- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
Ay ben de aynısını yazmışım, ev tımarhane diye :)) ilk bebeğiniz kaç yaşında bilmiyorum ama, esas tımarhaneyi siz iki numara gelince görün der ve köşeme çekilirim :)Benim kız da feci gazlıydı, bir de kaka yapmak için bezini açmamı beklerdi. Yatağın üstünden tutun, halıya oradan karşıdaki gardırop aynasına kadar püskürtmeli yaptığını bilirim.
Yıllar geçiyor ama sıkıntıları bitmiyor, şimdi yine hasta, burnu foşur foşur, boğaz hırıl hırıl. Kış sezonunu açtık herhalde. Sabah sabah peşinden okyanus suyuyla depar attım ama karnım burnumda artık zor oluyor o işler. Ben nefes nefese, o feryat figan... Ev tımarhane gibi.
O yüzden bazen konu açsam ama ne hakkında açsam diye karmaşa yaşayan zavallı annelere hoşgörü gösterilmeli, banlanmamalı onlar.
Ooo ALLAH yardımcın olsun ben bir taneyle kafaları yedim. Herkes diyor ki biz böyle bir çocuk görmedik bir de kendi çocuğumuza durmuyor derdik amann ALLAH yardımcın olsun diyorlar acıyarakAnnesi o daha çok minik ama :) 3 aylık olduktan sonra gaz işleri biraz daha kolay olur. Sen bol bol kucağına al onu. Gaz masajları dene. Karnına kiraz çekirdeği koyabilirsin ısıtıp. Rahatlatır.
Allah yardımcın olsun :) Benim kız 6 ay 10 günlük oldu. Oğlan 28 aylık.. Ev ev değil, tımarhane :)
Aminn amiinn Allah razı olsunAllah tamamina erdirsin
ay lütfen atıfta bulunmuşsunuz tek derdim o mu şimdi benimBdv ye bakarsan eve 15 dk geç giden nişanlısı olandan tut madonnayı kıskananana kadar birsürü dertli var. Ne demek dertsizsiniz
AhahahBenim oglanin pipisi sol yukariya cekiyor.hic nevresim alt acma bezi vs islanmadi.odanin en uzak kosesine gidiyor cisi:))((
Yok az emzirme diye birşey yok. Bebekler bizim gibi değil, iç güdüsel hareket ederler. Eğer meme istiyorsa vardır bir bildiği. Meme iyidir, candır, kurtarıcıdır. Memeye devam :)Canım ilk zinco verdiler işe yaramadı, sonra metsil verdiler işe yaramadı.
En son BioBiga diye bir damla verdi 50 tl ye aldık. Birazcık bir nebze rahatlattı. Saf zeytinyağ ver bir kaşık çay kaşığı dedi doktor. En son yine hastaneye koştuk böyle pancar gibi kızarıp uğunuyordu. Kaç saat uyumuyor bir de akşam başlıyor gece 3 e kadar. Başka bir damla verdiler onu almadım. Biobigaya devam ediyorum. Piş piş ve elektrik süpürgesi diye bir ses var youtubede onla biraz rahatlıyor. Şükür son günlerde biraz daha iyi. Kültür kan, idrar tahlili aldılar, röntgen falan hepsi iyi çıktı. Aşırı emiyor sürekli hızlı kilo alıyor az emzir diyorlar ama emmeyince yırtınıyor saatlerce memeyi alır almaz susuyor. Anında yapışıyor. Doymuyor desek diyor baya kilo almış diyor doktor anlamadım gitti. Ne gecem ne gündüzüm kaldı. RABBİM sabrını versin valla.
Canım sıcak su torbası koyuyorum ayaklarının altına. Zeytin yağı ile masaj yapıyorum. Acı elma yağını deneyim valla denemediğim bir bu kalmıştı sanırım teşekkürler inşaALLAH işe yarar.Gazli bebekse aci elma yağıyla ayaklarinin altina masaj yapabilirsiniz, havlu isitip yakmayacak sekilde karnina koyabilirsiniz. Karnına masajlar bacaklarini karina dogru itme cekme olabilir.
Doktor diyor ki sen saat başı emziriyon mu asla 2 saatte bir ver. Bilse ki benimki 15 dakikada bir emiyorYok az emzirme diye birşey yok. Bebekler bizim gibi değil, iç güdüsel hareket ederler. Eğer meme istiyorsa vardır bir bildiği. Meme iyidir, candır, kurtarıcıdır. Memeye devam :)
Bende boigaia kullaniyorum onu hep aynı saatlerde vermeye çalış derim ciddem işe yarıyor. Zinco,metsil,nurse harveys ki kızımda nurse harveys işe yarıyordu oğlumda işe yaramadı. Biogaia klasik gaz damlalarından değil.Canım ilk zinco verdiler işe yaramadı, sonra metsil verdiler işe yaramadı.
En son BioBiga diye bir damla verdi 50 tl ye aldık. Birazcık bir nebze rahatlattı. Saf zeytinyağ ver bir kaşık çay kaşığı dedi doktor. En son yine hastaneye koştuk böyle pancar gibi kızarıp uğunuyordu. Kaç saat uyumuyor bir de akşam başlıyor gece 3 e kadar. Başka bir damla verdiler onu almadım. Biobigaya devam ediyorum. Piş piş ve elektrik süpürgesi diye bir ses var youtubede onla biraz rahatlıyor. Şükür son günlerde biraz daha iyi. Kültür kan, idrar tahlili aldılar, röntgen falan hepsi iyi çıktı. Aşırı emiyor sürekli hızlı kilo alıyor az emzir diyorlar ama emmeyince yırtınıyor saatlerce memeyi alır almaz susuyor. Anında yapışıyor. Doymuyor desek diyor baya kilo almış diyor doktor anlamadım gitti. Ne gecem ne gündüzüm kaldı. RABBİM sabrını versin valla.
Kızım 3 yaşında. Ya kardeşlerin karakterleri birbirine benzemez, genelde zıt olurlar inanışına sarılıyorum şuan. =)) Zira kızım bize feci bir psikolojik şiddet uyguluyor inadı, bilmişliği ve huysuzluğuyla. Ailecek mağduruz.Ay ben de aynısını yazmışım, ev tımarhane diye :)) ilk bebeğiniz kaç yaşında bilmiyorum ama, esas tımarhaneyi siz iki numara gelince görün der ve köşeme çekilirim :)
Ayy ALLAH yardımcın olsun. Aslında gece çok bunaldım konu açsam biraz kafa dağıtsam dedim. Şimdi sen bebeği dert olarak görüyorsuncular damlar diye. Ki damlayanlar olduBenim kız da feci gazlıydı, bir de kaka yapmak için bezini açmamı beklerdi. Yatağın üstünden tutun, halıya oradan karşıdaki gardırop aynasına kadar püskürtmeli yaptığını bilirim.
Yıllar geçiyor ama sıkıntıları bitmiyor, şimdi yine hasta, burnu foşur foşur, boğaz hırıl hırıl. Kış sezonunu açtık herhalde. Sabah sabah peşinden okyanus suyuyla depar attım ama karnım burnumda artık zor oluyor o işler. Ben nefes nefese, o feryat figan... Ev tımarhane gibi.
O yüzden bazen konu açsam ama ne hakkında açsam diye karmaşa yaşayan zavallı annelere hoşgörü gösterilmeli, banlanmamalı onlar.
Aminn canım herkese. Geçen misafirliğe gittik benim kızla aynı yaşta bir çocuk vardı maşaALLAH. Ne gaz ne başka sorun. Yeyip, içip, mışıl mışıl uyuyormuş. Dedim neyim normal ki çocuğum normal olsun illa ki ağzıma edecekBende boigaia kullaniyorum onu hep aynı saatlerde vermeye çalış derim ciddem işe yarıyor. Zinco,metsil,nurse harveys ki kızımda nurse harveys işe yarıyordu oğlumda işe yaramadı. Biogaia klasik gaz damlalarından değil.
Allah kolaylık versin, büyüdükçe azalıp bitecek inşallah. Şu an tam bir kısırdöngu besle gaz çıkar tam uyku saati derken hoop yine acıktı yine gaz. Allah sabır versin zor ya.
Sanırım benim kız da ilerde hepimizi mağdur edecek ki şimdiden alıyorum kokusunuKızım 3 yaşında. Ya kardeşlerin karakterleri birbirine benzemez, genelde zıt olurlar inanışına sarılıyorum şuan. =)) Zira kızım bize feci bir psikolojik şiddet uyguluyor inadı, bilmişliği ve huysuzluğuyla. Ailecek mağduruz.İkincinin çok mülayim, sakin, uslu olacağını düşlüyorum. Olmadı battı balık yan gider diyeceğiz ne yapalım.
Biz gaz damlasi kullandik vallaha en azindan saatlerce kivranmasi gecti. Kullandiginiz bir damla yok ise bir doktora danişın isterseniz. Gerçekten faydası var tamamen gecmesede eskisinden daha raahat oluyor çocuk.Canım sıcak su torbası koyuyorum ayaklarının altına. Zeytin yağı ile masaj yapıyorum. Acı elma yağını deneyim valla denemediğim bir bu kalmıştı sanırım teşekkürler inşaALLAH işe yarar.
Amin canım. Hele o çaresizlik hissi berbat başımı duvara duvara vurasım geliyor.Zor gazli cocuk. Simdi bizimkinin gazi bitti yaramazligi basladi. Iki dk durmuyor yorulmuyor bazen çaresiz hissettiriyor falan ama ne yapalim yeterki saglicakla büyütelim .
Canım 3 tane damla değiştirdim birisi bir nebze yaradı gibi bakalım. İnşaALLAH yararBiz gaz damlasi kullandik vallaha en azindan saatlerce kivranmasi gecti. Kullandiginiz bir damla yok ise bir doktora danişın isterseniz. Gerçekten faydası var tamamen gecmesede eskisinden daha raahat oluyor çocuk.
Ya bir annenin bulmakta asla sıkıntı yaşamayacağı şeydir "DERT". Dert olan bebek&çocuk değil ama yaşadığı ve yaşattığı bir çok şey dert işte ne yapalım. Çocuğun çektiği gaz sancısına ve dolayısıyla hem kendine, hem anne&babaya çektirdiği uykusuzluğa da methiyeler düzecek halimiz yok. Dert işte.Ayy ALLAH yardımcın olsun. Aslında gece çok bunaldım konu açsam biraz kafa dağıtsam dedim. Şimdi sen bebeği dert olarak görüyorsuncular damlar diye. Ki damlayanlar olduama biz de insanız. Bu derde şükür, illa ki RABBİM sabrını veriyor. Ama insan olarak 10 saat uyumadan pancar gibi olana kadar nefessiz kalana kadar ağlayan bir çocuk var 1 aydır insan bazen bunalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?