- 12 Mayıs 2014
- 41
- 2
Mint touch çok mavi diye hatırlıyorum :44: desert dream'i araştırdım baya yeşil gri ağırlıklı , forrest green daha bi koyu yeşil. Benim en çok orta boşluğu dikkatimi çekti . Kendi göz rengim baya gözükecek gibi. Şuan bauch lomb kullanıyorum açık yeşili genelde kendi gözüm sanıyolar, bazıları anlıyo lens olduğunu ama pupil boşluğu küçük kendi göz rengim hiç gözükmüyor. Tek eksiği damarlı olması Az önce de soloticaya gitti aklım. Acaba almışken iyi bi marka mı alsam diyorum :26:
Valla canım benim bu aralar lens olayım yılan hikayesine döndü. Freshlook haresizleri kullanıyordum memnundum ama daha kaliteli lens arayışına girdim. Amazon kullandım hiç beğenmedim. Soloticaların kısa süreliklerinden cristal ve topaizo kullandım fena değildi ama harelerini sevmiyordum. En son hidrocor grafiti aldım, hiç beğenmedim rengini, koyu buğulu göz rengini çok değiştirmeyen bir lensti. Üstüne rainbow light green aldım doğallığı ve rengi çok güzeldi ama çok rahatsız etti. Sonra solotica cristal yıllık aldım. O da rengi ve doğallığı muhteşem ama göz çapıma uymadı, satıyorum. Böyle işte bundan sonra hem rahat hemde doğal bir lens bulabilecekmiyim merak ediyorum :))) desio araştırıyorum bakalım hemen atlayıp almayacağım bu sefer