desteğinize ihtiyacım var

pammukkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
565
326
33
31
kızlar tekrar merhaba yazışarak burda biraz olsun terapi alıyorum biz eşimle boşandık anlaşark severek boşandık... ilk zamanlar atlatamıyordum sakinleştirici kullanırken atlattım. ve boşanalı 1 ay olmak üzere daha çok yeni ve bu aralar bir huzursuzluk hep aklım onda ilk başta çok istedim hala daha boşanmak iyi oldu diyorum ama diğer tarafıma söz geçiremiyorum eski mesajları fotoğrafları silemedim daha... ve diğer konum bu esnada onu unutabilmek için bir arkadaşımla görüşmeye başladık ve bu durum bana ilgi duymaya başladı ve bana sevgisini ilan etti bu arkadaşımlada yeni tanıştık ve evlenip boşandığımı boşanma sebebimize kadar biliyor ve kabul ediyor ama hiç evlenmemiş ve bu benim için erken gibi geliyor ama o olmazsada atlatamıcam gibi boşanmayı sizce daha 1 ay olmuş boşanalı bu duruma biraz aramı versem yoksa devammı etsem ? sağlıklı karar veremiyorum hala eski eşimde aklımda... ve yani hala eski eşimden boşandım aldatıyorum gibi bir his var bu his normalmi saçma değilmi

Daha çok erken bir ilişki için.
Ek olarak o arkadaşa güvenmeyin görüşmeyi kesin detay vermeyeceğim daha fazla.

Yanlış anlamayın sizi yargılamak gibi yazmıyorum da çok erken değil mi? Daha yeni boşanmışsınız, ne ara tanıştınız yeni bir karşı cinsten arkadaşla. Bence mesafe koyup biraz ilgi alanınıza göre aktiviteler bulun kendinize.

Birinden kopmak için bir başkasıyla bişeyler başlanmamalı . Zamanı gelince olur ama şuan çok erken . Ayrıca bekar bir kadın olup kendi ayaklarınızın üstünde durduktan sonra evlilik uzak gelir insana . Zor dönem ama alışırsınız. İnş kısa sürede olur bu durum .

Back
X