Desteğinize ihtiyacım var...

sessizliiik

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
227
4
16
İzmir
Öncelikle merhaba.
Bu yıl üniversite sınavlarına girdim ve il dışında mimarlık kazandım.Bölümü çok seviyorum ama yurt hayatı hakkında korkularım kaygılarım var.Ne yapacağımı nasıl olacağını düşünüp duruyorum.üniversite ortamından da çekiniyorum biraz sanırım ama nedeni ne bulamadım.Bu tarz şeyler yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?Tecrübeli arkadaşlardan da yorum bekliyorum.Teşekkürler...:44:

Lisansa başladığımda 1 yıl yurtta kalmıştım, yurt derken 10 kişinin aynı odada kaldığı bir devlet yurdu :) asosyal biriydim ve şok olmuştum doğrusu, birkaç ay boyunca sadece uyumaya yurda gidiyordum ama okulda da arkadaş edinemediğim için kütüphanede falan yalnız oturuyordum. İnsan o zaman üniversiteye başlayan herkesin aynı durumda olduğunu kavrayamıyor. Sonra kendiliğinden gelişiyor arkadaşlıklar, yurt ilişkileri falan. Akışına bırakın, zaten ilk tanıştığınız ve arkadaş olduğunuz kişilerle bir süre sonra arkadaş kalmayacaksınız, ilk tanışılanlar genelde mecburiyetten oluyor, sonra tanıdıkça seçiyorsunuz.

zaman her şeyin ilacı sanırım.Yeni bir ortama gireceğimden kaynaklanıyor olsa gerek bu kaygı.Sağolun yorum için :)

Başka arkadaşlarda deneyimlerini aktarırlarsa çok mutlu olurum

Son düzenleme:

tatlım korku ve kaygılarını bir kenara bırakmalısın oraya kendine bir hayat kurmaya gidiyorsun düşünsene sadece senin yaşamın ve senin kurdukların bu yüzden cesur ol kendi çizdiğin değer yargıları etrafında insanlar ile samimiyet kur arkadaşlarıı kendin seç birilerinin seni seçmesine izin verme yurt hayatı ile kaygıların olmasın netice de yalnız değilsin senin gibi ilk gidenler olacak bir sürü bu yüzden toymuş gibi davranmadan rahat ol su akacak her şey rayına oturacak bir bakmışsın alışmışsın da okul bitiyor

aşmaya başladım sanırım.Sağol yorum için :116:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…