursun.

allah ne verirse hayırlısını versin. bu arkadaşın başka uğraşı yok galiba ki kendine uğraşlar arıyor. deli saçması bu yöntemler başka ne olabilir ki allasen ya

başka uğraşı yok mu? arkadaş kaç yılını planlamış ve yüksek hedefleri var. sizin aklınızın ermediği şey deli saçması mı oluyor yani? bu tarz uygulamaları deneyen ve başaran çok kişi var ve insana çok şey katıyor. daha geniş bakın. eleştirileriniz de bu kadar kalitesiz olmasın.

Yapanlar yapmis fakat herkes yapamiyor bünye meselesi saglamsa kaldirabilirse yapabilir,ama birkac saat uykusuzlukta tirtir titreyen yapamaz,dayaniksizlik isin icine giriyor ...Hizli okuma gibi ,bazen yapabiliyorsun bazen sifir ,bunlari senelerce sürdürenler var amaaa...Demek sistem önemli cilt cilt kitap okuyanlarin neyi eksik :)

kaydirigubbakcemile2canım valla güzel hedeflerin düşüncelerin var..her anını dolu dolu geçirmek istiyorsun bu da güzell..zaten kafaya koymuşsun,dönüşü yok gibi ama bir dr a yada uzmana danıştın mı?ne biliyim senin bünyene uyuyor mu?bir hastalık çıkarmasın Allah korusun..belki öncesinde biyolojik olarak nasıl bir uyum sağlayabilirsin,araştırmak gerekirdi..kaydirigubbakcemile5

herkes köstek olmuş genelde...bunu başarabilen başarıp sağlıklı yaşayan başarılı olan çok insan var...aynı sekilde 8-9 saat uyuyup hiç birsey başaramamış saglıksız insanda dolu....azmini tebrik ediyorum canım amacladıgın sey zor ama bu azimle herşeyi başarırsın bence ve başarırsanda çok büyük zaman kazancın oluyor...nasıl gittigini gün gün anlat canım merak ediyorum....süleyman demirelinde bu taktiğe yakın çalıştıgını biliyorum....başarılar kolay gelsin

ben sonucu merak ettim.nasıl gidiyor?ama bence bnm fikrim yani 20 şer dakika uyku çok az.yani madem böle bi sistem oturtacaksın süreleri uzatman lehine olur diye düşünyorum...kolay gelsin

ılginç bi seçim,her zaman uygulamak için ortam bulabileceğinizi düşünmüyorum.Bunun ilerisi var en azından ihtiyaç duyunca uygulamayı tercih edin yada süreyi uzatın.. inş sağlığınıza zarar gelmez. Ben uykuya ayırdıgım vakti çok gereksiz görüyorum az uyumak istiyorum deseniz o başka ama bu faydadan çok zarar verecek gibi .. Akademik kariyer, dil öğrenimi, 2. branş bunların hepsi çok güzel şeyler ama önemli olan sizsiniz mutlu huzurlu sağlıklı bi birey olmanız .. Umarım hayatta hersey gönlünüzce olur..

kendınızle kumar oynamak gıbı bısı resmen bu..
duzenlı uyku olmadan hıcde basarılı olcanızı sanmıyorum tabı sızın kararınız saygı duyuyorum ..
barı gece saat 11 ıle 2 arsaında uyuyun kı gun boyu tum gereklı uyku duzenı o saatte oluyo..
mukemmelıyetcı olma yolundasınız ..ama kendınızıde dusunun bırazcık..

hiç bana göre değil. ben uyuyana kadar 20 dk geçer, kalkma saati gelir :)
sana kolay gelsin canım..

gece 2 de yatıp sabah 6 da kalkıyorum. hem iş, hem okul hem 2 minik bebek. uyumak imkansızlaşıyor. ahh ahh vaktim olsa, değil da vinci yöntemi, mezardan kalkıp bizzat kendi gelse uyandıramaz beni... mirmirmirmir

bence kendinize yazık etmeyin, dediğim gibi vaktiniz varken uyuyun. sonra daha da imkansızlaşacak inanın yerimseniben

ben yapamam.azim göstersemde yapamam.çünkü bi kere uykuya dalmam nerden baksan yarım saati buluyor.e saat kaça alarmı kurucam ben?

hadi 50 dk sonrasına kurdum diyelim,bazen kafamı yastığa koyar koymaz uyuyorum.

bu stil benim elimde maskara olur kısacası :):)

zaten sağlıksızda bence,ha ama mesela uykuları düzensiz kişiler var bazı öğrenciler,doktorlar,polisler falan,dengesiz uykudansa bu sistemi uygulamak daha iyi onlar için.ama en az 5 saat uyumak varken neden kendime işkence yapıyımki..

gece 2 de yatıp sabah 6 da kalkıyorum. hem iş, hem okul hem 2 minik bebek. uyumak imkansızlaşıyor. ahh ahh vaktim olsa, değil da vinci yöntemi, mezardan kalkıp bizzat kendi gelse uyandıramaz beni... mirmirmirmir

bence kendinize yazık etmeyin, dediğim gibi vaktiniz varken uyuyun. sonra daha da imkansızlaşacak inanın yerimseniben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hayatta insanın verdiği öncelikler var.
bide hayatta standart yapılması gereken şeyler var.
hayat çok kısa evet ama bu kadarda acele yaşanmaz ki.
yaşamdan zevk alabiliyomusun bu şekilde??
işallah beden ve ruh sağlığı kaybına uğramazsın...

bunu uygulamaya devam ederseniz bir gün aynaya baktığınızda ,vaktinden önce çökmüş bir yüzle karşılaşırsınız. sağlığınızla oynuyorsunuz. bana göre saçmalık.

Allah korusun mazallah dokunur falan
gel yol yakınken vazgeç...
4 saate bir 20 dakika uyku olurmu hiç.:olmaz:
Sağlığından olma sonra........

hic bir seyi sagliga degisemezsin ki, gerci senin bilcegin bir is ama sagligini tehlikeye atiyormussun gb hissediyorum kolay gelsin:1shok:

Back