• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

desteğinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var

dertlerderya461

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
167
62
48
Eskiden böyle değildim aslında hiç böyle biri değildim, hiçbir şey için kolay kolay endiselenmez kendimi üzmezdim, böyle telaşlı endişeli biri değildim, daha önce hiçkimseye karşı böyle değildim, kimseyi çok fazla önemseyen biri değildim, en azından şimdiki durumuma oranla... 6-7 aydır süren bir ilişkim var ve gerçekten çok seviyorum beni çok sevdi bende sonradan onu sevdim; ama bu sevgi öyle bir hâl aldı ki günlük yaşantımı etkilemeye başladı, ondan haber alamayınca cok fazla endiseleniyorum, cok cabuk endiseleniyorum, cok cabuk tedirgin oluyorum, korkum benden ayrılması gibi birsey degil ama onu duyamayinca ondan birkac saat bile haber alamayınca günüm cok kötü geciyor, baska hicbirsey dusunemiyorum, hicbir seye adapte olamiyorum, suratım sürekli asık ve moralim 0 oluyor hicbir seye kesinlikle odaklanamiyorum, aglamaya basliyorum, korkuyorum sanki birsey olacakta bizi ayiracakmis gibi hissediyorum, icimde nedensiz bir korku var ve ondan 6-7 saat gun içinde haber alamayinca aklimi kaybedecek gibi oluyorum, onu cok fazla özlüyorum, özlemekten hiçbir şeye adapte olamiyorum, konsantre olamiyorum, ağlıyorum, sinirleniyorum bunu aslında ona da yansitmak istemiyorum ve zaten fazla da yansitmiyorum ama kendi içimde kendimi harap ediyorum, çok fazla özlüyorum, kimseyle konuşmak istemiyorum ve bu durum hayatimi cok fazla etkilemeye başladı, ben bu durumu nasıl aşarım gercekten tavsiyelerinize ve desteginize ihtiyacim var beni anlamaniza ihtiyacim var

Son düzenleme:
Vallh bu kadarı kötü gercektn.başka şeylerle oyalan meşgul et kndını sonrası allh kerim

Eskiden böyle değildim aslında hiç böyle biri değildim hiçbir şey için kolay kolay endiselenmez kendimi üzmezdim böyle telaşlı endişeli biri değildim daha önce hiçkimseye karşı böyle değildim kimseyi çok fazla önemseyen biri değildim en azından şimdiki durumuma oranla... 6-7 aydır süren bir ilişkim var ve gerçekten çok seviyorum beni çok sevdi bende sonradan onu sevdim ama bu sevgi öyle bir hâl aldı ki günlük yaşantımı etkilemeye başladı ondan haber alamayınca cok fazla endiseleniyorum cok cabuk endiseleniyorum cok cabuk tedirgin oluyorum korkum benden ayrılması gibi birsey degil ama onu duyamayinca ondan birkac saat bile haber alamayınca günüm cok kötü geciyor baska hicbirsey dusunemiyorum hicbir seye adapte olamiyorum suratım sürekli asık ve moralim 0 oluyor hicbir seye kesinlikle odaklanamiyorum aglamaya basliyorum korkuyorum sanki birsey olacakta bizi ayiracakmis gibi hissediyorum icimde nedensiz bir korku var ve ondan 6-7 saat gun içinde haber alamayinca aklimi kaybedecek gibi oluyorum onu cok fazla özlüyorum özlemekten hiçbir şeye adapte olamiyorum konsantre olamiyorum ağlıyorum sinirleniyorum bunu aslında ona da yansitmak istemiyorum ve zaten fazla da yansitmiyorum ama kendi içimde kendimi harap ediyorum çok fazla özlüyorum kimseyle başka konuşmak istemiyorum ve bu durum hayatimi cok fazla etkilemeye başladı ben bu durumu nasıl aşarım gercekten tavsiyelerinize ve desteginize ihtiyacim var beni anlamaniza ihtiyacim var
Okumadım canım. Bu şekilde kimseninde okuyacağını sanmıyorum. Noktalama işaretleri kullanıp düzenlersen hem kendine, hem bize iyilik etmiş olursun.

İlk zamanlar değilse de su an çok aşık gibisiniz.. başka şeylere odaklanamamak aklınızı karıştıran bi aşk içinde olduğunuzu düşündürdü bana.. güvensizlik ya da geleceğe yönelik inancsizlik mi var ilişkiye dair.. biteceğini bile bile mi berabersiniz mesela.. böyle ise durumunuz normal geldi bana..

İlk zamanlar değilse de su an çok aşık gibisiniz.. başka şeylere odaklanamamak aklınızı karıştıran bi aşk içinde olduğunuzu düşündürdü bana.. güvensizlik ya da geleceğe yönelik inancsizlik mi var ilişkiye dair.. biteceğini bile bile mi berabersiniz mesela.. böyle ise durumunuz normal geldi bana..
Biz farklı sehirlerdeyiz bu yuzden de bu kadar tedirginim belkide ve icimde hep bir korku var nedensiz ama asıl mesele cok özlüyorum ve bu durum hayatimi cok etkiliyor ve gecmiste guvenimi kiracak birseyler de yapti ufak seylerdi ama o guven eskisi gibi olmuyor tabi

O senin için aynı şeyleri hissediyor mu ?
Evet cok fazla seviyor cok fazla endiseleniyor benden 1 saat haber alamasa hemen morali bozulur ama gel gelelim ayni şeyi ben yasayinca anlamiyor anlasada yine bir sekilde boyle oluyor sartlar da cok normal degil ama bu durum benim artik hayatimi etkiliyor ve bunu bilmiyor bu kadar net icime atiyorum kurtulamiyorum bu durumdan

Canım malesef o bunu bilmiyor beni bütün gun bu durum yuzunden ona mesaj atan onu sıkan bunaltan biri olarak düşünme aksine ilk olarak çok nadir mesaj atarım hep içime atıyorum onun haberi yok
Dışarı çık gez toz takmamaya çalış böyle yapma bir ayrılıkta yerle bir olursun yapma !

Bunu gercekten deniyorum ama mutlu hissedemiyorum yeterince bir de ayri sehirlerde oldugumuz icinde tedirginim bu kadar ve derslerime bile odaklanamiyorum hic boyle biri degildim
Aşık olmuşsun canım o yüzden , merak etme çok, bende bir zamanlar öyleydim oda öyleydi ayri sehirlerdeydik ne kadar takarsan o kadar uzulursun şimdi ki aklim olsaydı asla üzülmezdim

Aşık olmuşsun canım o yüzden , merak etme çok, bende bir zamanlar öyleydim oda öyleydi ayri sehirlerdeydik ne kadar takarsan o kadar uzulursun şimdi ki aklim olsaydı asla üzülmezdim
Gercekten cok fazla takıyorum ve daha da fazla uzuluyorum kendimi harap ediyorum agliyorum durduk yere hep içime atıyorum kendime inanamiyorum nasil boyle oldum bilmiyorum onu kiramiyorumda ama yoruldum bıktım bu durumdan cok sevdigini biliyorum ama benim hassas oldugumu bile bile beni anlamamasindan yoruldum :cry:

Back