• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

desteğinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var

Ayy fenalık geldi.
Aklını kaybetcek kadar paranoyaksan adama kamera taktır.
Çok abartılı yaşıyorsun duygularını.

Ayy fenalık geldi.
Aklını kaybetcek kadar paranoyaksan adama kamera taktır.
Çok abartılı yaşıyorsun duygularını.
Ben kendimi anlatamiyorum sanirim boyle biri degildim nasil boyle biri oldum onu da bilmiyorum paranoyak gibi oldum tabiri caizse doğru ama bu durumdan kurtulamiyorum yoksa bende yoruldum bu durumdan

Hayyalesselahh.. Yok arkadas yorum yapmicam.
Agzimi acarsam kotu olcak.
:KK62:

Daha adam ve kadin degilsiniz bile. ergensiniz ergen. Baska mesguliyetiniz isiniz yokmu ya. Mesela okul.
Okulumda basarili biriyim baska mesguliyetlerimde var tabiki ama bu durum o kadar etkilemeye basladiki beni derslerime bile odaklanamiyorum hicbirsey yapamiyorum elimde degil

Ben kendimi anlatamiyorum sanirim boyle biri degildim nasil boyle biri oldum onu da bilmiyorum paranoyak gibi oldum tabiri caizse doğru ama bu durumdan kurtulamiyorum yoksa bende yoruldum bu durumdan
Daha 17 yaşındasın karakterin oturmadı haliyle. İlk erkek arkadaşındır bunları hissetmen ondandır. Geçer.

Ben 17 yasindayken futbol oynuyodum disarda. Hayati ne hizli yasiyorsunuz arkadas. Masallah hem okul hem sevgili hemde boyle bir dert!.

Evet cok fazla seviyor cok fazla endiseleniyor benden 1 saat haber alamasa hemen morali bozulur ama gel gelelim ayni şeyi ben yasayinca anlamiyor anlasada yine bir sekilde boyle oluyor sartlar da cok normal degil ama bu durum benim artik hayatimi etkiliyor ve bunu bilmiyor bu kadar net icime atiyorum kurtulamiyorum bu durumdan

Ben böyle olduğunu sanmıyorum anlattığına göre.Senden 1 saat haber alamasanhemen morali bozuluyor diyosun madem böyleyse saatlerce seni habersiz bırakmazdı değil mi ?

Ben böyle olduğunu sanmıyorum anlattığına göre.Senden 1 saat haber alamasanhemen morali bozuluyor diyosun madem böyleyse saatlerce seni habersiz bırakmazdı değil mi ?
Iste benim tarafimdan dusunmuyor beni anlamiyor hassas oldugumu biliyor ben uzuluncede ozur diliyor gonlumu almaya calisiyor ama benim gozyaslarim geri gelmiyor ve bu durumdan gercekten yoruldum :KK43:

gecmiste derin.bir ayrilikmi yasadiniz? bunu tekrar yasama korkusu olabilir bu.yada dger secenek sevgilinizi hayatinizin merkezi yapmissiniz baska ilgilenecek biseyiniz yok olsada adapte olamiyosunuz. acikcasi bu zamanla gecen bir durum . bu kadar kaybetme.korkusu normal.degl kotu kotuyu ceker biraz rahat davranmalisiniz.o zaman sizde psikolojik olarak rahatlarsiniz
hem iliskinizin sagligi acisindan biraz ilgi alaninizi degistirmelisiniz
ve korkulari silip.atip hayati akisina birakmalisiniz

gecmiste derin.bir ayrilikmi yasadiniz? bunu tekrar yasama korkusu olabilir bu.yada dger secenek sevgilinizi hayatinizin merkezi yapmissiniz baska ilgilenecek biseyiniz yok olsada adapte olamiyosunuz. acikcasi bu zamanla gecen bir durum . bu kadar kaybetme.korkusu normal.degl kotu kotuyu ceker biraz rahat davranmalisiniz.o zaman sizde psikolojik olarak rahatlarsiniz
hem iliskinizin sagligi acisindan biraz ilgi alaninizi degistirmelisiniz
ve korkulari silip.atip hayati akisina birakmalisiniz
Beni cok iyi anlamissiniz gercekten ben surekli kotu birsey olacak korkusu yasiyorum tedirginim endiseliyim ve gercekten bazen cok özlüyorum ama aslında gerçekten bende bu korkularimi silmeyi baska şeylere odaklanmayi adapte olabilmeyi istiyorum rahat davranmak endiselenmemek istiyorum ve deniyorum ama olmuyor :KK43:

Iste benim tarafimdan dusunmuyor beni anlamiyor hassas oldugumu biliyor ben uzuluncede ozur diliyor gonlumu almaya calisiyor ama benim gozyaslarim geri gelmiyor ve bu durumdan gercekten yoruldum :KK43:

Böyle yaparak kendini yaralarsın daha çok.İlişkide zaman zaman bir taraf baskın olur diğer tarafın daha çok üstüne gider en azından benim ilişkim de böyle ama düşünmemeye çalış başka şeylerle uğraş haber alamadığın zamanın öncesinde nerde olduğunu ne yaptığını öğrenmeye çalış ki haber alamayınca kendini yeme

Böyle yaparak kendini yaralarsın daha çok.İlişkide zaman zaman bir taraf baskın olur diğer tarafın daha çok üstüne gider en azından benim ilişkim de böyle ama düşünmemeye çalış başka şeylerle uğraş haber alamadığın zamanın öncesinde nerde olduğunu ne yaptığını öğrenmeye çalış ki haber alamayınca kendini yeme
Teşekkür ederim tavsiyelerin için canım

Back