Kontakt Lens Desio lensleri

Kesinlikle desiolar rahatlık bakımından müthiş diyebilirim. Ben kullanıyorum çok memnunum, bütün gün gözümde kalıyor ve rahatsız etmiyor kesinlikle.

fikir verdiğin için teşekkürler 4 gündür desio yu arastırıyrum en kısa zamanda alıcam.damarlı gibi giallo ya alışınca sanki yapmacık durucakmıs gibi geliyor insana::))

bunlarda fxeyes lime greenlerim:)

Eklentiler

• $WP_20140216_013.jpg
    $WP_20140216_013.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 208
  • $WP_20140216_011.jpg
    $WP_20140216_011.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 224
  • $WP_20140215_008.jpg
    $WP_20140215_008.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 211
arkadaslar bana yardımcı olun lütfen gözlerim açık kahve içinde ela gibi bundan önce rainbow giallo aldım va harika durdu resmen doğal kendi gözlerim gibi yeşi oldular ama en fazla 2-3 sat takabiliyodum inanaılmaz baş agrısı ve kuruluk yapıyırdu nadir takabiliyodum rahat deildim şimdide desio forest green tanita tikaram yellow ve solotica esmeralda arasında kaldım suan benim için önemli olan rahatlık alıp bi koseye koyduktan sonra anlamı yok fikir verirmisiniz?:18:

selam saydıgın bütün markaları kulandım en kötüsüde rainbow kuru ötesi kuruyup gözümden kaç defa atı saydıgın markaların arasında en rahat olan desio sonra tanita ti karam soloticalarda 7 saaten sonra kuruma yapıyor desio forest green bi arkadaşımda var bendede benim gözüm koyu siyah oldugu için incomant wiht kulanıyorum çok rahatlar dün tekrar sipariş verdim incomant whit ve cremy beig sipariş verdim desert dremde çok güzel açık yeşil gremsi duruyor forest green daha koyu yaşil duruyor çok rahatlar gönül rahatlıgıyla takabilirsin

Simge hanım ben hiç lens kullanmadım ama fxeyes almak istiyorum bnm gozlerim normal kahverengi de fxeyes adriana almak istiyrm siz kullanmışsınoz acaba güzle mi dogal duruyo mu bide cok mu acık rengi

selam saydıgın bütün markaları kulandım en kötüsüde rainbow kuru ötesi kuruyup gözümden kaç defa atı saydıgın markaların arasında en rahat olan desio sonra tanita ti karam soloticalarda 7 saaten sonra kuruma yapıyor desio forest green bi arkadaşımda var bendede benim gözüm koyu siyah oldugu için incomant wiht kulanıyorum çok rahatlar dün tekrar sipariş verdim incomant whit ve cremy beig sipariş verdim desert dremde çok güzel açık yeşil gremsi duruyor forest green daha koyu yaşil duruyor çok rahatlar gönül rahatlıgıyla takabilirsin

cream beige kullanıyorum ben şuan..Bir lens tutkunu olarak kullandığım en rahat lensler desiodur.

Gözlerim koyu kahve, bende duruşu;

Eki Görüntüle 1025307

Şu lenslerden bulunduğum yerdeki optikçilerde olsaydı ne olurdu yaaaa :KK31: Belli markalar var elegance var doğala en yakın o da kalın bi lens , şuan bausch lomb kullanıyorum çok rahat ama pek doğal değil sanki hadi uzaktan güzel ama yakından damarlı :KK50: Bu gidişle şeffaf lens alıcam sanırım :KK31: Desiolar için netten numaralarını bulup kaç kere aradım cevap verilmedi hiç :KK31:

Şu lenslerden bulunduğum yerdeki optikçilerde olsaydı ne olurdu yaaaa :KK31: Belli markalar var elegance var doğala en yakın o da kalın bi lens , şuan bausch lomb kullanıyorum çok rahat ama pek doğal değil sanki hadi uzaktan güzel ama yakından damarlı :KK50: Bu gidişle şeffaf lens alıcam sanırım :KK31: Desiolar için netten numaralarını bulup kaç kere aradım cevap verilmedi hiç :KK31:

Canım cevap veriyorlar ya, niye vermediler ki?
Kargo ile yolluyorlar ayrıca..

Canım cevap veriyorlar ya, niye vermediler ki?
Kargo ile yolluyorlar ayrıca..

Bilmiyorum ki kuzum on kere aradım hafta içi, hafta sonu, gündüz akşam üstü belki açarlar diye :KK43:( Acaba yanlış numarayı mı aradım ki bi arkadaşım opmarda vardır demişti onu aradım :26:

Bilmiyorum ki kuzum on kere aradım hafta içi, hafta sonu, gündüz akşam üstü belki açarlar diye :KK43:( Acaba yanlış numarayı mı aradım ki bi arkadaşım opmarda vardır demişti onu aradım :26:

Zaten opmarlarda satılıyor bir tek canım, opmar sitesine gir, orada tüm opmar şubelerinin telefon ve adresleri var..
Biri açmazsa biri mutlaka açar, çok çünkü şube..

Numaran kaçsa ve hangi renk istiyorsan sipariş verirsin, onlar yolluyorlar.

Zaten opmarlarda satılıyor bir tek canım, opmar sitesine gir, orada tüm opmar şubelerinin telefon ve adresleri var..
Biri açmazsa biri mutlaka açar, çok çünkü şube..

Numaran kaçsa ve hangi renk istiyorsan sipariş verirsin, onlar yolluyorlar.

Bu bausch ları yeni aldım annem öldürecek beni :KK1::KK1: Ne kadara almıştın sen lensleri canım ? 3 aylık bunlar dmi ? Bana desert dream yakışır diye düşünüyorum kızıl saçlıyım ya yeşil iyi durur :)

X