- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
caramel..
ana rengi ela bu hatunun balım..senin gibi, sende böyle durur ama koyu gözde böyle durmaz kanımca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
caramel..
Rica ederim ama optiğin adını yanlış yazmışım düzelteyim tekrardan Opmar optik:)
MedceziR ozelden ulasamiyorum forest greenleri isteyene vericem demissin. Ben İstanbuldayim. Cevap bekliyorum :))
Eki Görüntüle 884807 Eki Görüntüle 884808 Eki Görüntüle 884809 Eki Görüntüle 884810
Kendi gözümde desio cream beige...
Baa--yılll--dııımmmmmm....
İşte benim rengim tam olarak budur
Eki Görüntüle 884807 Eki Görüntüle 884808 Eki Görüntüle 884809 Eki Görüntüle 884810
Kendi gözümde desio cream beige...
Baa--yılll--dııımmmmmm....
İşte benim rengim tam olarak budur
süper ötesiiii
Vayyyy müthiş ötesi olmuş.Güzelliğine güzellik katmış.Güle güle kullan canım.
arkadaslar bana yardımcı olun lütfen gözlerim açık kahve içinde ela gibi bundan önce rainbow giallo aldım va harika durdu resmen doğal kendi gözlerim gibi yeşi oldular ama en fazla 2-3 sat takabiliyodum inanaılmaz baş agrısı ve kuruluk yapıyırdu nadir takabiliyodum rahat deildim şimdide desio forest green tanita tikaram yellow ve solotica esmeralda arasında kaldım suan benim için önemli olan rahatlık alıp bi koseye koyduktan sonra anlamı yok fikir verirmisiniz?:18: