- Konu Sahibi cappuccinoo
Ben 17 yaşında genç bir kızım. 166 boyunda 75kiloyum. 75 kilo diyince kulağa ne kadar fazla geliyor değilmi? Gerçektende öyle. Ama inanın görseniz 65 kilo dersiniz. Neden bilmiyorum ama o kadar kilolu olduğum belli olmuyor. Yalvarırım sıkılmadan dinleyin. Yardımınıza ihtiyacım var ve anlatmaya başlayayım. Küçükken zayıf bir çocuktum hatta yediklerimi çıkarırdım. Okula başladığımda kilo almaya başladım. Çevredeki herkes boya gittikçe kilolarınıda verirsin derdi. Hep inanırdım onlara. Obez biri olmadım. Sadece fazla kilom vardı herzaman. Fakat yaşım büyüdükçe insanların arasına girmeye başladıkça kilolarım beni rahatsız etmeye başladı. Çünkü genelde şaka konusu olurdum. İstediğim kıyafetleri giyemem hep özenirim. Normal kiloda olan biri asla bir kilolunun halini anlayamaz. Herşeyi kısıtlar kilo ben yaşım ilerledikçe anlıyorum bunun zorluğunu. Allahıma şükürler olsun o kadar güzel bi yüzüm varki acilen zayıflayıp yüzümün güzelliğini ortaya çıkarmam lazım. Zaten herkeste der yüzün çok güzel zayıflasan diye. Artık canıma tak etmişti lise 1e giderken yeter dedim ve başladım kendi çapımda bişeyler yapmaya. İnternetten çok güzel spor programları buldum iki günde bir düzenli olarak spor yapmaya başladım. Ve daha sağlıklı beslenmeye başladım. Hep tavuklu salata yiyordum. Bana hep salataya abanmamamı söylediler ama haşlanmış tavuğu ve salatayı çok seviyordum. Sanki diğer herşey bana kilo aldıracakmış gibi geliyordu. 6kilo vermiştim. Ama niyeyse hep bacaklarımdan ve belimden gitmişti kilolarım. Pantolonlarım üzerimden düştükçe evde sevinç çığlıkları atıyordum. Daha sonra sıkıldım ve bıraktım. Diyetisyene gittik bana yemek listesi verdi. Fakat uygulamama rağmen kilo veremiyordum. Ve en sonda geçen yaz spora başladım ondana sıkıldım. Benim tek problemim sabırsız olmam. Hayatta hep sabırsızlığım yüzünden zorluklar çekiyorum. Neden sıkılıyorum biliyormusunuz çünkü istiyorumki 1ay spor ve diyet yapayim ve zayıflıyım çünkü sabırsızım olmayıncada sıkılıp bırakıyorum. Ama artık inanın canıma tak etti. Çünkü yaşım büyüyor ve ben farkındayımki gençken bu kiloları vermek çok daha kolay. Beni teselli edin istiyorum gaz verin yapabilirsin diyin istiyorum çünkü arkadaşlarıma anlattığımda amaaan nasılsa öncedende denemiştin ve sıkılıp bıraktın yapamazsın diyolar. Tüm hevesim kaçıyo. Ben sağlıksız beslenen habire abur cubur yiyen biri değilim. Benim kilo almamdaki tek sebep geç vakitte acıktığım zaman yemek yemem. Çünkü açken uyuyamıyorum. Ben gayet güzel beslenirim. Abur cuburdan nefret ederim. Sadece adet dönemim bittikten 2-3gün sonra canım tatlı çeker ve bi ısırık çikolata alırım o kadar. Yardımlarınıza düşüncelerinize ihtiyacım var. Sporcu bi arkadaşım iki günde bir spor yapmamı soylerdi çünkü her gün aynu hareketleri yaparsan vücudun alışır ve artık işe yaramaz derdi. Bende o yüzden iki günde bir yapmayu düşünüyorum. Esmer bi kızım ve kafaya yaktım yaza kadar 20kilo vericem ve yazın o havuza esmer tenim ve beyaz bikiniyle giricem:) ve göbeğimide deldiricem. Ve akşam acıkırsam ne yiyeyim meyve veya yoğurt olurmu? Şimdi bi önemli konuda daha yardım istiyorum. Hızlıca kilo alıp verdiğim için bu göğüslerim sarktı ve havuzdayken belli oluyor. Bi daha dikleşirmi? Çünkü gerçekten çok sarktı okadar çok kilo alıp verdimki.. Nasıl dikleşir? Okuduysanız teşekkür ederim....
Son düzenleme: