- 17 Haziran 2013
- 25
- 1
Cnm şöyle diyeyim .. Hemen hayal kırıklığı na düşme.. Belki bende güzel durmadı ,, ve istediğim gibi çıkmadı " yani inşallah senin desioların istediğin gibi durar,,, bu birazda zevk meselesi kim nasıl durmasını istediği gibi istiyo lenslerini ..umarım istediğin gibilerdir cnm ,, desio nun hangi rengini ısmarladın cnm ,, ben ice-blue sunu ısmarlamıştım ve resimlerdeki ve videolardaki gibi durmadı oda sanırım benim gözümden ,,, umarım seninkiler istediğin gibi çıkar moralini yüksek tut ,, ama kendimden biliyom gelinceye kadar çatlamıştim ben meraktan Geldiklerinde fikrini paylaşırsan sevinirim ,, bende merak Et'im kib,
canım moral verdiğin için teşekkürler inşallah istediğim gibi durur. Çok haklısın herkesin zevki farklı oluyor ama solotica quartzo kullanıyorum ve hal böyle olunca da beklenti yüksek oluyor :) belki parama kıyarsam ilerde fxeyes alırım artık son nokta derim :) ben desert dream rengini istettim. Açıkcası kullananların çok rahat demesi de benim ilgimi çekti ve bu sebepten denemek istedim :) inşallah renk doğal ve açık durur :) zaten bu hafta en geç haftaya elimde olur diye tahmin ediyorum bir aksilik olmazsa. elime ulaştıktan sonra yorumlarımı burada mutlaka yazacağım :)