• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşmeye ihtiyacım var kimseyle konuşamıyorum ne olur bana akıl verin çıkmazdayım

alıskanlik olmus. insan yeni baslangiclardan bilinmezlikten duzenin bozulmasindan hep urkmustur.
sizde de bu durum var. ve bir resim düsunun ki burnunuzun dibinde. resmin ne oldugunu algılayamazdiniz. ama biraz uzaklastigijiz zaman resmin neyi anlattigini ne ifade ettigini guzel bir sekilde algilarsiniz. sizin durumunuz da buna benziyor. siz dogal olarak etrafinizda olup biten durumlari subjektifliginizin de verdigi duygularla saglikli bir sekilde muhasebe edemezsiniz. ancak olay ve durumlardan uzaklasarak, bir yabanci gibi yaklasarak sorunlara cözüm getirebilirsiniz.
bizler burada her ne kadar yazdiklarinizi okusak da yine de neler yasadiginizi tam manasıyla idrak edemeyiz.
siz hayatinizin sizi ne kadar mutlu ettigini tartacaksiniz. eger mutlu oldugunuz anlar coksa ve mutsuz oldugunuz zamanlar tolere edilebiliyorsa devam edin.
Çok haklısınız teşekkür ederim yorumlarınız için şuan uzaktayım ve görüyorum bu kadar net ben ipleri kopardım artık ölçtğm cizdim kağıda koydum önüme defalarca okudum güzel anlarım da oldu evet ama eksikler çok fazla artık kesin kararımı verdim ilk kez bu kadar netim hayırlısı inşallah şimdi tek duam bu dönemi atlatmak ve önüme bakmak

Harbi kekoymuş :)

Eşyaları g.tüne soksun.
Tövbe bismillah.

Anneciğini ağlattı ya, totosundan kan al.
Neye üzülüyorsun en çokta buna işte kendimden geçmişim onun için ailem bile üzülmüş hele annem şimdi düşünüyorum da ne aptalmışım değmezmiş boşa kürekti çektim ama artık bitti anlaşmalı bitiricem hemen benden uzak olsun artık önüme bakıcam ben zararın neresinden dönersen kardır

Merhaba hanımlar bu siteye de çok konu açtım ben biraz uzun olacak belki ama içimi dökmek ve karışmış aklım ve duygularımla yazmak istiyorum hepinizin bayramı kutlarım başlamadan önce benim annem ve babam ayrı şuan babamın yanına geldim kafa dinlemeye eşimle 5 yıllık evliyiz ilk yılları kavga sorun bu zamana kadar geldik tayindir git zaman gel zaman düzelir dedik ama düzelen hiçbir şey olmadı annem yalnız kardeşimle kalıyor yaşadığım şehre getirdim onları kardeşimde işe yerleştirdim çok iyiler şükür babam ile küstük barıştım sonuca babam aile problemim kalmadı problem eşimden boşanma kararı verip veremem bu cıkmazdan cıkamıyorum eşinle 3 yıl oldu ilişkiye girmedik eski konuları da var sineme cektim düzelir dedim olmadı sucşuau ben oldum babasının borcları var sureli para gönderdi yanındayım dedim ben dedikce o gönderdi ne evim var ne arabam tabi haliyle cocugumda yok nasıl olsun ki dimii hep yanında oldum bitsin istemedim her zorşuga gögüs gericez dedim ben çok atılgan sosyal biriyim o ise asosyal hiç arkadaşı yok acaba merhamet mi bilmem hiç ayrılamadım ondan üzüldüm anılara yaşanmışlıklara belki de akrabalarımın yanında beni hep rencide etti. Daha 2 hafta önce annemin evinde kavga cıkardı boşanıcam senle eşyaları da alıcam dedi annemin evinde bana hakaret etti gitti annecim çok agladı kadersiz kızım kaderin bana benzemiş dedikçe ben dağıldım ben isterdim ki bana anneme iyi bir eş ve damat olmasıydı aşırı derece de ailesine düşkün babası ve ailesi bunu kullanıyorlar abisi de evli ama 1 kuruş vermez evi arabası cocuklar da var benim ne sucum var çalışan bayanım ama güçüm yok boşanma kararı var bende soğudum evet kırgınım darmadağınım ama nıye korkuyorum neden niçin annem babamın ayrışıgı bende tranva oluşturdu galiba korkuyorum geldi özür diledi oturduk konuştuk hala bana sen benim için değerlisin ama sevgimiz bitti galiba dedi ayrılık senin için daha iyi dedi bana ben yine yıkmayalım mücadele edelim dedim bayramda babama gideyim çok daraldım dedim geldim arıyor konuşuyoruz ama soğuk tabi annem bu adam olmaz uğraşma kızım dedi ama sevdiğini bildiğinden kıyamıuorda bana ama ben bunca terbiyezliğe bu degersizliğe ne kadar dayanıcam ne yapsam olmadı oyle cirkin biri de değilim boşansam çok talibim çıkar bilirim ama niye bu kadar baglıyım ona anlamıyorum ne gurur kaldı ne kadınlığım insanlığım ne oluyor bana anlamıyorum nedir beni tutan sevgi miii beni seven yok ki çok yalnızım kızlar ne olur akıl verin kimseyle konuşamıyorum korkuyorum utanıyorum belki de ama içimde ateş var dayanamıyorum "
Güzel bir yorum yazacaktım fakat güzel bir kadınım çok talibim cıkar dedıgın için daha bişey demeye gerek yok. Hayat sızın tercih sizin. İlla bir erkek olsun diyorsanız boşanın baskasını bulun. Yada evlilik terapısyıne gıdın

Hemen düşünmem evliliği terapi alıcam ve biraz zaman tabi ama hayırlı biri çıkarsa neden olmasın hala umutlarım var sevgi doluyum ben benim gibi olursa neden olmasın biz kadınlar çok şey beklemedik ben erkekleri anlamıyorum çoğunu tabi iyi erkeklerde var ailesine yubasına dört elle sarılan inşallah bize de denk gelir gelmezse de kısmet Rabbim bilir hayırlısı artık

E ayrılmak senin icin daha iyi olacak demis zaten. Daha ne desin kibarca ayrılmak istedigini belirtmis zaten.
Cinsel hayatınız bile yok.
Cocuk zaten yok.
Cinselligin olmadigi saygının olmadıgi bir yerde neden durmakta ısrar ediyorsunuz?
Mutlu bir hayat kurmak varken neden uzulmeyi tercih ediyorsunuz..

E ayrılmak senin icin daha iyi olacak demis zaten. Daha ne desin kibarca ayrılmak istedigini belirtmis zaten.
Cinsel hayatınız bile yok.
Cocuk zaten yok.
Cinselligin olmadigi saygının olmadıgi bir yerde neden durmakta ısrar ediyorsunuz?
Mutlu bir hayat kurmak varken neden uzulmeyi tercih ediyorsunuz..
Öyle tabi ama insan içinde olunca hemen göremiyor bazı durumları ama artık bende netim dün kendisine de yazdım bayram dönüşü hemen anlaşmalı dilekçe verelim bir an önce bitsin eşyalarımı alırım sende kendi düzenini kurarsın dedim yazarken de son derece kararlıyım ilk defa bu kadar kararlıyım her şeyi göze aldım daha mutlu olacagım inanıyorum artık çok mücadele ettim o da kabul ediyor zaten değerini bilemedim ben pisliğin biriyim diye zerre düzeleceğine inancıma yok babasını n borcları nı ödemeye devam etsin o inşallah cinsel problemi için savaşır başkasının hayatını karatmaz

Öyle tabi ama insan içinde olunca hemen göremiyor bazı durumları ama artık bende netim dün kendisine de yazdım bayram dönüşü hemen anlaşmalı dilekçe verelim bir an önce bitsin eşyalarımı alırım sende kendi düzenini kurarsın dedim yazarken de son derece kararlıyım ilk defa bu kadar kararlıyım her şeyi göze aldım daha mutlu olacagım inanıyorum artık çok mücadele ettim o da kabul ediyor zaten değerini bilemedim ben pisliğin biriyim diye zerre düzeleceğine inancıma yok babasını n borcları nı ödemeye devam etsin o inşallah cinsel problemi için savaşır başkasının hayatını karatmaz
Cok sevindim adınıza.
Umarım bundan sonra her sey daha guzel olur.

Şartların o kadar güzel ki.. Annenin yanında yerin var paran var. Ne çekiyorsun elin adam olmamışını. En güzel çağında cinsellik yaşamamak ne demek? 5 dakika daha durma. Çok daha güzel bir evlilik yaparsın sen.

Şartların o kadar güzel ki.. Annenin yanında yerin var paran var. Ne çekiyorsun elin adam olmamışını. En güzel çağında cinsellik yaşamamak ne demek? 5 dakika daha durma. Çok daha güzel bir evlilik yaparsın sen.
Aynen öyle çok doğru dediniz 5 yıl görmemezlikten geldim sevdim düzelir dedim bekledim kendini de ailemi de çok üzdüm pasifleştim kendimi tanıyamaz oldum şimdi kararım net olduğunda mı ne hemen bitsin istiyorum ohh be kurtulucam diyorum inşallah bu soğukluğum devam eder dün gece çok yalvardım dua ettim Allah'ıma güc ver bana unuttur hayırlısını ver kurtar beni diye annemle gül gibi geciririm ben elin yetiştiremediginş ben mi adam edicem yeter anası babası uğraşsın artık babasının borcları nı anasının da dibinden ayrılmasın benden uzak dursunlar zaten el gibileri beni iatememişlerdi babam nnem ayrı diye düğünümde 5 kuruş yardımcı olmadıkları halde bana o saygısız kadın ne laflar sokmuştu terbiyesizler Allahım bir n önce kurtulmak istiyorum artık kararım net

5 yıllık bir evlilik ame nerden tutsam elimde kalıyor. Yaşanmışlıklar neresinde bu 5 yılın?
İşte benim cabalarımla gülüşmeler tatiller mutlu sohbetler bu kadar işte eksileri saymakla bitmez boş yere sayfa dolmasın şimdi gözleriniz yorulmasın Değmez bu adam olmamışa ahh keşke nişanlı ikr annemi dinleseymişim çok pişmanım çok canım annem bir daha kimse üzemez onu asla artık kendimize bakıcaz inşallah

Yapılmasi gereken belli. Çokta birsey yazmaya gerek yok diye düşünüyorum. Normal olmayan evliliği sürüklemeye gerek yok

Back
X