Kontakt Lens Desio lensleri

çok teşekkür ederim ilginiz için

Aynen öyle çok rahatsız etti max gözümde 1,5 saat kalabildi üstelik ben 9 yıllık lens kullanıcısıyım freshlooktan soloticaya kadar hiç bir markada bu sorunu yaşamadım ve lensler hiç doğal gelmedi bana şahsen...

desio lensinden mi bahsediyorsunuz acaba? çok şaşırdım ben gözümde olduğunu bile unutuyorum :/

bende. hayatımda bu kadar rahat bir lens kullanmadım. arkadaşa şaşırdım. çünkü lens takamayan ve hassas olan arkadaşım bile bunu denedi ve inanılmaz rahat dedi. oda alacak

birisinde rahat olan bir lens diğerin de de aynı rahatlıkda olacak diye bir garanti yok ki.
gözün sağlık durumu ile de alakalı diye düşünüyorum. ben soloticada da kuruluk yaşadım desio da da ama desio çok daha doğal ve güzel kesinlikle

birisinde rahat olan bir lens diğerin de de aynı rahatlıkda olacak diye bir garanti yok ki.
gözün sağlık durumu ile de alakalı diye düşünüyorum.
yada her göz her lense aynı tepki vermeyebilir. materyali bazen rahatsız eder bazı gözleri.. kısaca göze göre değişir bu

Mint touch mış ismi çok fazla renk seçeneği yoktu daha büyük bi katolog bekliyodum aslında
Evet desionun fazla renk seçenekleri yok ama olanlarında hepsi çok hoş. Benim forrest green çok doğal durduğundan diğer renkleri de çok merak ediyorum. Kendi Sayfamda paylaşmıştım lenslerimi. Sende paylaşırsan fikir edinmek için çok sevinirim. Asıl göz rengin koyu ise kıyas daha da güzel olur benim adıma ☺ dilerim yakışır ve memnun kalırsın

Evet göz rengim koyu kahve bu yüzden baya endişeliyim aslında doğallık konusunda tabiki paylaşırım

bi kaç gün önce lensimi sipariş verdiğimi söylemiştim 4 gözle bekliyodum nihayet gelmişti ama sonuç hüsran Gözleriniz koyuysa kesinlikle mint touchı denemeyin param çöpe gitti

Bende almak istiyorum ama rengine karar veremedim yıllarca solatica crystal kullandım ama simdi rezil etmişler güzelim rengş

selam okypete, benim gozlerim yesil, icinde sarilar var. ben de desert dream ve smoky gray siparis verdim, cunku en begendiklerim onlar oldu. insallah dogal dururlar. yalniz sen lenslerinin cok gec geldigini yazmissin. acaba desio'nun sitesinden mi siparis vermistin? ben desio'nun kendi sitesinden aldim, 8-15 is gunu icerisinde yollayacaklarini soyluyorlar. sen farkli bir yerden mi almistin yoksa desio'nun sitesinden almana ragmen eline ulasmasi o kadar uzun mu surdu?

selam,
yok ben opmardan getirtim. 3 ayı geçtiydi.sansıma hiç olmazmış.
numaralı benimki bu arada. ama ikinci siparişimde 1 ay sürdü gelmesi.
bu arada bir şeyi söylemeden duramayacağım. ilk smoky grayim daha maviydi. bu gelen daha koyu ve gri. her iki renkte çok güzel yalnız renkler solotica gibi değişiyor.

anladim, cok sagol cevap verdigin icin. benim gozlerim de numarali. ama umarim smoky gray sana ilk gelenki gibi biraz daha mavimsi olur, hafif mavimsiligi olanlari cok seviyorum ama hic guzel mavi lens bulamadim cok yapay duruyorlar. bu arada ben hic solotica kullanmadim, cok memnun olanlar da var begenmeyenler de, hangi rengini kullanmistin? en son air optix colors'in gray rengini kullandim, inanilmaz dogal duruyor, tavsiye ederim, lens olarak da cok rahat, gozde yok gibi. bir de amazon diye bir lens var, onun sky blue'su bende cok guzel durmustu, gozumle tam butunlesti, yesil gozum sanki yesil mavi oldu. soylemedikten sonra kimse kendi gozum oldugunu anlamiyor, ama lens olarak cok rahatsiz malesef. renk cok guzel ama ya bulaniklik oluyor bir sure sonra, ya da batma yapiyor. o nedenle pek kullanamadim.

rica ederim
koyu gelende hoştu. ama grimsilik vardı.
soloticanın her rengini hemen hemen denedim. ondaki renk farklılıkları çok uçmuş şekilde. ve en önemlisi lens artık çok rahatsız. batıyor kayıyır. gözümde devamlı kayıyordu. en son mel aldım. takamadım. hem battı hem kaydı
. kalınlaştı iyice. konforlu değil yani.
desioyu bir aldım oh dedim nasıl rahat. ne kaymane batma. şeffaf lens gibi.

ne guzel, umarim ben de memnun kalirim, cok ovulen bir lens, internette de goruyorum cok kisi kullaniyor. rahat olmasi gercekten en onemli sey, renk istedigi kadar guzel olsun rahatsizlik hissettikten sonra hicbir anlami kalmiyor. bir de ben acuvue define kullandim, o da goz rengini degistirmeden belirginlestiriyor. benim hosuma gitti, lensler gunluk lens olarak satiliyor, bir kutu alip denenebilir, tavsiye ederim. daha once seffaf numarali kullanmistim acuvue, benim en rahat ettigim lenslerdi, bu serisini de oyle rahat yapmislar, gozde yok gibi resmen.

çok teşekkürler. o markayada bir bakayım. benim gözlerde bal rengi çünkü. hoş durabilir bendede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…