- 13 Nisan 2016
- 167
- 62
- 48
- Konu Sahibi dertlerderya461
Eskiden böyle değildim aslında hiç böyle biri değildim, hiçbir şey için kolay kolay endiselenmez kendimi üzmezdim, böyle telaşlı endişeli biri değildim, daha önce hiçkimseye karşı böyle değildim, kimseyi çok fazla önemseyen biri değildim, en azından şimdiki durumuma oranla... 6-7 aydır süren bir ilişkim var ve gerçekten çok seviyorum beni çok sevdi bende sonradan onu sevdim; ama bu sevgi öyle bir hâl aldı ki günlük yaşantımı etkilemeye başladı, ondan haber alamayınca cok fazla endiseleniyorum, cok cabuk endiseleniyorum, cok cabuk tedirgin oluyorum, korkum benden ayrılması gibi birsey degil ama onu duyamayinca ondan birkac saat bile haber alamayınca günüm cok kötü geciyor, baska hicbirsey dusunemiyorum, hicbir seye adapte olamiyorum, suratım sürekli asık ve moralim 0 oluyor hicbir seye kesinlikle odaklanamiyorum, aglamaya basliyorum, korkuyorum sanki birsey olacakta bizi ayiracakmis gibi hissediyorum, icimde nedensiz bir korku var ve ondan 6-7 saat gun içinde haber alamayinca aklimi kaybedecek gibi oluyorum, onu cok fazla özlüyorum, özlemekten hiçbir şeye adapte olamiyorum, konsantre olamiyorum, ağlıyorum, sinirleniyorum bunu aslında ona da yansitmak istemiyorum ve zaten fazla da yansitmiyorum ama kendi içimde kendimi harap ediyorum, çok fazla özlüyorum, kimseyle konuşmak istemiyorum ve bu durum hayatimi cok fazla etkilemeye başladı, ben bu durumu nasıl aşarım gercekten tavsiyelerinize ve desteginize ihtiyacim var beni anlamaniza ihtiyacim var
Son düzenleme: