Merhaba güzel bayanlar...
Ben 165 boyundayım ve 75 kiloyum...
Ciddi ciddi kafaya koydum 1 haftadır diyetteyim... Hergün yemekhanede; çorba,salata,sebze yemeği, pilav ya da makarna kola ve tatlı yerdim,fix...Gün içinde yediğim çikolatalar bisküviler.Akaşm da eve gidince cips kola vs gibi şeyler...Spor hiç yok...Bankacıyım ürekli otur otur,55 kg idim, 5 yılda 20 kg aldım.
Şimdi arkadaşlar hedefim yine 55 olmak.Diyetisyene gitmedim.Ama size dikkat ettiğim şeyler söyleyeyim,yanlış yapıyorsam lütfen söyleyin ve böyle yaparsam sizce kilo verebilir miyim?
Sabah şekersiz çay ve birkaç tane yulaflı bisküvi ama maviyeşil ürünü değil,normal bildiğimiz yulaflı var ya,o bisküviden birkaç tane.
öğlen yemeği:sadece 1 sebze yemeği,çorba ve salata,
yemekten birkaç saat sonra birkaç yulaflı bisküvi ve yine şekersiz çay
ondan 1-2 saat sonra :1 elma ya da portakal.
eve gidince meyve dışında hiçbirşey yemiyorum.
ekmeği,şekeri,aburcubur,tuz,kola,pilav makarna tatlı ...bunları komple kestim.
Yalnız benim spor sorunum var
eve alet almam mümkün değil,gram yer yok.sabah 7.30 da evden çıkmak zorundayım.Akşam da aynı şekilde 7.30 da geliyorum.Zaten bitap şekilde geliyorum.Dışarı her sabah çıksam desem 6 da çıkıp,1 saaat 7 de evde olmam lazım,duş falan da alamam yarım saatte.Akşam desek 7,30 dan sonra yarım saat sonra çıksam 8 de, 9 da evde oluyorum.
sizce benim uyguladığım diyetvari şey :) nasıl? o yulaflı bisküvinin bir zararı var mıdır,yemeyeyim mi? Bir de spor işini ne yapabilirim,o olmadan olmaz dimi???
Bir de su içememe problemim var tabi
Buradaki başarı öykülerini gördüm ve şoke oldum,hepsine maşallah
Şimdiden teşekkürler.