• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

desen diskleri

aylin0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
36
0
0
Ankara
kızlar bu disklerden nerede bulailirim özgürce pazarlama çok pahalı tanesi 10tl başka yerlerinden alan varsa nerden aldıklarnı söyleyebilr mi

born pretty store den alabilirsin yurt dısı kaynaklı bir site alısveriş yapmak için kredi kartın olmalı oda paypal hesabına baglı olmalı burda 12 li setler cok ucuza geliyor

yakaladın yakaladın die bir sitede vardı bir ara cok uygun ama alınca damga ve sıyıracta almalısın

yenilik marketi die bir sitede de cok cesit var

ben bu disklerden + damga ve sıyıraç da aldım. ama beceremedim. normal ojeyle güzel olmuyor. bunun için ayrı bir oje mi lazım? you know bir anlatsana sana zahmet:)

ben bu disklerden + damga ve sıyıraç da aldım. ama beceremedim. normal ojeyle güzel olmuyor. bunun için ayrı bir oje mi lazım? you know bir anlatsana sana zahmet:)

canım normal ojelerle oluyor ama çok cıvık olmicak hafif donmaya başlamış ojelerle çok iyi sonuç alabilrsin:17:

kızlar ben yakaladın yakaladından aparatı 7.80 5li diski 6.90 a aldım normal oje ile yapıyorum mükemmel duruyor mesala beyaz sürdüm üstüne bordo ile gül yaptım inanılmaz hoş duruyor :))

arkadaş söylemiş geri her ojeyle olmuyor bozulmaya yakın yogun opak ojelerle oluyor ben konumda yazmıstım hangi ojelerle yaptıgımı

Ojen tamamen kuruduktan sonra, -mümkünse 2 kat sürülmüş olacak- seçtiğin desene ojesini sür, sıyıraç dediğin şeyi iyice bastırarak fazlasını al ve damgayı kuvvetlice desene bastır çek.
Tırnağına da damganın bir ucunu koy, yuvarlar gibi yana doğru bastır. Üstüne de cila sür. Desenler o zaman çok net çıkıyor.

kızlar bu disklerden nerede bulailirim özgürce pazarlama çok pahalı tanesi 10tl başka yerlerinden alan varsa nerden aldıklarnı söyleyebilr mi

ben yutdışında 3.50ye görmüştüm almadığıma pişmanım şimdi..neyse artık bi dahaki yaza kesin bi kaç tane alıyrm

Back